• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?

Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Diğer kız ve kendiniz hakkındaki değerlendirmeniz ne kadar doğrudur bilemeyiz.
Erkek arkadaşınızın gözü dışarıda mı, nelere değer verir, nasıl biridir, onu da bilemeyiz.
Güvenmiyorsanız yürütmeye çalışmayın bu ilişkiyi.

Bunun cevabı kisiden kisiye degisir.

Simdi biz ne desek bos. Önemli olan erkek arkadasinizin ne dusundugu.

Ben sizin yerinizde olsam akli kayacak mı acaba diye teredutlerim oldugu kısaca güvenmedigım erkeği kaybetmekten korkmam.

Eger o kızı sirf daha genc ve guzel diye secerse kurtulmusum diye sevinirim.

Güven olmazsa olmazdır bir iliskide. Güvenmiyorsam ben bitiririm zaten.

Allah yardimciniz olsun. Bu şüphe ile sağlıklı bir ilişki ne kadar sürebilir ki.
Kim göre neye göre o kız güzel
Kime göre neye göre siz akillisiniz
Buna bağlı
laf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi var
Bense ağır başlı uçarı hareketleri olmayan biriyim bunu demek istedim neyini anlamadınız

30 yaşında ağır başlı, normal ve akıllı olduğunuzu nerden duydunuz?
Etrafınızda bulunan ve 23 yaşındaki birinin sevgilinizden hoşlandığını biliyor olmanız ve ne yapabileceğinizi burdan öğrenme isteğinize istinaden mi bu düşünce?
Sevgiliniz bu konu hakkında ne düşünüyor?

laf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi var
Bense ağır başlı uçarı hareketleri olmayan biriyim bunu demek istedim neyini anlamadınız
ben konunuzu anlamadım demedim ki. Aslında sizin iyiliginize bir şey söyledim ama neyse daha fazla laf cambazlığı yapmayın.

Öncelikle siz bı uslubnuzu koruyun. Gayet net size göre o kız güzel siz akilliysaniz pek de bir işe yaramaz erkek arkadaşınız a göre o kız güzel siz akilliysaniz değişir mesele

Adam etkilenirse gözü kriter falan görmez. Bunu yapacak bir insan mı diye sormuyorum çünkü insan kırk yıllık karısını bırakıp başka birine gidiyorsa hayatta herşey olabilir. Yani kısacası saydığınız kriterler havada kalır hisler devreye girince.

O kız akıllıysa adamı kapar o zaman. Madem durum bu. Kim ne kadar akıllı, siz dışardan bilemezsiniz.
Kız havai bi tip demek istedim
ben konunuzu anlamadım demedim ki. Aslında sizin iyiliginize bir şey söyledim ama neyse daha fazla laf cambazlığı yapmayın.
Yanlış alıntı yapmışım pardon

neden diğer konuya yazmıyorsunuz ki ikisi aynı şey

ayrıca güvenmediğiniz ilişkiye devam etmeniz de bana garip geldi bir de kadının akıllı olmadığını nereden biliyorsunuz?
Erkek arkadaşıma sordugumda öyle söyledi

Sevgiliniz eğer gözü dışarıda bir erkek ise yanındaki çok da güzel olmasına gerek yok bayan olmasından kaynaklı bir çekim yeter ama sizi çok seviyor beğeniyor ve kaybetmekten korkuyorsa dünya güzeli gelse bakmaz işte kime göre neye göre yani insanına göre kimisi için güzellik beş para etmez saf saf davranışları olduktan sonra ama bazısına göre de çok da akıllı zeki olmasıma gerek yok yanında güzel hatun yeterlidir bilmem anlatabildim mi ama şunu diyim sana benim erkek arkadaşımın yanında öyle biri olsa kıskançlıktan çatlarım güvensem dahi kıskanırım hemcinslerime de ayrıca hiç güvenmem beğeniyorsa allem eder kallem eder aklına girer Allah muhafaza he bu arada eşim sırf erkeklerin olduğu yerde çalışıyor Allah bozmasın yapacak olan insan her yerde yapar ama bayan olmayınca çevresinde insan bi nebze rahat oluyor her ne kadar güzelliğime onun sevgisine güvensem de

Back
X