Guzel hikayelere ihtiyacim var

iyide neden içine sinmiyor hadi kurum sınavını geçemedi o zaman gene işssiz gene işsiz bir işe girsin ynai olmazki böyle
Yani gecistirmek icin bir ise girecek o isle babamin karsisina cikmak var bir de.cok guveniyor kendine oturup izlicem bu surecte akli dengemi kaybetmezsem tabi olmamasini dusunmuyor bile olacakmis.zaman zamanda bana gecmiyor

Yani gecistirmek icin bir ise girecek o isle babamin karsisina cikmak var bir de.cok guveniyor kendine oturup izlicem bu surecte akli dengemi kaybetmezsem tabi olmamasini dusunmuyor bile olacakmis.zaman zamanda bana gecmiyor
nasıl olacakmiş ya olmayabilir yani allah allah yaa

çok korkuyorum inanın öyle zor durumdayızki anlatamam yaşamayan bilemez dua edin lütfen hayırlısıyla uzamadan gelsinler

Evet yasamayan bılmez benmde kardesım hakkarı semdınlıde yaptı cok zrdu her zaman dua ederım butun askerlerımıze polısımıze Allah sag salım sıze bagıslasın

Evet yasamayan bılmez benmde kardesım hakkarı semdınlıde yaptı cok zrdu her zaman dua ederım butun askerlerımıze polısımıze Allah sag salım sıze bagıslasın
amin inşallah çok zor beklemek sabretmek

Saglam bir is derken alternatifler derken..okulu gec bitirdi yabanci dille egitim veren bi uniden mezun baya zor sartlarda bitirdi karsiligini almak icin hala cabaliyo gozumle gormesem bende yadirgardim

Artik herkes genclere yer veriyor. 30 yasindan sonra ise alinmasi falani filani cok zor. Hele kpssyi kazanması falan. Insan 30a kadar beklemez. Bir yerden baslar. 30 yani ne demek. 25 yasindaki imkanlari simdi bulamaz. Uzgunum sektor boyle artik.

Daha 25 yaşındasın neyin acelesi bu?
Neden adamı sıkboğaz ediyorsun?
2 sene uzun bir süre değilki. Ben 4 sene görüştüm 3 senesinde ayrıydım.
Ölmüyorsun korkma.
Erkek arkadaşının özgüvenini ve kararlılığını da takdir ettim doğrusu.

Niye Böyle düşünüyorsunuz kızlar çıkmış bir yola Allah yolunu açık etsin başarmak istiyorsa çalışsın kazansın kazanırsa ömür boyu Rahat edicek ne yani yaşı geç diye ki Okadar da degil kusura bakmayın başaramaz belli degil filan diyorsunuz insanlar Neler yapıyor konu sahibi evlenmek istiyorsan ayrıl başkasını bul Ada'm azimle çalışıyor destek ol habire kavga edip kafasını yeme Ada'mın ben evlendikten snra kazandım çalıştım hemde kazanamazsın gözüyle bakıyordu herkes 25 yaş çok geç degil

Ölmüyorsun korkma.
Güzel bir yorum gördüm sonunda şu konuda

nasıl olacakmiş ya olmayabilir yani allah allah yaa
Olmazsa arayacakmis..
Ölmüyorsun korkma.
Acele etmek degilki bu surekli olumsuzluk yasadikca guzel gunlerin gelecegine inancin kalmiyimor bakiyorsun bir yerlerde haketmeyen kim varsa mutlu her sey tikirinda.yaninda sevgilisi esi..bir seyler paylasmak istyorsun tatil oluyor eve gidip oturuyorsun..yanyana olmayi istemem bu sebeple evlilik degil derdim aslinda bir arada olsak yeter fakat bulundugm yerde kariyeri acisindn is yok zaten kpssye odakli.nasil dayandiniz en azindan sıksık gorusmussunuzdur

2 sene uzun mu?
2 senede piliniz nasıl bitiyor yahu?
siz bence çevrenizdekilerden fazlaca etkilenmişsiniz..

yaşınızda küçük zaten evlenince kuş konmuyor inanın.. gezin tozun tadını çıkarın .. sevgilinizede kendinizede zehir etmeyin hayatı..

Güzel bir yorum gördüm sonunda şu konuda

Yalan mı?
Adam bir yola başkoymuş.
30 ya da 35 ne fark eder.
Azimli insanlara hayranım. Sonuçta adam ortaokul ya da lise mezunu değil.
Normal şartlarda ünv. 21-22'de bitiyor zaten.

