• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel günler gelecek mi ??

Üzgünüm ama ya ruh sağlığınız bozuk, ya da gerçekten bencil ve kötü birisiniz.
Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Psikologlar bile o kadar eğitimden sonra psikolojisi bozuk olduğunu anlamak için kaç seanstan geçiriyor. Sen kimsin ki tıp mı okudun hangi Bilgin'le bana bu sıfatı yüklüyorsuN.. ??

Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Psikologlar bile o kadar eğitimden sonra psikolojisi bozuk olduğunu anlamak için kaç seanstan geçiriyor. Sen kimsin ki tıp mı okudun hangi Bilgin'le bana bu sıfatı yüklüyorsuN.. ??
hem kendinize hem eşinize yasattiginiz hayata baksanıza? sizce normal mi? kusura bakmayin ben ruh sağlığının bozuklugunu sıradan bir organ hastaligindan farkli görmüyorum o yuzden yazdim, yani hakaret degil.

Yazdiklarinizdan anladigim su;adam size cok deger vermis sizin pesinizden koşmuş e haliyle sizin gozunuzde kolay olmus.Sizi cok seviyor belli ki.Kanaatimce siz adama yazik etmissiniz..5 aylik evlilik ve bu sözler hic normal gelmedi bana.Umarim esiniz biran once ilgiyi ceker uzerinizden sizi simartmayi birakir.

Back
X