Güzel kadınlar/kızlar neden yalnız olurlar?

diyelim ki konu sahibi öyle çok güzel bir kız değil de sıradan görünüşe sahip bir kız.

yine de makine mühendisliği gibi çok erkek olan bir bölümde güzel bulan beğenen illa ki olur.o kadar erkeğin içinde kesin onu beğenicek zevkte erkekler vardır.

biraz sıcakkanlı olsa her şey değişir.

ama aklındaki kişiyi bilemicem belki onun da aklında başka biri vardır.

haklısınız herşey güzellik değil. belliki karşısına çıkan erkelerin aklında unutamadığı başka kızlar var. güzellikle olsaydı en güzel kızlar hep mutlu kızlar olurdu ki ne yazıkki tam tersi durum

Hayır başak niye bu arada hoşlandıgım kişi aslan burcu

niyesi şu hayatım çünkü aslan burcu diğer insanlara göre kendini hep daha üstte görür,her bakımdan güzellik kariyer vs vs vs. sende demişsin ya daha sıradan kızlar iltifat alıyor falan. belkide suradan değiller ama ,sen kendinin çok güzel olduğuna inandığından sana sıradan geliyor

Allah baska dert vermesin ne diyeyim,

fakat fazla Kulak asma cevrene:27:

hersey sana göre dört dörtlükse senden yana peki biz ne yapalim burda

bir kez üniversitenin ilk yıllarında aşık oldum 2 yıl boyunca platonik olarak yaşadım kimseye söylemedim daha sonra yakın bir arkadasm vasıtasıyla arkadas olduk hem de yakın arkadas olduk.kimsenin yüzüne bakmazken onla yemeklere giderdik tiyatrolar cinemalar ama sadece arkadas olarak diğerlerinden tek farkı yanımda olmasıydı dibimden ayrılmazdı
hatta sınıfta biri yanıma otrmustu bir gün beni yakalayıp hesap bile sormuşlugu var.bana cok düzgün bir kız oldugumu söyler cok dikat cekiyorsun derdi . tabi bunlar olurken sevgilisi de varmış ayrıca baska bir kızla daha konusuyormuş bunlar olduktan sonra bana da arkadasımsın dedi gitti o dönem birlikte oldugu sevgilisini bıraktı yenisiyle cıkmaya basladı tabi ben bizim arkadaslıgımzı bitirdim sadece slmlasıyrduk sonra ondan da ayrıldı yine yanıma yanasmaya calıştı ben iplemedim sonra dondu yine yeni cıktıgına.yani ben boyle boyle 3 senemi yedim kimseye bakmadım etmedim konuşmadım o beni yanlış anlar diye sonuç ne koca bir hiç hayatımın ilk aşkı meger bir pislikten ibaretmiş.işte son yılımda yeniden baska birine birşeyler hissetmeye basladım ve bu sefer korkuyorum kendimi acmaya bir kere yaptım birşeyler bunlar oldu tekrar olmasından korkuyorum.ilk aşkım dediğim cocuk cok yakışıklıydı ama oturup iki kelime edilmezdi.bu sefer oyle mükemmel yakışıklı biri değil ama kendinden cok emin zeki ve konuşkan biri ve diğerindeki takıntılarım simdi yok.sadece o bana bazen cok iyi bazen cok kotu bazense hiç davranmıyor ben de sinirlendiğimde cok ters cevaplar veriyorum ona.galiba bu onu benden soguttu en bastaki gibi davranmıyor cunku.hatta en son gördügümde beni hiç sallamadı:Sben buna gercekten uzuluyorum ona karsı içimdeki duygular cok güzeldi cunku bana boyle yapması kafamı karıstırıyor acaba sorun ben,m davranışlarım mı diye dusunuyorum?

Senden hoşlanmadığı açıkmış o çocuğun. Arkadaş olarak sevmiştir, o ayrı.
Sen ise beni yanlış anlar diye kimseye bakmadım diyorsun. :D:D
Gerçekten fazla iyi niyetlisin ve yaşadıklarını analiz edemediğin ortada. :31::31:
Kendini çok kasıyorsun. Düşünce yapın da tuhaf.
Seni olduğun gibi sevsinler. Ne diye bu kadar plan yapıyorsun ki.!
Etrafına bak azıcık millet neler neler yapıyor. :27::27:
Bu kadar da özgüvensiz olunmaz ki. :ssz:
Aş kendini azıcık. Bir şeyler kat kendine. :31:

Sıcakkanlı , açıksözlü , görünümün ve etkileyici yönlerin olmalı.
Beğendiğinde sen de vücut dilini kullanmalısın.

