• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

laf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi var
Bense ağır başlı uçarı hareketleri olmayan biriyim bunu demek istedim neyini anlamadınız

Easy bro
Biz o 23 yaşındaki kız değiliz az relax ol.. :KK45:

Bu erkek arkadaşının nasıl bir ilişki istediğine göre değişir. Onu seçerse de dünyanın sonu değil.
Ayrıca sana tavsiyem seçilen değil seçen ol. Böylesi daha cool.

Sevgilinin niyeti dışarıdan bilinmez de, özgüvensizlik dışarıdan şak diye bilinir. :KK66:

Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Erkek arkadaşınız çok mu akıllıymış? Her süslü, bakımlı kadını salak diye adlandıran kişinin beyninde asıl ben problem ararım. Merak etmeyin kimseye kaptırmazsınız. Böyle sığ düşünceli bir adama kolay kolay kimse katlanmaz.

Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Ben de süslenmeyi çok severim.

Erkek arkadaşınızın genellemesinden anliyoruz ki akli olmayan kendisi.

Akılsız bir adam bile kapış kapış gidiyorsa karşıdaki güzel kızın talibi çok olur.

Böyle düşünen birinin akıllı olma ihtimali var mı? :işsiz:

öyle demeeee adam çok akıllı ve süper über fantastik bir şey olmalı ki hem sevgilisi var hem bu konuda onun peşinden koşan var hem de diğer konuda konu sahibinin şüphelendiği biri var. heyt bee tutmayın enişteyi :halay:

Erkek arkadaşın o kızı gömmüş resmen salak falan, bence burdan bile birşey çıkarman lazım. Yersiz eleştirmiş her süslenen salakmı oluyor? Kendini o kızla neden kıyaslama gereği duydun ki?

öyle demeeee adam çok akıllı ve süper über fantastik bir şey olmalı ki hem sevgilisi var hem bu konuda onun peşinden koşan var hem de diğer konuda konu sahibinin şüphelendiği biri var. heyt bee tutmayın enişteyi :halay:

Bir erkek daha ne ister?
Oturup başka bir kızın kriteri yapılan bir ilişki :KK70:

Biz böyle durumlar eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek için dillendirilmez, totolar havalanmasın diye umursanmıyormuş gibi yapılır diye öğrendiydik ama :KK45:

Erkek arkadaşın o kızı gömmüş resmen salak falan, bence burdan bile birşey çıkarman lazım. Yersiz eleştirmiş her süslenen salakmı oluyor? Kendini o kızla neden kıyaslama gereği duydun ki?
Kız sürekli benimkine yazıyordu dertlerini falan bu samimiyetlerini anlamamıştım ve şüphelendim

Back
X