bana da sadece bakıyorlar ama ben bana bakılınca somurtuyorum istemiyormuş gibi kafamı ceviriyorum ama bu bende böyle vukuu buluyor yani istemsiz sekilde böyle yapıyorum.bi cocuk vardı gerckten yakışklı bir cocuktu ve iç mimarlık okuyordu sürekli gözgeze geliyorduk birgün peşimden geldi döndüm baktım o, kafamı cevirip oradan uzaklaştım sonra biraz daha baktı baktı ve gitti 3-5 ay sonra baska bi kızla cıktı.bi bu da değil lisede de aynısı oldu yani bende bakıştan öteye gitmiyor.bir kere aşık oldum hayatımda bu arada ilk kez biri için birşeyler yaptım hersey gayet iyi gidiyodu arkadastık sürekli dibimdeydi,iyi anlasyrduk sürekli birlkte birşyler yapardık ama bunun ömrü de bir dönem sürdü zaten 2 yıl deli divane oldugun insan sonra bi anda "bomm" diye patladı bu da aynı diğerleri gibi gitti başka bir kızla cıktı.hayatımın ilk askıyani platonik aşkı böylelikle bitti simdi ikinci kez birinden hoslanıyorum ama bunun da diğerleri gibi olacagını düsünüyorum cunku ben aynı benim ve değişmediğim ya da değişemediğim sürece böyle olacak...birine nasıl şans verilir gercekten bunu bilmiyorum