Güzel kadınlar/kızlar neden yalnız olurlar?

bana da sadece bakıyorlar ama ben bana bakılınca somurtuyorum istemiyormuş gibi kafamı ceviriyorum ama bu bende böyle vukuu buluyor yani istemsiz sekilde böyle yapıyorum.bi cocuk vardı gerckten yakışklı bir cocuktu ve iç mimarlık okuyordu sürekli gözgeze geliyorduk birgün peşimden geldi döndüm baktım o, kafamı cevirip oradan uzaklaştım sonra biraz daha baktı baktı ve gitti 3-5 ay sonra baska bi kızla cıktı.bi bu da değil lisede de aynısı oldu yani bende bakıştan öteye gitmiyor.bir kere aşık oldum hayatımda bu arada ilk kez biri için birşeyler yaptım hersey gayet iyi gidiyodu arkadastık sürekli dibimdeydi,iyi anlasyrduk sürekli birlkte birşyler yapardık ama bunun ömrü de bir dönem sürdü zaten 2 yıl deli divane oldugun insan sonra bi anda "bomm" diye patladı bu da aynı diğerleri gibi gitti başka bir kızla cıktı.hayatımın ilk askıyani platonik aşkı böylelikle bitti simdi ikinci kez birinden hoslanıyorum ama bunun da diğerleri gibi olacagını düsünüyorum cunku ben aynı benim ve değişmediğim ya da değişemediğim sürece böyle olacak...birine nasıl şans verilir gercekten bunu bilmiyorum

Tabii canım. Öyle herkese büyüleyicisin denir mi. :))
Demek ki seni çoookkkk fazla beğenmiş. :))
Harika bir iltifat.

Bence yanlış düşünüyorsun. Güzelsin, beğeniliyorsun diye harika aşklar yaşayacaksın demek değil bu.
Genelde öyle olması bekleniyor ama hepimiz görüyoruz ki nasipten öte değil bu mevzular.
Kimse öylesine iltifat etmez, yalan söylemez bunun için.
Akraban, eşin dostun, ya da herkese iltifat etmeyi alışkanlık haline getirmiş bazı insanlar olabilir tabii ki.
Onları da ayırt edersin zaten.
Çünkü kimisine annesi, teyzesi, halası çok güzelsin der durur. Başkası demez. :D
Ama sende durum böyle değil sonuçta.

Evliliği de çok büyük bir olay, çok büyük bir başarı olarak görüyoruz malesef.
Her insan sevdiğiyle yuva kurmak ister ama başkası evlenince kendini kötü hissetmen ve her şeyden önce yaşının geçtiğini düşünmen seni boş yere yıpratır. 25 yaş nedir ki. Üstelik yurt dışında evlilik yaşı daha da yukarılarda.

Bence öncelikle sevebileceğin, seni seven, şartların , beyinlerin uyuştuğu güzel bir ilişkin olsun.
Sonra inşallah evlenirsin. Toplum baskısının getirdiği düşüncelerle yaşanırsa hayat, bocalayıp duruyor insan.
O zaman mutsuzluk kaçınılmaz.
Evlilik çok önemli bir karar.

Benim bir akrabam var, çok fazla güzel, asil görümlü, çok akıllı, halini hareketini bilen, etrafındaki herkesin hayranlık duyduğu biri.
Ama 29unda evlendi. Kendinden 2 yaş küçük biriyle. Ve babasının tarafından akrabaydı üstelik bu insan.
Sevdi ama çocuğu, uça uça evlendi resmen. Şimdi 3 çocuğu var.
Çok mutlu. Kocası çok aşık buna.
3.çocuktan sonra ismini dövme de yaptırdı göğsüne üstelik. :nazar::31:
Bu insandan önce kimse olmamıştı hayatında mesela. Biz de şaşırıyorduk.:31::31:

Kendinden 5 yaş küçük kardeşi bundan önce evlenmişti hem de.

