biz anlamamıştık şükür akil kişiler geldide konuya el attı![]()
benim yazdığıma dediyseniz benim demek istediğim şuydu çoğu kişi konuya direk ben de güzelim ama evliyim ya da sevgilim var demiş ki bu durumda herkes kendini beğenmiş oluyor.
demek ki çirkinsin diyen olmuş.karakterin kötüdür kendini beğenmiş tarzı yorumlar yapan olmuş.
ama burada konu sahibi içinden geçenleri açık ve net yazmış sonuçta bir kişi kendini güzel buluyorsa ve etrafta çirkin bulduğu kızların sevgilisi varken acaba neden diye düşünür?kimse burada aksini idda etmesin yani böyle düşünceler herkesin içinden geçer.sonuçta erkeklerin dış görüntüye önem verdiği kesin.tanıdıktan sonra soğur soğumaz o başka ama burada tanımaya çalışan yok diyor konu sahibi ve makine mühendisliği gibi çok erkek az kız olan bir bölümde.
burada olaya başka açıdan bakıp evliyim çirkin miyim çirkinse biri sevilmeyi hakketmez mi demek bana mantıklı gelmedi.konu sahibi sadece kendini anlatmış neden diyor.
muhtemelen soğuk ve somurtkan olduğu için.bu da yapı meselesi yani.bu demek değil ki kötü bir insandır.neyse uzatmıcam.