Guzel hikayelere ihtiyacim var

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Suan bile bas agrisindan oluyorum..2yildir hayatimda biri var ve uzaktayiz ayda bir ya da 2 ayda bir gelebiliyor bende ayni sekilde universitede tanismistik.tanistigimizda issizdi o sureci gecirdik sonra ise girdi ayrildi oradan,ayrilmadan evlilik planlari yapmistik. Ben bu sirkete guvenmem dedi hic acele etmedik bekledik ve sonuc dusundugu gibi oldu yapamadi.simdi is aramiyo. kpss a grubu istiyorum diye oturdu eve kapandi. yaparda biliyorum ama tukendim.her haftasonu ciftleri gordukce uzuluyorum. kiskandigim icin kendimden utanip ona hirslaniyorum.soylenmeye basliyorum konusmak istemiyorum.kendimide onuda yiprattim.eskiden olsa umidim vardi hep yaninda olurdum artik inancimda kalmadi.o sureci cok iyi idare etsede ben bittim..lutfen 1 ay kaldi kpssye sonra ne istersen yap bana diyo ama psikolojim bozuldu durup dururken agliyorum.nişani mayistan sonra demistik simdi kurum sinavi bilmem ne her sey ertelencek ve 2yil boyle yasadim o 1 yil nasil gecer..sanki hayatimda biri yok gibi..sanki hicbir sey duzelmez gibi.ozluyorum yaninda olmak istyorum olamadikca hircinlasiyorum bazen konusmasi bile batiyo..sevgim mi tukeniyo? Sanki telefonda ask yasiyorum o kdr bos gelmeye basladi ki konusmalarimiz.bir yandan mahalle baskisi nisanlanan arkadslarim sirf meraktan yazip,ariyor.yaris icine girip sizinki ne zaman diye sormuyorlarmi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ne desem bilemedim bence kendi mantiginiz ve duygularinizla hareket edin. Herkesin dayanma sınırı başladır. Siz şimdiden bu kadar yiprandiginiza gore daha zorlaşacak gibi

Valla ne desem bilemedim bence kendi mantiginiz ve duygularinizla hareket edin. Herkesin dayanma sınırı başladır. Siz şimdiden bu kadar yiprandiginiza gore daha zorlaşacak gibi
Evet gozum almiyo ama vazgecmeyi dusundukce bu hayat karsima onun gibisini cikartmayacak onuda biliyorum bir yerden sıkntı oluyo galiba.bir de sadece biz degiliz diyince daha cok deliriyorum sanki az sey yasamisiz gibi

5,5 senelik bir ilişkim var
başlarken de ayrı şehirlerdeydik hala ayrı şehirlerdeyiz.
geçen sene nişan yaptık. nişanlımın iş durumu belirsiz.
düğün tarihi kararlaştıramıyoruz.
daha kaç sene ayrı kalacağımızı bilmiyoruz.
nişanlımın askerlik durumu var.
bazen 2-3 ayda bir görüyoruz birbirimizi.

hangimizin durumu daha kötü tartışmayalım bence :))

bu konuyu okurken canım yandı resmen sevgilimle lisede tanıştık üniversite askerlik iş derken zaman geçti aradan 9 yıl geçti geçen kasımda uzman çavuş olarak siirte ataması yapıldı . Sana yemin ediyorum aradan bir kaç gün geçmeden ıraga geçiçi görev çıktı eğer ıraga gitmeseydi şubatta nişan yapacaktik. Nese dedim geçecek mayıs sonu gelecek herşey güzel olacak mezuniyetimde resmi nişanlı oluruz yaz sonu düğün yaparız . Gel gelelim gecen haftaya bir haber geldi belki görev 6 aydan sonra 1 yıla çıkıp 1 yıla tamamlanacakmiş . Sanki adamlar orda 11.5 ay kaldılar amann 15 gün daha kalsınlarda bari 1 yıl olsun gibi saçma sapan düşünceler ilk gittiklerinde yatakları bile yoktu inan daha yeni 1 aydır düzgün bi yatakta yatıyorlar her hafta işid saldırıyor geçen ay şehit vardı . şimdi haber bekliyoruz görev uzayacakmı yoksa dönecekler mi inan nefesim kesiliyor bazen haline şükür et

5,5 senelik bir ilişkim var
başlarken de ayrı şehirlerdeydik hala ayrı şehirlerdeyiz.
geçen sene nişan yaptık. nişanlımın iş durumu belirsiz.
düğün tarihi kararlaştıramıyoruz.
daha kaç sene ayrı kalacağımızı bilmiyoruz.
nişanlımın askerlik durumu var.
bazen 2-3 ayda bir görüyoruz birbirimizi.