Benim de hayatımda biri yok.
En son yaz ayında birinden çok etkilendim, hatta aşık olur gibi oldum; sağolsun oda beni çok beğenirdi. :D
Ama buna rağmen arada aşılamaz engeller olduğu için, uzaklaştım.
Biraz ağladım, sonra uyudum ve geçti gitti.
Kontrollüyümdür, acılara vurmam kendimi. :P :D

Genel olarak duygularım uzun süreli olmuyor. Çok çabuk soğuyabilen biriyim malesef.
2 sevgilim oldu. Sevgili bile demek istemiyorum.
İkisini de sevmedim. Aşık olmadım hiç. 1 yılı geçkin bir süredir biri yok yani.
Halimden memnunum şu anda. 24 yaşındayım ayrıca.
Okulum da bitmedi hem. Daha yolum var benim. :10:

aslinda ben bu kadar merakli degildim ama bundan 5-6 ay önce tanimadigim bi kadin sürekli bana iltifatlar ediyordu, neyse biR gün ismimi sordu birgün hatirmi, birgün nereli oldugumu derken, en sonunda bir gün bana ya$imi sordu, 25 dedim durakladi bir an, sonra bana ne dese iyi? "senin kiz karde$in varmi?" o an dedim kizim sen artik millete ya$li geliyorsun :1: o gün bu gündür takintiliyim!

bana umut verdin canimm o akrabana ömür boyu mutluluklar dilerim, in$allah benim sonumda böyle güzel olur :)

senin durumunda çok iyi degilmi$ :(
ben istemezdim sevmedigim a$ik olmadigim biriyle çikmayi, evlenmeyide,

bende a$ik olmayi bekliyoirum, senin okulun bitmemiu$ benimki bittide her eksigimi yava$ yava$ aldim, artik çeyiz almak istiyorum yaa
birde dedigin gibi baski var etrafimda annemle bir yere gitsem kizi vermedinmi, bana ise ya$înda geldi ne zaman evlencen falan filan deyip hassas yönümü dahada hassala$tiriyorlar

şöyle bir gerçek var ki herkes kendini beğenir.

ama etraftaki kişilere göre güzel olup olmadığınızı nereden anlayacaksınız?elbette güzellik görecelidir kimseyi herkes beğenmez ama en azından çoğunluğun fikri ne olur sizin hakkınızda?

bence birincisi ailenizin arkadaşlarınızın laflarına inanmayın.

kuzguna yavrusu anka kuşu görünür.arkadaş arkadaşı sever iltifat eder.

eğer ki sizi hiç tanımayan ilk defa gören insanlardan çok sık güzel lafını duyuyorsanız o zaman "çoğunluğun" sizi güzel ya da en azından hoş bir kız bulabileceğini düşünebilirsiniz.ama kimseyi herkes güzel bulmaz.

bu forumda da gördüğümüz üzere herkes kendini güzel buluyor.kendini beğenmek bir suç değil ki.bu kişinin psikolojisi için gerekli bir kere.

benimki de uzman yazısı gibi olmuş:1:öyle içimden geldi yazdım.

aslinda ben bu kadar merakli degildim ama bundan 5-6 ay önce tanimadigim bi kadin sürekli bana iltifatlar ediyordu, neyse biR gün ismimi sordu birgün hatirmi, birgün nereli oldugumu derken, en sonunda bir gün bana ya$imi sordu, 25 dedim durakladi bir an, sonra bana ne dese iyi? "senin kiz karde$in varmi?" o an dedim kizim sen artik millete ya$li geliyorsun :1: o gün bu gündür takintiliyim!

bana umut verdin canimm o akrabana ömür boyu mutluluklar dilerim, in$allah benim sonumda böyle güzel olur :)

senin durumunda çok iyi degilmi$ :(
ben istemezdim sevmedigim a$ik olmadigim biriyle çikmayi, evlenmeyide,

bende a$ik olmayi bekliyoirum, senin okulun bitmemiu$ benimki bittide her eksigimi yava$ yava$ aldim, artik çeyiz almak istiyorum yaa
birde dedigin gibi baski var etrafimda annemle bir yere gitsem kizi vermedinmi, bana ise ya$înda geldi ne zaman evlencen falan filan deyip hassas yönümü dahada hassala$tiriyorlar

