• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel düşünce tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Catkapi misafiri hiç sevmem,10yillik evliyim ilk günden son güne kadar sevmedim.ben yemek için değil de temizlik için stres oluyorum.zaten ortalığı toplamak yarım saat alır.esiniz ne diyosa desin catkapi misafir kabul etmeyin.

Hepinize çok teşekkür ederim güzel fikirler.
Eşime de diyorum çay yanına Bişeyler yapariz mesela bana diyoku olur mu öyle gelen dayim yemeksiz kaldırmayız . Sonra beni sarıyo stres sinir. Adım misafir sevmiyoya cikiyo neyse dediginiz gibi hem buzluga atılabilen yemek türleri hem de börek tarzı şeyleri atarım artık oldugu kadar
Böyle şeyler yaparak eşinizi hakli cikartmayin.dayisi çok biliyorsa gelmeden bir gün önce haber versin.lokantaya gitseniz bile o kısa sürede gelmez.su erkekleri tepenize cikartmayin ya.

Merhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bi konudan bahsetmek istiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Misafir agirlamak konusunda stres yaşıyorum. Şöyle normalde misafiri evimde agirlamayi seviyorum. Ama hazırlık yapması zor geliyor yani sürekli.ne yapıcam begenecekler mi memmun kalacaklar mı stresi sarıyo ama evime geldiklerinde de mutlu oluyorum. Eşimin akrabaları yarım saat önceden haber verip gelmek istediler ben de yarım satte ne ara yemek hazirliyim ya da ne ara çayın yanına biseyler yapiyim anlamıyorum ya esimde başıma kalkıyo misafiri kabul etmiyorsun diye hazırlığım olsa hemen gelsinler. Sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hissediyorum
Yarim saat önce haber veren misafire çay ve hazır kek falan ikram ederim ancak , kendinizi kasmayın rahat olun , ayrıca sürekli misafir ağırlamak eşinizin ailesini memnun etmek zorunda değilsiniz...

Back
X