Karşındaki erkeğe tanışma imkanı vermelisin.

standart üzeri bir güzelliğin varsa çekiniyor olabilirler erkekler. bir de kimseyle konuşmuyorum demişsin sessiz asosyal biriysen çok da güzel olman insanların sana yaklaşmasını engeller. sonuçta ömür boyu yüzünün güzelliğini seyredecek değiller erkekler sohbet lazım paylaşım lazım

arkadaşlar beni yanlış anlayanlar olmuş ben sadece objectif bir bakış açısı aradığım için yazmıştım bunları içten bir niyetle..inanın ben hiçbir zaman yok söyle güzelim ben boyle guzelim demedim demem oyle yetişmedim cunku..
Yukarıdaki yazıda yanlış ifade ettiğim yerler olmuş kusura bakmayın o yazdıklarımın hepsi benim hakkımda soylenenlerdir hatta güzelsin lafını duyunca ne yapıcagını bilemeyen bir kızım.egoistsin megolomansın gibi ifadeler olmuş üzüldüm gercekten ben tavsiye istedim suçlama değil cunku.beni eleştiren bir kullanıcıya verdiğim cevap sadece bu kadar kolay insan suçlanamaz diye düşündüğüm için o kadar sertti.ben evliler nişanlılar cırkındır demedim demem zaten.her insan içinden istemeyerek te olsa insanların dış gorunusleri hakkında yorum yapar ben de oyle yapıyorum ama sadece dusunuyorum kimsenin arkasından cok cirkın nasıl biriyle cıkar demiyorum.zaten biriyle cıkmak istediğim için değil elimi tutup bırakmayacak kişinin beni bulamasından dolayı bu hayıflanma.. Ama bazı arkadaslr da cok iyi anlamış beni benim bölümüm gibi bir bolumde nefes alsın yeter mantıgı oldugu için sadece garipsiyorum.
Ben erkekler peşime düşsün ben hiç birine yüz vermiyim demiyorum zaten okul bitinceye kadar boyle seyler dusunmemiştim bile ama okulun sonu gözüktüğü için sadece beni bir telaş aldı..ben hep filmlerdeki gibi bir prense inanarak yetiştim..ama o prensin gelmeyecegini beni bulmayacagını dusunmeye basladıgım için korkmaya başladım..bu arada ben mükemmel yakışklı herseyiyle bir numara olanı değil benm sevebilecegim birini istiyorum bu ısmarlamayla olmaz bunun da farkındayım...

Sunu da eklemek istiyorum ben cok somurtkan havalı gozukurum ama insanlar benle vakit gecrmeye basladıktan sonra biz seni boyle bilirdik derler.sorun su içimden geldiği gibi davranamıyorum su an gercekten birinden hoslanıyorum ama bir gün oyle birgun boyle davranıyor...nasıl davranacagımı bilemiyorum cunku bende cok dengesiz davranıyorum heyecanlanınca somurtuyorum ve kendimi kapatıyorum ya da ters cevaplar verebiliyorum yani siz soyle anlayın eski türk filmindeki kızlar gibi gibiyim(gercekten boyle olunmamalı) ve değişmek istiyorum nasıl samimi içimden geldiği gibi davranabilirim?

canım ben sene cok iyi anlıyorum bende dışardan cok sert ve suratsız görünürüm ama tarzım bu değiştiremiyorum benide tanıyanlar hep öyle derler ki sen dışardan cok kendini begenmiş biri gibi görünüyorsun ama hiç degilsin diye yani canım yapı tarz meselesi bizim de dış görünüşümüz bu...bende bazen gülümsüyerek gezeyim diyorum çokmu suratsızım oda bana tuhaf geliyo sırıta sırıta gezmek :)bende ergenlikte hep sorardım allahım gerçekten hamdolsun hoş kızım elim ayagım tutuyo cok kişiden bende cok güzelsin iltifatları alıyorum ama diyordum niye o zaman bu erkeklerden tepki yok yanlarında yanlış anlasılmasın cirkin insan olduguna inanmıyorum insan kendini güzel hissediyorsa güzeldir ama cocuk cok yakısıklı kız sıradan bir kız diyodum bu adaletsızlik niye:)ama nasip meselesi bunlar karsıda aranan sey önemli onda buldugun önemli sende takma boşver nasibindeki bulur zamanı gelince somurtkanlıgını bile farketmez başka şeyler görür görmesini bilen cnm sevgiler:)

Bu işin güzellikle uzaktan yakından alakası yok.
Nasip kısmet bu tür şeyler.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bütün güzel kadınlar yalnız değil ki
benim çok çok güzel arkadaşlarım var musmutlu birliktelikleri var:38:
hem kime göre güzel neye göre güzel, güzellik göreceli değil mi?

