Suan bile bas agrisindan oluyorum..2yildir hayatimda biri var ve uzaktayiz ayda bir ya da 2 ayda bir gelebiliyor bende ayni sekilde universitede tanismistik.tanistigimizda issizdi o sureci gecirdik sonra ise girdi ayrildi oradan,ayrilmadan evlilik planlari yapmistik. Ben bu sirkete guvenmem dedi hic acele etmedik bekledik ve sonuc dusundugu gibi oldu yapamadi.simdi is aramiyo. kpss a grubu istiyorum diye oturdu eve kapandi. yaparda biliyorum ama tukendim.her haftasonu ciftleri gordukce uzuluyorum. kiskandigim icin kendimden utanip ona hirslaniyorum.soylenmeye basliyorum konusmak istemiyorum.kendimide onuda yiprattim.eskiden olsa umidim vardi hep yaninda olurdum artik inancimda kalmadi.o sureci cok iyi idare etsede ben bittim..lutfen 1 ay kaldi kpssye sonra ne istersen yap bana diyo ama psikolojim bozuldu durup dururken agliyorum.nişani mayistan sonra demistik simdi kurum sinavi bilmem ne her sey ertelencek ve 2yil boyle yasadim o 1 yil nasil gecer..sanki hayatimda biri yok gibi..sanki hicbir sey duzelmez gibi.ozluyorum yaninda olmak istyorum olamadikca hircinlasiyorum bazen konusmasi bile batiyo..sevgim mi tukeniyo? Sanki telefonda ask yasiyorum o kdr bos gelmeye basladi ki konusmalarimiz.bir yandan mahalle baskisi nisanlanan arkadslarim sirf meraktan yazip,ariyor.yaris icine girip sizinki ne zaman diye sormuyorlarmi..
Son düzenleyen: Moderatör: