Guzel hikayelere ihtiyacim var

Sınava bir ay kalmış gezemiyoruz diye kafasını yeme bence şuan destek ol sonrasında yersin
Dogum gunumu bile yalniz gecirdim. isteykende ayda 1 gelirdi duzenini oturtsun uzak olursak cidden basinin etini yiyebilirim : )) icimden konusmak bile gelmiyo depresyonami girdim diyr kendimi sorguluyorum ya guldugume bakmayin cidden cok zorlandik :(

bana sabrettigi icin ayri gurur duyuyorum zaten maalesef beceremedim bu isi sanirim en uzun iliskim bu normalde yurutemezdim bendne cok o yuruttu sanki : )) tavsiyeleriniz icin tesekkurler

Boşver çevrenin gazına gelme.
Herkes konuşur.
Sana sabrediyorsa sen de ona sabrediyorsun.
Karşılıklı sonuçta.
Uzakta ilişki yaşamanın avantajları da vardır.O yönden bak.
Şu 1 ay geçsin yine konuşuruz.
Sen devlette mi çalışıyorsun?

Birde öğretmensin yapma lütfen ya çevrenin etkisinde kalma yaşı geç degil benim eşim evlendiğimizde 30 yaşındaydı devlet memuru şuan bırak çalışsın atasın bence burda bunları konuşacağına bol bol dua oku atanması için
Sonradan mi atandi esiniz? Tanistigimizda da issizdi sevgilim inanin 2 yil destek oldum sesim cikmadi ama artik halim kalmadi gibi hissediyorum olumsuz dusunceler surekli diyorum ya psikolojm mi bozuldu her seye olumsuz bakiyorum aslnda normalde de cok pozitif bakamam olaylara :(

Boşver çevrenin gazına gelme.
Herkes konuşur.
Sana sabrediyorsa sen de ona sabrediyorsun.
Karşılıklı sonuçta.
Uzakta ilişki yaşamanın avantajları da vardır.O yönden bak.
Şu 1 ay geçsin yine konuşuruz.
Sen devlette mi çalışıyorsun?
Ozeldeyim bende giricem kpssye :(

5 yıldır uzaktan yürütüyoruz gık demedik.
Yasiniz kac ki ? O surec hafifletilirse sorun yok atiyorum hafta sonlari gelir gider biz artik 2 ayda bir kez gorusmeye basladik telefondan yurutuyoruz

Sonradan mi atandi esiniz? Tanistigimizda da issizdi sevgilim inanin 2 yil destek oldum sesim cikmadi ama artik halim kalmadi gibi hissediyorum olumsuz dusunceler surekli diyorum ya psikolojm mi bozuldu her seye olumsuz bakiyorum aslnda normalde de cok pozitif bakamam olaylara :KK43:
Hayır Can'ım evlenmeden atandı ben de evlendikten sonra atandım
Bak Can'ım yanlış yapıyorsun özel sektör zordur bırak hazırlansın KPSS'ye sonrasında kararını ver ama yok herkes geziyor tozuyor evleniyor kafası ile yaklaşmaya devam edersen siz yapamazsınız

canım gezip tozamayacak ne var bana bi söyler misin adamın canından endişe mi ediyorsun kafasına bomba mı düştü acaba diye düşünüyor musun allah aşkına ne var yani adam çalışıo dersini biraz daha bekle yani durumunun kıymetini bil bak senden kötü durumda ben varım bence sana örnek olsun rahatla diye yazdım
Sizin durumunuz cok zor anliyorum ama benim yasadiklarimda bana agir geliyo.belirsizlik yoruyo.nerde olacagimizi bile bilmiyoruz nasil toparlicaz bilmiyoruz tum bu surecte uzagiz dusundukce cikamiyorum icinden..sizinki cok baska bir durum insallah kisa zamanda kavusursunuz

Hayır Can'ım evlenmeden atandı ben de evlendikten sonra atandım
Bak Can'ım yanlış yapıyorsun özel sektör zordur bırak hazırlansın KPSS'ye sonrasında kararını ver ama yok herkes geziyor tozuyor evleniyor kafası ile yaklaşmaya devam edersen siz yapamazsınız
Planlar baskaydi baharda nisan olcakti isinden ayrilmasaydi sonra dugun bende evimde calisip seneye atancaktim bu yil iyi hazirlanamadim bu sefer o ozeli birakip devlete yoneldi benden once :) ne zor hayat mucadelesi en sonunda koye yerlesip organik tarim yapicam :KK43:

Gezip tozamiyoruz bile sorun bu..evlilik degil ki.biz 2 yildir sinirli zamanlarda gorustuk yasadgm yer kucuk kacamak kafeye tikildik bazende okudugumuz sehre gittik bir kac hafta oyle rahat rahat gezdik tozduk..cevreden etkilenmemek imkansiz burnunuza sokuyorlar yasantilarini

:)) kendi başınıza arkadaşlarınızla demek istemiştim..
bu hasretler bile güzel aşkın cilveleri bunlar.. içinde bulunduğunuz durumu kendinize işkence haline getirmeyin..
ilerde evlenip yıl aldıkça ne güzel günlermiş diyeceksiniz..

Dogum gunumu bile yalniz gecirdim. isteykende ayda 1 gelirdi duzenini oturtsun uzak olursak cidden basinin etini yiyebilirim : )) icimden konusmak bile gelmiyo depresyonami girdim diyr kendimi sorguluyorum ya guldugume bakmayin cidden cok zorlandik :KK43:

fazlaca abartıyorsunuz ne var zorlanacak anlamadım ki.. sanki 40 yaşına kadar adamı beklemiş gibi bir haliniz var..

Sürekli baskalari şöyle böyle diye dusunurseniz bu hayat çekilmez.... Nisanlansaniz da Evlenseniz de devam eder... Biz evliyken bile bir dönem ayriydik... Hamileydim doğum yaptım hep yalnızdım, o gecti, simdi yine ayri bir calismanin icinde esim, her ilişkide zorluk dönemleri olabilir... Önemli olan sabretmek, emek vermektir... Şimdi ben aman bu yaz günleri bahar günleri iki çocukla kalmanın baskısını eşime yansitirsam, o çalışmanın ne ona ne bana faydası dokunur....sevgi sadece el ele parkta gezmek değildir, zor zamanları beraber goguslemektir...
Seviyorsaniz sabredeceksiniz... Ama sevmiyorsaniz ne onu ne de kendinizi oyalayin...

Amma abartmışsın ya. Uzakta olsun ne olacak bu kadar mı önemli milletin gözüne sokmak. Adam geleceğiniz için kendini eve kapatmış ders çalışıyo sen dır dır dır. Valla ben olsam çoktan bırakmıştım hiç gelemiyorum dır dır lafa. Hayat şartları her an pozitif olmaz daha şimdi bu kadarcık şeyle sen bu kadar perişan oluyorsun ohooooo. Hayır altı üstü 2 yıl olmuş neyin dayanamaması bu. Üniden iki arkadaşım 7 yılın sonunda maddi olarak hazır oldular be geçen hafta nişan yaptılar. Hayatı kendine zulüm ediyorsun benden demesi

Sürekli baskalari şöyle böyle diye dusunurseniz bu hayat çekilmez.... Nisanlansaniz da Evlenseniz de devam eder... Biz evliyken bile bir dönem ayriydik... Hamileydim doğum yaptım hep yalnızdım, o gecti, simdi yine ayri bir calismanin icinde esim, her ilişkide zorluk dönemleri olabilir... Önemli olan sabretmek, emek vermektir... Şimdi ben aman bu yaz günleri bahar günleri iki çocukla kalmanın baskısını eşime yansitirsam, o çalışmanın ne ona ne bana faydası dokunur....sevgi sadece el ele parkta gezmek değildir, zor zamanları beraber goguslemektir...
Seviyorsaniz sabredeceksiniz... Ama sevmiyorsaniz ne onu ne de kendinizi oyalayin...
Belkide haklisiniz sadece yogun duygular hissediyorum belki abartiyorum ama durumum bu sevmemek degil tabiki cok sevmekten bunlar :( zamani geciremiyorsun.siz cok sabirliymissiniz gercekten

Amma abartmışsın ya. Uzakta olsun ne olacak bu kadar mı önemli milletin gözüne sokmak. Adam geleceğiniz için kendini eve kapatmış ders çalışıyo sen dır dır dır. Valla ben olsam çoktan bırakmıştım hiç gelemiyorum dır dır lafa. Hayat şartları her an pozitif olmaz daha şimdi bu kadarcık şeyle sen bu kadar perişan oluyorsun ohooooo. Hayır altı üstü 2 yıl olmuş neyin dayanamaması bu. Üniden iki arkadaşım 7 yılın sonunda maddi olarak hazır oldular be geçen hafta nişan yaptılar. Hayatı kendine zulüm ediyorsun benden demesi
O 7 yil yanyanalardir belki ya da hafifletebiliyorlardir bizim durum ayda 1 2 ayda bir gorusmekle yuruyor tabiki yorucu..yasamadan gercekten bilemezsiniz