Ben de artık sevmediğim biriyle sevgili olmam zaten. Uzak duruyorum.
Ama yine de pişman değilim çünkü tecrübe yaşadım. Kendimi tanıdım.
Neleri severim, neleri sevmem, nasıl biri oluyorum bir ilişki içindeyken ... Bunları gördüm, gözlemledim hep.
O açıdan çok iyi oldu. Fakat tabii ki keşke kalbim de çarpmış olsaydı.
Sevdiğin birine sarılmak nasıl bir duygudur bilmiyorum mesela. Yine de sağlık olsun.
O günler de gelir elbet. Mutluyum ben şu anda. :31:

Sana onu diyen insanların kültürüne bakmak lazım o zaman.
25 yaşında olan kıza bu devirde burun kıvrılabiliyorsa evlilik konusunda, bunu dikkate almak olmaz.
Anormal bir şey çünkü çağımızda. :31::31:
Seni etkilememesi gerekiyor. :)) Çevrendekileri boşver. :))

Verdiğim örnek dışında, sitede de var aslında gerçek aşk hikayeleri bölümünde umut verici aşk öyküleri.
Onlara da bakabilirsin. Geç olsun da, güç olmasın. Erken evlenmek mesele değil.

Ben de artık sevmediğim biriyle sevgili olmam zaten. Uzak duruyorum.
Ama yine de pişman değilim çünkü tecrübe yaşadım. Kendimi tanıdım.
Neleri severim, neleri sevmem, nasıl biri oluyorum bir ilişki içindeyken ... Bunları gördüm, gözlemledim hep.
O açıdan çok iyi oldu. Fakat tabii ki keşke kalbim de çarpmış olsaydı.
Sevdiğin birine sarılmak nasıl bir duygudur bilmiyorum mesela. Yine de sağlık olsun.
O günler de gelir elbet. Mutluyum ben şu anda. :31:

Sana onu diyen insanların kültürüne bakmak lazım o zaman.
25 yaşında olan kıza bu devirde burun kıvrılabiliyorsa evlilik konusunda, bunu dikkate almak olmaz.
Anormal bir şey çünkü çağımızda. :31::31:
Seni etkilememesi gerekiyor. :)) Çevrendekileri boşver. :))

Verdiğim örnek dışında, sitede de var aslında gerçek aşk hikayeleri bölümünde umut verici aşk öyküleri.
Onlara da bakabilirsin. Geç olsun da, güç olmasın. Erken evlenmek mesele değil.

:1: sanirim kadinin oglu 25 in altindaydi biranda karde$in varmi diye sorduguna göre

Allah tüm bekarlara hayirli kismetler nasip etsin :)

bakarim a$k hikayelerine artik onlar bana umut verir :D

bu arada derdimi payla$tigin için te$ekkür ederim :)

bu neyle ilgili biliyor musun, canayakın bıcır bıcır sosyal olacaksın

örneğini çok gördüm. sıradan bir görünüşe sahip arkadaşım filinta gibi çocukla ve çok ciddiler.
sıradan güzellik dediysem aşağılama yok bunda, ne yani adriana lima ile kibariyeyi kıyaslar mısınız dış görünüş açısından? su götürmez bir gerçek var ortada. ha karakterleri ayrı konu

iş biraz flört etmeyi bilmekte. öyle ilkokul çocuğu gibi naz yapmayacaksın abartılı şekilde, ilgini belli etmeyi bileceksin. bir erkeğe ''seni beğendim, senden hoşlandım'' bakışı atabileceksin. bunları yapmazsan hep suratın asık, muhabbetsiz olursan ne yapabilir ki erkek?

valla ben bunu öğrendim yani :37:

Kime sadıksın anlamadım,sevgilinde yokki,hiç bir erkekle konuşmam demişsinde erkekler bir tür yaratık değil,sen böyle soğuk davranırsan tabiki kimse sana yaklaşmaz,şu kızdaki tripler kime derler yani.

