Güzel geçen 2 ay ve yine hüsran..

İş yoğunluğu bir süre uzak kalma sebebi olabilir mi?

• evet

OY: 3 5,2%
  • hayır

OY: 55 94,8%

• Ankete Katılan
    58

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
34
Merhaba,
2 aydır güzel giden bir ilişkim vardı. Takii pazartesi gününe kadar. İşleri yoğun oluyor gerçekten 2 ayda çok idare ettim ama sürekli söylenmedim.Pazartesi günü sadece sabah konuştuk akşama kadar yazmayınca kendimi kötü hissetim.
Canım bir sorun mu var hiç sesin çıkmıyor dedim, tabi arada instagramda aktif oluyor görüyorum.
Verdiği cevap.
Yok bebeğim çok yoğundum bugün nefes alamadım vs.
Peki canım yazdım. Sonrasındaki konuşmalar bu şekilde
Ben sana çok haksızlık yapıyorum seninle ilgilenemiyorum farkındayım.
Senden ayrılmak istemiyorum ve seni kaybetmek istemiyorum fakat böyle sürerse yaşayamadığımız ilişki hep eksik olucak birbirimizi tam olarak tanıyamayacağımız.
bu süreçte biraz yalnız kalmamız gerekiyor(işlerini toparlayana kadar)
Ben okudum ve uzun bir süre cevap vermedim.Düşündüm ne yazmam gerekiyor diye
Sadece sen bilirsin yazdım okudu ve sonrası yok.

Bahane olduğunu düşünüyorum 2 ay nasıl yürüttüde bundan sonrası zor geldi.
Ve ben eminimki bir ay sonra canı sıkılınca tekrar gelicek çünkü açık kapı bıraktı bana.
Nasıl davranmam gerekiyor verdiğim cevap eksik olduğu biliyorum ama uzatmak istemedim içimde kalan söyleyemediklerim var.
3. bir göze ihtiyacım var siz olsanız nasıl davranırdınız?

verdiğin cevap çok yerinde olmuş dumur olmuştur kesin başka bişe yazmamalısın kesinlikle

keşke biraz yaratıcı olsaydı ya da dürüst olsaydı da işi bahane etmeseydi

ne alaka çok çalışıyorum ayrılalım

bi de açık kapı bırakması çok sevimsiz

kimsenin yedeği olmayın

Benim de şimdiki nişanlım, ilk çıkmaya başladığımız zamanlar da yoğundu işleri, akşamları da çok yorgun oluyordu, haftada 1 görüşüyorduk, o da diyordu, yoğun ve yorgun oluyorum, sana çok zaman ayıramadım özür dilerim diye ama devamında, düzelecek, hep böyle gitmeyecek, lütfen sabret fln diyordu, bu sürede ayrı kalalım diye bir şey demedi tabi ki. Bahane kesinlikle , geri dönerse sakın konuşup barışma bana kalırsa.

Adam kestirip atmak icin bahane aramış. Benim eşimde cok yoğun çalışan bir insan. Ama zamanında 24 saat nöbetden çıkıp "seni bir 10 dakika göreyim" diye otururken uyuya kalmışlığı var. Yani görmek isteyen, ilgi göstermek isteyen her zaman gösterir

Tekel bayi yoğun olsa bile millet %70 indirim varmış gibi kuyruk oluşturmaz bildiğin bahane uydurmuş.
Mesaj yazması 30 saniyesini almaz.
Tekel bayi hep açık olur napcak çalışma saatini 8-5 mi yapacak
Defet gitsin yedeği olma kimsenin

hAYIR İŞYERİ VE EVİ İŞYERİME 10 DK :)

Bence bahane uydurmuş ayrılmak için. Ben ve eşim sevgili ve nişanlıylen uzak mesafeli ilişki yürüttük. Ben o zamanlar yurtdışıdaydım. Eşimin işi de gerçekten yoğundu. Kendisi polis ve yoğun mesaisi oluyor. Gittiği görevleri ve aperasyonları saymıyorum bile. Her zaman yazmak ve konuşmak için bana zaman ayırırdı. Bazen 2 saat görüntülü konuşurduk. Vatanı korumak ve gözetlemek o kafar kolay değildir. Senin ki durumunu abartmış gibi geliyor bana :oha:. Sonuçta dükkan dakika başı müsteri ile dolu değildir. Ara sıra bir boşluk bulup en azından halini ve hatrını sorabilir. Seni gerçekten seviyorsa en yoğun ve stresli dönemlerinde bile seni bırakmamalı. Asıl bu günlerde bırakmayacak seni. Benim eşim operasyon aralarında bile bir boşluk bulup bana yazardı telefon yasak olmasına rağmen :KK48:.

Hemen ilişkinizi bitirmeye izin verme derim. Onunla konuş ve gerçek bitirme nedenini sor. Eğer gerçekten sizden vazgeçtiyse bu ilişkinizi sürdürmek mantıklı olmaz. Eğer aşıksanız bu sizin için çok zor olacaktır.

Back
X