Canım ben şu anda evli bir bayanım.evlenmeden önce bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Bende oldukça güzel bir bayan sayılırım öyle derlerdi. Eşimle birinin aracılığı ile tanıştım ve evlendim. Hiç kimse bana da senin gibi teklif etmedi. Bende yıllarca ep bunu düşündüm güzel olmama rağmen neden teklif almadım. Şu nü öğrendim ki aranan güzellik değil , öncelikle karşı tarafa soğuksan arkadaş olamıyorsan kimse teklif etmez canım. Arkadaş ol , seni tanımalarına müsaade et, güzelliğinden önce senin kişiliğine aşık olsunlar.sonra arkadaşlık teklifi gelir zaten.öptüm canım.

soylediklerinden bazilarinin yanlis olmasi gerekiyor, hem cok guzel hem cok zeki hem de cok duzgun karakterli insani erkekler bos geciyor oyle mi? imkani yok. eger gercekten bu kadar mukemmel bir insansaniz ve yine sizinle iletisim kurulmuyorsa belki de erkeklerden kendinizi uzak tutmanizdir neden. cok sadigimdir, erkeklerle konusmam ne demek ya, konusmazsan nasil arkadas olup, bir iliski olabilir mi diye dusuneceksin?

valla olabiliyor böyle erkeklerin çoğu güzel ve salak olsun ister sen güzel ve zeki isen burdn kaybettin demektir ama kafana takma böyle şeyleri güzellik göreceli bir kavramdır güzelsin deyince sadece egon tatmin olur ama kimse teklif etmeyince ego yerlerde.. buda kötü bi durum haliyle ama sana şunu söyliim çirkinde olsan güzelde olsan iş gözlerde güzündeki gülümsemede içinin güzelliğinin yüzüne yansımasında ortaya çıkar ondan sonra hiç bişey yapmana gerek bile yok kusurun olsa bile seni o şekilde beğenen bir sürü erkek bulursun emin ol

Gönül güzelligi kelimesi mutevazi insanlar icin gecerlidir dunyanin en zengin yada sadece zengin insanlarina bakin hangisi yuzune bakmayip gonlu icin bi kadina vurulmus..her erkegin seciciligi farkli yondedir kimi annesi gibi bi kadin ister cocuk ister bu yuzden dis gorunuse onem vermeyen bi kadinla evlenir kimisi her ortama ayak uyduran ayaklari yere basan kadin ister gider bakimli guzel ve akilli kadini secer kimiside sadece evleneyim diye evlenir ve toplum yargilarina oyle deger verirki aslinda hic begenmedigi kadini insanlarin yaninda cok seviyomus gibi yapip kendisi her turlu halti yemek icin cirkin kadinla evlenir bosanmayida aklindan gecirmez o yuzden cok yakisikli birinin yaninda cok cirkin kadin gormek beni sasirtmaz herkesin begenisi ve onceligi farkli yonde ama sunu net soylemek gerekirse gercekten kendine bakan ve kendinin farkinda olan hicbir yakisikli erkek cirkin kadinla olmaz.

nasıl anlatayım bilemiyorum gerçekten derdim var.umarım derdime derman olacak birşeyler yazarsınız.
ben 22 yaşındayım makine mühendisliğinde okuyorum.lisede sınıfn en güzeli okuduğum yerde sınıfın en güzeliydım.beni görünce sasırıp kalan insnalar gördüm sürekli yok begenildim.yani bugune kadar o kadar çok güzelsin,havalısın,kimseye yüz vermiyosun laflarını o kadar çok duydum ki..sadece dış görünüş olarak ta değil herkes karekterimi de begenir.akıllıyım sadığım hiç bir erkekle konuşmam bölümüm erkek bölümü olsa da. yani bir erkegin istediği hersey tam anlamıyla bende var.
ama bugune kadar bir erkek gelip senle konuşmak istiyorum demedi.yakışıklı olanlar sadece baktılar sonra da gittiler başka kızlarla cıktılar kızların hepsi ortalama tiplerdi.ortalama tipler iltifat ettiler.o değil ortlmanın altındakiler sosyal medyada zamk gibi yapıştılar.

aslında kafayı yicem en sonunda birilerinden yardım almak için buraya yazıyorum lütfen beni kendini begenmiş bi aptl olarak görmeyin gercekten doğru cevabı bulmak için bu yazıyı yazıyorum.

ben şimdi size bir soru soruyorum:acaba somurtkan duruşum ve tavrımdan mı kimse bana yaklaşmıyor yoksa bugune kadar kandırıldım mı herkes tarafndan güzelsin diye?

lütfen birşeyler yazın...

Ben sana katiliyorum nerde bi cirkin kadin gorsem yaninda yakisikli dalyan gibi adam etrafimda bir suru var ustelik deli divane oluyorlar anlasilir sey deil. hulya avsar bir filminde demisti " su gudubet karilar zengin koca buluyo anlasilir sey deil "diye aynen oyle burada "cirkin sansi" devreye giriyo sanirim.. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X