Niye Böyle düşünüyorsunuz kızlar çıkmış bir yola Allah yolunu açık etsin başarmak istiyorsa çalışsın kazansın kazanırsa ömür boyu Rahat edicek ne yani yaşı geç diye ki Okadar da degil kusura bakmayın başaramaz belli degil filan diyorsunuz insanlar Neler yapıyor konu sahibi evlenmek istiyorsan ayrıl başkasını bul Ada'm azimle çalışıyor destek ol habire kavga edip kafasını yeme Ada'mın ben evlendikten snra kazandım çalıştım hemde kazanamazsın gözüyle bakıyordu herkes 25 yaş çok geç degil
Erkek arkadasim 30 yasinda ona istinaden yazmis arkadaslar ama bitirdigi universite belli kapasitesi belli bende inaniyorum ona kendimden cok ona inaniyorum hatta bende ogretmenim ama o bendn daha iyidir hatta evlenirsek sen beni calistir derim ozel sektor icin hakli olablrler ama kpss icin ayni degil durum mulakat kisminida hepimiz biliyoruz nasil oldugunu zaten.evlilik meraklisi gibi mi anlatmisim bilmiyorum ama derdim bir seyler yasayamamak,ozlemek hic mi basiniza gelmedi bilmiyorum ama uzaklik hircinlastiriyo beni cogu seyi paylasamiyosun.guzel bir gunun oluyo yaninda yok dogum gunumde bile arkdslarim vardi yanimda

Yooo hiç de sık sık görüşmedik.
6 ayı askerdeydi zaten.Bırak görüşmeyi telefonla bile haberleşemiyorduk ki o zamanlar cep telefonu yasaktı.
Bence bu kdar kararlı bir adamla birlikte olduğun için gururlanmalısın.
Artı hayatını ona endeksli yaşama.
Her an her şey olabilir.
Biz ayrıldık mesela.
Ama abimler 7 senenin sonunda evlendi.14 senedir de evliler.

2 sene uzun mu?
2 senede piliniz nasıl bitiyor yahu?
siz bence çevrenizdekilerden fazlaca etkilenmişsiniz..

yaşınızda küçük zaten evlenince kuş konmuyor inanın.. gezin tozun tadını çıkarın .. sevgilinizede kendinizede zehir etmeyin hayatı..
Gezip tozamiyoruz bile sorun bu..evlilik degil ki.biz 2 yildir sinirli zamanlarda gorustuk yasadgm yer kucuk kacamak kafeye tikildik bazende okudugumuz sehre gittik bir kac hafta oyle rahat rahat gezdik tozduk..cevreden etkilenmemek imkansiz burnunuza sokuyorlar yasantilarini

Yalan mı?
Adam bir yola başkoymuş.
30 ya da 35 ne fark eder.
Azimli insanlara hayranım. Sonuçta adam ortaokul ya da lise mezunu değil.
Normal şartlarda ünv. 21-22'de bitiyor zaten.
Öyle ya birde veriyorlar gazı zaten çevrenin etkisiyle evlenme çabasına girmiş konu sahibi nedir yani Ada'm bırak çalışsın babanın evine gelincede derki devlet memuruyum gururlanırsın sende özel sektörde ne kadar sağlam olucak Ada'm ben olsam Böyle çalışan Ada'mı desteklerim yani

Gezip tozamiyoruz bile sorun bu..evlilik degil ki.biz 2 yildir sinirli zamanlarda gorustuk yasadgm yer kucuk kacamak kafeye tikildik bazende okudugumuz sehre gittik bir kac hafta oyle rahat rahat gezdik tozduk..cevreden etkilenmemek imkansiz burnunuza sokuyorlar yasantilarini
Sınava bir ay kalmış gezemiyoruz diye kafasını yeme bence şuan destek ol sonrasında yersin

canım gezip tozamayacak ne var bana bi söyler misin adamın canından endişe mi ediyorsun kafasına bomba mı düştü acaba diye düşünüyor musun allah aşkına ne var yani adam çalışıo dersini biraz daha bekle yani durumunun kıymetini bil bak senden kötü durumda ben varım bence sana örnek olsun rahatla diye yazdım

Yooo hiç de sık sık görüşmedik.
6 ayı askerdeydi zaten.Bırak görüşmeyi telefonla bile haberleşemiyorduk ki o zamanlar cep telefonu yasaktı.
Bence bu kdar kararlı bir adamla birlikte olduğun için gururlanmalısın.
Artı hayatını ona endeksli yaşama.
Her an her şey olabilir.
Biz ayrıldık mesela.
Ama abimler 7 senenin sonunda evlendi.14 senedir de evliler.
bana sabrettigi icin ayri gurur duyuyorum zaten maalesef beceremedim bu isi sanirim en uzun iliskim bu normalde yurutemezdim bendne cok o yuruttu sanki : )) tavsiyeleriniz icin tesekkurler

Erkek arkadasim 30 yasinda ona istinaden yazmis arkadaslar ama bitirdigi universite belli kapasitesi belli bende inaniyorum ona kendimden cok ona inaniyorum hatta bende ogretmenim ama o bendn daha iyidir hatta evlenirsek sen beni calistir derim ozel sektor icin hakli olablrler ama kpss icin ayni degil durum mulakat kisminida hepimiz biliyoruz nasil oldugunu zaten.evlilik meraklisi gibi mi anlatmisim bilmiyorum ama derdim bir seyler yasayamamak,ozlemek hic mi basiniza gelmedi bilmiyorum ama uzaklik hircinlastiriyo beni cogu seyi paylasamiyosun.guzel bir gunun oluyo yaninda yok dogum gunumde bile arkdslarim vardi yanimda
Birde öğretmensin yapma lütfen ya çevrenin etkisinde kalma yaşı geç degil benim eşim evlendiğimizde 30 yaşındaydı devlet memuru şuan bırak çalışsın atasın bence burda bunları konuşacağına bol bol dua oku atanması için

Back
X