• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel giyinmek..

nilimm86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
2.648
1
116
herkese selamlar,bende çoğu bayan gibi giyinmeyi modayı cok seviyorum,ancak okulda olsun baska girdigim ortamlarda olsun bazı kimseler cok şık güzel giyindiysen bunun aklı fikri giyimdedir ne yemekten anlar ne hayattan haberi vardır tarzında davranabiliyor,siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz size de böyle denk gelenler oldu mu ben onları şiddetle kınıyorum:)

evet genelde öyle düşünürler güzel giyindiysen bakımlıysan aa bu da temizlikten anlamaz yemekden hiç anlamaz gözüyle bakarlar ama yanlış kendine bakan özen gösteren aynı düzeni evine de sağlar. diye düşünüyorum

bende aynen katılıyorum,evinde düzenli olmak yemek yapabiliyo olmak salaş kötü giyinmeyi gerektirmez bence..insan kendine gösterdiği özen kadar evine de özen gösterir bence

bende aynen katılıyorum,evinde düzenli olmak yemek yapabiliyo olmak salaş kötü giyinmeyi gerektirmez bence..insan kendine gösterdiği özen kadar evine de özen gösterir bence[/

bnde güzel giyinirim. kendime bakarım ama. ne yemekkten anlarım ne ev işinden:50::50: bazen doğru olabilir yani bu söz. herkes için geçerli değil tabi.

elbette herkes bilmek zorunda değil yemek ev işi vs. ama genellemek cok hata bence direk bu bişey bilmez diye etiketlemek yanlış bu açıdan bakıyorum ben en başta kimse kimseyi böyle nitelendirmemeli zaten

İnsan düzgün bi insansa aynı aynda kıyafetine de kendini geliştirmeye de vakit ayırır zaten :)

benim ve eşimin kuzenleri süper giyinir, onların zevklerine çok özenirim ama denildiği gibi ne yemekten anlıyorlar ne temizlikten, kendileriyle çok uğraştıkları için vakit bulamıyorlar sanırım. mesele kuzenim saçları için 1,5 saat harcar sırf bir çarşıya gidip gelmek için yaniii.

bu konuda genelleme yapılamaz ama benimde kuzenlerim acaip süslüler,bakımlılar..saçlar bele kadar pırıl pırıl parlar,hergün yaz düzleştirir ya maşa yaparlar üşenmeden.kendilerine çok vakit ayırıyorlar.ama ne ev işinden ne temizlikten ne yemekten anlarlar..yemek yedikleri tabağı bile kaldırmazlar sofradan:47:

Marifet ev işinden ,yemekten anlamaktan geçmiyor.Marifet hayatı sevip,fani şeylerle vakit kaybetmemekten ibarettir.İsteyen saçını süpürge etmeye devam eder,isteyen de hayatı yaşamaya.Ben hayatı yaşamayı tercih ediyorum.:40:

Back
X