Güzel gülen kadınlara çok imreniyorum

Sakin kendini zorlama kahkaha sesi cikaracagim diye. Eskileri hatirladim da ergen kizlar genelde yapmacik kahkaha atiyorlar ya da gulerken yapmacik sekilde guluyorlar karsi cinsin dikkatini cekmek icin. Bence cok belli oluyor. Sen bilmezsin amahayat bilgisi diye bir dizi vardi eskiden kikirik diye bir karakter vardi onun gibi. Senin de yasin 20 cok genc. Gercekten guldugun yerlerde kendini kasmassan zaten kahkaha sesi cikarirsin. Cekingenligini yenmekle basla ise.

Şaka gibi bi dert ama gerçek. Kendi gülüşümü hiç sevmiyorum böyle ortamda çok hoş çok tatlı ve içten gülen kızlar var ben bile o kişilerle daha çok eğlenirken bir erkek beni değil de öyle kızları beğenir saha kolay etkilenir diye düşüp duruyorum bu aralar takıntı yaptım resmen. Gülüşümü de değiştirmediğim için daha da depresif oluyorum. Fazla abartıyor gibi gelebilirim ama cidden bence güzel gülen insanlar hayata bi üç beş adım önde başlıyor. Ofofofofofofof

Gülmeyi öğretme taktikleri verebilirim jsjsj ciddiyim

Aynaya geç gözlerinin içinin güldüğü an'ı yakalamaya calis. Hafif tebessümle arttır. O canlılığı kat. İşte o stili kullan günlükte de. Kahkaha zaten değil. Güzel gülüş bu dediğim oluyor.

Şaka gibi bi dert ama gerçek. Kendi gülüşümü hiç sevmiyorum böyle ortamda çok hoş çok tatlı ve içten gülen kızlar var ben bile o kişilerle daha çok eğlenirken bir erkek beni değil de öyle kızları beğenir saha kolay etkilenir diye düşüp duruyorum bu aralar takıntı yaptım resmen. Gülüşümü de değiştirmediğim için daha da depresif oluyorum. Fazla abartıyor gibi gelebilirim ama cidden bence güzel gülen insanlar hayata bi üç beş adım önde başlıyor. Ofofofofofofof
Gülmenin çirkini mi olur ya. İnsana en çok yakışan şey. Sen at kahkayi güzel çirkin ne fark eder mutlu olda 😂😂

Sevdiğiniz özel birisi gülüşünüze laf mı etti
Her insana gülmek yakışır.
Bulursam bir video izlemiştim onu göndereceğim.
Bir fotoğraf sanatçısı kadınların fotoğrafını çekiyor. Ama bir de çok güzelsiniz dedikten sonra çekiyor. Hepsinin gülümsemesi o kadar hoş ki.
Bu arada kimisinin dişleri kırık dökük, kimisinin yüzleri kırış kırış.
Ama gülünce yüzlerine yansıyor mutlulukları ve güzellikleri. Diğer kusurlar minicik detay oluyor birden.
Her birimiz aynı tip gülecek değiliz ya.
İçten olduğu sürece her gülüş güzeldir 💐

Gülerken gözleri parlayan insanlara bayılıyorum. Allah herkesin kalbinden güldürsün.

Sakin kendini zorlama kahkaha sesi cikaracagim diye. Eskileri hatirladim da ergen kizlar genelde yapmacik kahkaha atiyorlar ya da gulerken yapmacik sekilde guluyorlar karsi cinsin dikkatini cekmek icin. Bence cok belli oluyor. Sen bilmezsin amahayat bilgisi diye bir dizi vardi eskiden kikirik diye bir karakter vardi onun gibi. Senin de yasin 20 cok genc. Gercekten guldugun yerlerde kendini kasmassan zaten kahkaha sesi cikarirsin. Cekingenligini yenmekle basla ise.
Yapmacık kahkaha kötü duruyo evet yapmam onu. Ama kasmayınca cidden ses çıkmıyo djlsjdld evde falan da aynı yani

Bir fotoğraf sanatçısı kadınların fotoğrafını çekiyor. Ama bir de çok güzelsiniz dedikten sonra çekiyor. Hepsinin gülümsemesi o kadar hoş ki.
Ama gülünce yüzlerine yansıyor mutlulukları ve güzellikleri. Diğer kusurlar minicik detay oluyor birden.
Gülümsememi beğeniyorum ama sorun gülerken ses çıkarmayışımm. Bence bir sohbette ortama enerji veren şey gülüş ya bende o olmadığı için kendimi eksik yetersiz hissediyorum

Kendinde begenmedigin bı özellik mi var belki bu yüzden kendini kasıyor olabilirsin bu konuda. İçinden geldiği gibi ol kendini kasarak gülersen zaten dışardan abes gözükür samimi gülenler zten hoş görünüyor bide takma hiç gülünce nasıl görünecek diye.
gülüşüm dışında kendimi gayet seviyorum aslında bilemedim

Ay ne ağzı çenesi yamuklar güzel bulunuyor ya hiç takılmayın.

gülüşüm dışında kendimi gayet seviyorum aslında bilemedim
Bı dönem gülerken bende çok huylanirdim oysaki dişlerim falan gayet normal güzeldir. Bı gün bı aydinlanma yaşadım o günden beri 32 diş gezerim hiçte takmam gülerken kimseyi bazen kendimden geçiyorum değişik seslerin çıktığı oluyor hahsah😃🤭

Güzel güldüğümü söylerler ve güzel ağladığımı.
Mimik kullanmıyormuşum yüzüm gözüm eğrilmiyormuş.
Valla bilmiyorum önemli olan içten gülmek bence.
Gülünce herkes güzel olur acayip kahkahalar atılmıyorsa tabi.
Ben genelde çok mimik kullanmıyorum sende öyle yap o zaman güzel diyorlar çünkü.
Gerçi doğal olarak yapıyorum ben bunu ama beğeniliyorsa gülümse sadece.

Güzel gülmek derken yüzdeki oluşan tebessümü kastediyorsunuz galiba. Bende mesela erkeklerde hoşlandığım özelliklerden biridir güzel gülmesi. O doğal olan bir şey, öyle içten ve sıcak oluyor ki insanın severek içine sokası geliyor onu. Gözler küçülüyor, bir tatlılık geliyor :) Millet boya posa bakar ben gülmesine 😅
İçten gülümseyin yeter. İçten gülen hiç kimsenin gülüşü çirkin değildir.

Gulus sesi sonradan degisir mi bilmiyorum ama şöyle bi video var. Mod degistirmek icin diyor ama kendiniz sesli baslatinca belki işe yarayabilir 😁 Benim de hapsirigim gurultuludur mesela ve mumkun degil degistirmek, kendimi oyle kabul ettim 😬 Lisede en yakin arkadasim hık diye hapsirirdi, abartmiyorum sadece hık sesi cikiyordu. Belki cevrenizden dolayi oyle bir takilmistir akliniza ama ben erkeklerin bu kadar detayli dusundugunu dusunmuyorum. Onemli olan enerjiniz, gulusunuzun icten olmasi.

Rotasız seyyah. Instagramda takip ediyorum kendisini. çok hoş fotoğraflar evet.

Back
X