Benim bi kuzenim wardı üni okudu 4 senelik sonra hep bu iş olmaz ben üni mezunuyum, buda olmaz ilkokul mezunlarıyla bir miyim, bundada çalışamam üni mezunuyum diye diye 30 yaşına kadar bi baltaya sap olamadı hep bekledi iş aradı kendini yüksek gördü çalışmadı. Şimdi ne yapıyor biliyormusun 2 yıllık ewli hala üni mezunuyum diye normal işlerde çalışmıyor, istediği işi bulamıyormuş! karısı warlıklı ewi war arabası war onun parasını yiyor. Karısı aynı Zaman'da okuyor buda ewde ewbeyliği yapıyor. Ciddiyim!
Yani demem o ki bi erkek! 30 yaşına gelmiş we nasıl çalışmaz ? Başka işlerde çalışarakta bekleyebilir.
Para kazanır, yine hedefinin peşinden koşar.
Okumakla para kazanılmıyor bitek.
Yani uzun lafın kısası ben anlamıyorum bi erkek 30 yaşına gelipte Nasıl ewde bekler hayret ediyorum.

Belkide haklisiniz sadece yogun duygular hissediyorum belki abartiyorum ama durumum bu sevmemek degil tabiki cok sevmekten bunlar :KK43: zamani geciremiyorsun.siz cok sabirliymissiniz gercekten
Bunun benim sabrimla alakası yok inanın, sadece bakış açinizi değiştirin, daha az zorlanacaksiniz... Kimse mükemmel değil, hiç bir ilişki harikulâde degil, kimbilir o mutluluğa ne kadar emek vererek ulaştı, siz de ulaşabilirsiniz, tüm ilginizi erkek arkadaşınıza yöneltmeyin, gezin tozun, biraz daha sabır, sizi mutluluga yaklaştıracak....

Benim bi kuzenim wardı üni okudu 4 senelik sonra hep bu iş olmaz ben üni mezunuyum, buda olmaz ilkokul mezunlarıyla bir miyim, bundada çalışamam üni mezunuyum diye diye 30 yaşına kadar bi baltaya sap olamadı hep bekledi iş aradı kendini yüksek gördü çalışmadı. Şimdi ne yapıyor biliyormusun 2 yıllık ewli hala üni mezunuyum diye normal işlerde çalışmıyor, istediği işi bulamıyormuş! karısı warlıklı ewi war arabası war onun parasını yiyor. Karısı aynı Zaman'da okuyor buda ewde ewbeyliği yapıyor. Ciddiyim!
Yani demem o ki bi erkek! 30 yaşına gelmiş we nasıl çalışmaz ? Başka işlerde çalışarakta bekleyebilir.
Para kazanır, yine hedefinin peşinden koşar.
Okumakla para kazanılmıyor bitek.
Yani uzun lafın kısası ben anlamıyorum bi erkek 30 yaşına gelipte Nasıl ewde bekler hayret ediyorum.
Isten ayrilali 2 ay oldu :) isi vardi.kpssye yonelmek icin ayrildi.kuzeninizi bilmem ama erkek arkadasim il birincisi olarak uni.ye girmis ve sayili kisilerin girdigi bir uniden mezun.issiz kalcagini bir gun bile aklima getirmedim..

Bunun benim sabrimla alakası yok inanın, sadece bakış açinizi değiştirin, daha az zorlanacaksiniz... Kimse mükemmel değil, hiç bir ilişki harikulâde degil, kimbilir o mutluluğa ne kadar emek vererek ulaştı, siz de ulaşabilirsiniz, tüm ilginizi erkek arkadaşınıza yöneltmeyin, gezin tozun, biraz daha sabır, sizi mutluluga yaklaştıracak....
Cocuklarla unutuyorm dunyayi aksam evin yolunu tutarken niye cay bahcesinde oturuo guzel havada laflamiyoruz niye elele gezemiyoryz kemiriyor bir seyler tatil geliyor niye gidemiyorm niye gelemiyor ...tesekkurler yorumunuz icin :(

Senin isin varmi ne yapiyorsun sen ? Is guc okul herseyi hallettin birtek sirada evlenmek mi kaldi yani senin icin ?
Sevgilinin yasi gelmis yani artik ciddi anlamda kendine saglam bir is bulmasi lazim bence bu donemde onun iyiligi icin cok fazla ariza cikarmamalisin birak sinavina konsantre olsun cunku senle ingilenmesinden cok daha onemli. Mantikli davranmalisin onun gelecegi ikinizin gelecegi demek sonucta. Adam ise giremezse seninle ciddi adimlarda atamaz bu kadar basit iliskine deger veriyorsan karsindakini seviyorsan vede eminsen sabirli olacaksin bu kadar basit. Merak etme ayrica uzakta iliski yasayan yillarca bekleyen tek kisi sen degilsin.

Back
X