- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 34
- Konu Sahibi yasemin010103
Merhaba,
2 aydır güzel giden bir ilişkim vardı. Takii pazartesi gününe kadar. İşleri yoğun oluyor gerçekten 2 ayda çok idare ettim ama sürekli söylenmedim.Pazartesi günü sadece sabah konuştuk akşama kadar yazmayınca kendimi kötü hissetim.
Canım bir sorun mu var hiç sesin çıkmıyor dedim, tabi arada instagramda aktif oluyor görüyorum.
Verdiği cevap.
Yok bebeğim çok yoğundum bugün nefes alamadım vs.
Peki canım yazdım. Sonrasındaki konuşmalar bu şekilde
Ben sana çok haksızlık yapıyorum seninle ilgilenemiyorum farkındayım.
Senden ayrılmak istemiyorum ve seni kaybetmek istemiyorum fakat böyle sürerse yaşayamadığımız ilişki hep eksik olucak birbirimizi tam olarak tanıyamayacağımız.
bu süreçte biraz yalnız kalmamız gerekiyor(işlerini toparlayana kadar)
Ben okudum ve uzun bir süre cevap vermedim.Düşündüm ne yazmam gerekiyor diye
Sadece sen bilirsin yazdım okudu ve sonrası yok.
Bahane olduğunu düşünüyorum 2 ay nasıl yürüttüde bundan sonrası zor geldi.
Ve ben eminimki bir ay sonra canı sıkılınca tekrar gelicek çünkü açık kapı bıraktı bana.
Nasıl davranmam gerekiyor verdiğim cevap eksik olduğu biliyorum ama uzatmak istemedim içimde kalan söyleyemediklerim var.
3. bir göze ihtiyacım var siz olsanız nasıl davranırdınız?
2 aydır güzel giden bir ilişkim vardı. Takii pazartesi gününe kadar. İşleri yoğun oluyor gerçekten 2 ayda çok idare ettim ama sürekli söylenmedim.Pazartesi günü sadece sabah konuştuk akşama kadar yazmayınca kendimi kötü hissetim.
Canım bir sorun mu var hiç sesin çıkmıyor dedim, tabi arada instagramda aktif oluyor görüyorum.
Verdiği cevap.
Yok bebeğim çok yoğundum bugün nefes alamadım vs.
Peki canım yazdım. Sonrasındaki konuşmalar bu şekilde
Ben sana çok haksızlık yapıyorum seninle ilgilenemiyorum farkındayım.
Senden ayrılmak istemiyorum ve seni kaybetmek istemiyorum fakat böyle sürerse yaşayamadığımız ilişki hep eksik olucak birbirimizi tam olarak tanıyamayacağımız.
bu süreçte biraz yalnız kalmamız gerekiyor(işlerini toparlayana kadar)
Ben okudum ve uzun bir süre cevap vermedim.Düşündüm ne yazmam gerekiyor diye
Sadece sen bilirsin yazdım okudu ve sonrası yok.
Bahane olduğunu düşünüyorum 2 ay nasıl yürüttüde bundan sonrası zor geldi.
Ve ben eminimki bir ay sonra canı sıkılınca tekrar gelicek çünkü açık kapı bıraktı bana.
Nasıl davranmam gerekiyor verdiğim cevap eksik olduğu biliyorum ama uzatmak istemedim içimde kalan söyleyemediklerim var.
3. bir göze ihtiyacım var siz olsanız nasıl davranırdınız?