Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dediakılsız mı dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dediakılsız mı dedi
laf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi var
Bense ağır başlı uçarı hareketleri olmayan biriyim bunu demek istedim neyini anlamadınız
Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Erkek arkadaşınız çok mu akıllıymış? Her süslü, bakımlı kadını salak diye adlandıran kişinin beyninde asıl ben problem ararım. Merak etmeyin kimseye kaptırmazsınız. Böyle sığ düşünceli bir adama kolay kolay kimse katlanmaz.Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Ben de süslenmeyi çok severim.Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Erkek arkadaşınızdan, kız çok güzel hemde çok zeki gibi bir cümlemi bekliyordunuz? Fazla güvenmişsiniz siz bu adama.Erkek arkadaşıma sordugumda öyle söyledi
Böyle düşünen birinin akıllı olma ihtimali var mı?![]()
Erkek arkadaşıma sordugumda öyle söyledi
ArkadaşıErkek arkadaşınızın bu yorumu da toaf. Nerden biliyor? Sohbet mi ediyorlar, yoksa ona mi öyle geliyor. Güzellik de başa bela arkadas :)
2 tane tanidim biri eski erkek arkadasim biride yakinimin esiydi ikiside berbatlardi kova erkegi deyince olumsuz seyler geliyor aklima hep:)Kova erkeği hakkında bilgisi olan varmı....
hay ben onun aklını
öyle demeeee adam çok akıllı ve süper über fantastik bir şey olmalı ki hem sevgilisi var hem bu konuda onun peşinden koşan var hem de diğer konuda konu sahibinin şüphelendiği biri var. heyt bee tutmayın enişteyi![]()
Kız sürekli benimkine yazıyordu dertlerini falan bu samimiyetlerini anlamamıştım ve şüphelendimErkek arkadaşın o kızı gömmüş resmen salak falan, bence burdan bile birşey çıkarman lazım. Yersiz eleştirmiş her süslenen salakmı oluyor? Kendini o kızla neden kıyaslama gereği duydun ki?
Yay erkekleri tehlikeli oluyor bana göreHayır yay erkek arkadaşım da yay
Tam bi yay erkeği