- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Cnm allah başka dert vermesin bi de kızınız varmış allah bağışlasın.Kkonuşmak derdimizi anlatmak ve sorunu eşimle çözmek rahatca uyumak varken ...Horuldayan bir eş düşünmekden uyuyamayan ben .
Derlerdi sevip evlenin aşk olsun hayatınızda hersey hallolur dıye yok oyle olmuyormus konuya söyle baslıcam eşimi cok seviyorum deger veriyorum ve cok seviyorum ama
Bazen o kadar anlayışsız oluyor ki inanın bana bu kadar pes diyorum anneç babam geldi bize eşim cok rahat edemez herkesin içinde utanır sıkılır derken beni kendi ailesinin yanında yok sayması yetmiyormuş gibi bide benim aiilemin yanında başladı asla bakmaz oldu o evlenmeden önce peşimde koşmaları göZlerini üzerimden ayırmamaları hepsi uçtu gitti neden yani...tamam edep den derim konusmam ailemin yanında ama nedır bu ya sevdıgın kadının elini dışarda tutmamak nedir. Ya en bastan bu kadar sevmicektin yada gökden yere bırakmıcaksın eşim bugüne kadar hiç gözlerime bakarak benimle tartışmadı kavga etmedi ben gözlerine bu akşam bakarak senden sogudum nefret ediyorum senden dedim bana seni gebertiriöm bak
Laflara bak falan dedi gülüp yattı uyudu valla.
Erken işe gidiyo buna sıgınarak öyle güzel kullanıyoki hayret ediyorum .anlatacak col seyim var ama beynime sinyal gönderiyorum yaptıklarını sana yaptıgı olumsuz seyleri düşünöe nefret etme soguma daha 3 yıllık evliyiz kızımız var ona göre bu sorunlar ufak tefek seyler ama bakın o yapıyo bana kötü hissettiriyo sogutuyo kendınden onda sinirle söyleniyorum içimden keşke hiç büyüöeseydim evlenmeseydim diye ama Allah kızımı verdi bana ...
Anlatacaklarım vardı ama bunları yazınca bile biraz rahatladm..
Canım bende yaklaşık 2,5 yıldır evliyim,. Anne babasıyla bir oturuyoruz üstelik. Onların yanında biz de el ele tutuşmayız, başka koltuklar boşken yanyana oturmayız. Sokakta el ele tutuşmayız öyle. Koluna girerim. Sokaktan çıkınca elele tutuşuruz.
Ki evin içinde de rahat ettiğimiz tek yer yatak odamız. Ama ben bunu sorun etmemiştim hiç. Üzülmem mi gerekiyormuş.
Eşim 7.30da kalkıp işe gider akşam 10gibi yatıyor bazen. Ben kaynanamla otururum(erken yattığında)
Sorun etme her an öyle biri değilse
Üzülme lütfen.. benim eşim de ailesinin yanında mesafelidir. Dışarıda da çok dikkat eder:) ayıp der ... Bana göre sorun yok ama o da öyle görmüş diyorum sorun etmiyorum.. başka can sıkıcı şeyler de var galiba bunlar bahane mi oluyor acaba koruklenmene ..
Ya kendinizi ifade edemediniz, ya da sağlıklı düşünmüyorsunuz.
Şu anlattıklarınizdan bu evlilikte ki sıkıntılı taraf sizmişsiniz gibi duruyor.
Biz evin icinde bile mic mic göz göze diz dize degiliz bizde sorun herhalde :/
Ben bazen konusuyorum adam beni duymuyor bile ohoooBiliyomusunuz evimizde çok iyiyi şükürler olsun ama eşimin tuhaf huyları var mesela ona direk bişey sormadan asla konusmay dahil olmaz duvar gibi yaniben çözemedim
Ben bazen konusuyorum adam beni duymuyor bile ohooo
Anladım canım, ufak tefek şeyler için kırmayın birbiriniziTeşekkür ederim mntıklı yorum yaptığınız için çok büyüttüğüm bişey degildi bi kaç haftdır birikmişliğim kırgınlıklarım vardı bu yazdığım konuda bişeyler paylaşmak istediğimden oldu bian o sinirle eşimin kalbini kırmama adına yazdım rahatladım
Ailenizin yaninda el ele tutusmadiniz diye adama senden nefret ediyorum mu dediniz?
Allahin adini veriyorum bak,su adam uye olsun da sizi anlatsin surda,kazen babadan izin alalim bir sefercik
Anliyorum sizi kiriliyorsunuzdur mutlaka,saniyor musunuz ki tum evli ciftlerin hayati ve beklentileri dort dortluk? Ufak tefek puruzler illa ki her evlilikte var. ama bunlari surekli aklinizda tutmak size zarar verir inanin,karsidakine bir sey olmaz.Hayur hayir oyle degiltabiki orf ve adetlerimiz var ailelerimizin yaninda ben ondan daha mesafeliyim ama abartiyo mesela cocugumuz dusecek bi bakabilir misin diyorm elimde caydanlik var ohoooo duymuyo bike beni gormezden geliyo bisey sormam gerekiyo gereksiz seyler yapiyo goz kontagi kurabilir konusmasina gerek yokki beni suclamayin gercekten mantikli seylere kiriliyirm ben eskiden de ailelerimiz vardi onlarin yaninda beni iyi hissettirebikiyodu sadece bakislari yeter ki yani konusmasina gerek yk bende konusmam zaten edepden
Anliyorum sizi kiriliyorsunuzdur mutlaka,saniyor musunuz ki tum evli ciftlerin hayati ve beklentileri dort dortluk? Ufak tefek puruzler illa ki her evlilikte var. ama bunlari surekli aklinizda tutmak size zarar verir inanin,karsidakine bir sey olmaz.
Kadinlar muhakkak ki erkeklerden daha hassas,daha duyarli. Erkekler unutur giderken kadinlar surekli kafada kurmaya devam ediyor,o caydanlik olayini mesela ben de yasamisimdir belki ama unuturum gider hatirlamam hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?