hangimizin durumu daha kötü tartışmayalım bence :))
Insan evlenmekten cok birlikte zaman geciremedigine yaniyor.sizin zormus 5 yil benim ilk uzun iliskim 2 yilda pilim bitmek uzere yasin verdigi olgunlkte var tabii deli divane asik olmadim ben liseden beri falan oyle olsa daha kafayi yermisim hayrlisi olsn hakkimizda :(

bu konuyu okurken canım yandı resmen sevgilimle lisede tanıştık üniversite askerlik iş derken zaman geçti aradan 9 yıl geçti geçen kasımda uzman çavuş olarak siirte ataması yapıldı . Sana yemin ediyorum aradan bir kaç gün geçmeden ıraga geçiçi görev çıktı eğer ıraga gitmeseydi şubatta nişan yapacaktik. Nese dedim geçecek mayıs sonu gelecek herşey güzel olacak mezuniyetimde resmi nişanlı oluruz yaz sonu düğün yaparız . Gel gelelim gecen haftaya bir haber geldi belki görev 6 aydan sonra 1 yıla çıkıp 1 yıla tamamlanacakmiş . Sanki adamlar orda 11.5 ay kaldılar amann 15 gün daha kalsınlarda bari 1 yıl olsun gibi saçma sapan düşünceler ilk gittiklerinde yatakları bile yoktu inan daha yeni 1 aydır düzgün bi yatakta yatıyorlar her hafta işid saldırıyor geçen ay şehit vardı . şimdi haber bekliyoruz görev uzayacakmı yoksa dönecekler mi inan nefesim kesiliyor bazen haline şükür et
Sabir istiyo bazi iliskiler farkindayim Allah yardimciniz olsun gercekten zor..dualarimiz onlarla maalesef hayat sartlari insanlari ne hale getiriyor omrumuzun en guzel zamanlarini tuketmis oluyoruz :(

30 yasinda adam nasil issiz olur ya? Erkek dedigin taşı sıkıp suyunu cikartacak..
Saglam bir is derken alternatifler derken..okulu gec bitirdi yabanci dille egitim veren bi uniden mezun baya zor sartlarda bitirdi karsiligini almak icin hala cabaliyo gozumle gormesem bende yadirgardim

Sabir istiyo bazi iliskiler farkindayim Allah yardimciniz olsun gercekten zor..dualarimiz onlarla maalesef hayat sartlari insanlari ne hale getiriyor omrumuzun en guzel zamanlarini tuketmis oluyoruz :KK43:
inan çok zor aylardır hergün aglıyorum dayanamıyorum yani içimden bir ses bu sene evlenemeyeceğimi söylüyordu ardından bu görev uzama işi çıktı çok üzgünüm hayırlısıyla gelse bi dua ediyorum her an . kpss girdikten sonra iş arasın yani neyi bekleyecekki kimden para alıyo nasıl geçiniyor

inan çok zor aylardır hergün aglıyorum dayanamıyorum yani içimden bir ses bu sene evlenemeyeceğimi söylüyordu ardından bu görev uzama işi çıktı çok üzgünüm hayırlısıyla gelse bi dua ediyorum her an . kpss girdikten sonra iş arasın yani neyi bekleyecekki kimden para alıyo nasıl geçiniyor
Allah yardimciniz olsun her sey umarm kisa zamanda istediginiz gibi olur.acikcasi basvuru yapiyo donende oluyo bazen gidyo gitmiyo baktim ciddiye almiyo basvurma otur calis madem dedim birikmisi vardi simdilik onunla idare ediyo kurum sinavina kadar bulurum ozelde nisan yapariz diyo icime sinmiyo oylede..baya kavgalar ettim anlayacagin belirsizsin diyorum alternatif uretmek aklimin karisikligi anlamina gelmiyo falan diyo iste.basari takintisi var diger kiz arkadasi kpssye 3 ay kala ayrilmis 2 yil once bu da 3 ay kala birakmis calismayi suan tum arkadslari bakanlikta bunu duyunca kizida parcalamk istyorm :)

Evet gozum almiyo ama vazgecmeyi dusundukce bu hayat karsima onun gibisini cikartmayacak onuda biliyorum bir yerden sıkntı oluyo galiba.bir de sadece biz degiliz diyince daha cok deliriyorum sanki az sey yasamisiz gibi

Evet sadece siz degilsiniz
Bazen feraha cikmak icin eziyet çekmek gerekir. Eger onun bu zor gununde yanında olur desteklersen sen kazanırsın.

Evet sadece siz degilsiniz
Bazen feraha cikmak icin eziyet çekmek gerekir. Eger onun bu zor gununde yanında olur desteklersen sen kazanırsın.
basladigindan beri sıkntilar :KK43: cidden bende merakla bekliyorum sonunu

Allah yardimciniz olsun her sey umarm kisa zamanda istediginiz gibi olur.acikcasi basvuru yapiyo donende oluyo bazen gidyo gitmiyo baktim ciddiye almiyo basvurma otur calis madem dedim birikmisi vardi simdilik onunla idare ediyo kurum sinavina kadar bulurum ozelde nisan yapariz diyo icime sinmiyo oylede..baya kavgalar ettim anlayacagin belirsizsin diyorum alternatif uretmek aklimin karisikligi anlamina gelmiyo falan diyo iste.basari takintisi var diger kiz arkadasi kpssye 3 ay kala ayrilmis 2 yil once bu da 3 ay kala birakmis calismayi suan tum arkadslari bakanlikta bunu duyunca kizida parcalamk istyorm :)
iyide neden içine sinmiyor hadi kurum sınavını geçemedi o zaman gene işssiz gene işsiz bir işe girsin ynai olmazki böyle

Ah kıyamam ya cok dua ett Allah yardımcın olsn Rab'bım tum vatan evlatlarını krusun dualarımız sızınle canım

Ah kıyamam ya cok dua ett Allah yardımcın olsn Rab'bım tum vatan evlatlarını krusun dualarımız sızınle canım
çok korkuyorum inanın öyle zor durumdayızki anlatamam yaşamayan bilemez dua edin lütfen hayırlısıyla uzamadan gelsinler

Back
X