Her insan bir güzellik taşır. Güzelliği taşımak ise hoşluk yaratır, çok güzelim diye şartlanmış veya şartlandırılmış insanlar farkına varmazlar fakat itici olurlar. Bence aynada yüzüne değil içine bak.

burada açılan her konuya sırf muhalif olmak için yazan arkadaşlar var. kız mükemmelim,harikayım,fevkaladenin fevkindeyim dememiş,

çevrem tarafından öyle anılıyorum fakat yalnızım demiş. aynı şey benim için de geçerli

konu sahibi sana kesinlikle katılıyorum.hemen hemen seninle aynı yaşlardayım,uzun boylu zayıf ve beyaz tenliyim.kişilik olarak da sevildiğimi ve uysal bir yapım olduğunu düşünüyorum fakat bunlar yetmiyor işte

ya da ben erkeklerin dilinden anlamıyorum.olmayınca olmuyor gerçekten.uzun lafın kısası sevgilisi,nişanlısı olan güzel bayanlar alınganlık yapıp boş triplere girmeyin.kimsenin size çirkin sıfatı taktığı yok...

Benim cevremdede huyu suyu güzelliği 10 numara kızlar var ama bazilarinin agizi çok kokuyor disleri sapsarı aklıma şimdilik bu sebeb geldi birazdahav dusunuyim dönerim ben sana=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=):D

bir bayan hoş sohbet, sıcakkanlı, cilveli olacak ki albenisi fazla olsun. e tabi bütün bunları yapabilmek de marifet ister. bende de yok öyle marifetler yapamam hiç. olsaydı iyiydi ama napalım.bir de ortalamanın altında güzellikte olup da ne kızlar tanırım ki erkek arkadaşları onların ağzına bakıyor. malesef tek başına güzellik yetmiyo. bu durum erkekler için de öyle bence. düşünsenize somurtup oturan hiç konuşmayan kasıntı yakışıklı bi erkek bana itici gelir mesela.

8.sayfaya kadar okudum,yoruldum.Genelde kızın üstüne çullanılmış.Ben mi iyi niyetliyim yoksa ben de aynı dertten muzdarip olduğumdan mı bilemedim arkadaşlar gibi yaylım ateşe tutamıyorum..Kızın derdi kendine yeter,acıyın yahu:)

Şimdi konu sahibine gelince..Şekerim bu mantık önermesi doğru bir önerme değil:)Yok öyle birşey..Güzellikle alakası yok..Başka şeylerle vardır alakası..

Güzellik çeken birşeydir,bu herkesçe bilinen birşey.Ama yeterli de değil...Mesela kendimden pay biçiyorum,istediğim kişi hoş olacak,anlayışıma denk düşecek,konuşması güzel olacak,kafadar olacak vs vs..
Yakışıklı olsa da anlayışıma tersse bakarım ama yaklaşmak istemem mesela..Ha dersin ki,burda aynı anlayışlardayız falan ..Onu bilemeyeceğim pek ama vardır bir uzak tutan sebep,bir anlayış farklılığı..Soğuk duruşun belki onların anlayışına ters..Bazısına göre soğuk duruştur bu bazısına göre ;ağır duruştur..Aynı anlayışta birine denk geldiğin zaman;aa hem ağır hem de güzel kızmış deyip yaklaşmaya çalışacaktır..
Kendi çizgini ,ağır duruşunu bozmadan biraz daha nazik,iletişimci davran bakalım..Bazen konuşurken uygun zamanda çapkınca değil ama masumca bir gülümse bakalım..Değişen birşey var mı?..Belki beni beğenmez diye de düşünebilirler..Reddedilme korkusu falan..Beğendiğin biri var mı?Beğendiğin biri yoksa hiç takma kimin ne yaptığını..
Kıyafetlerine dikkat et bakalım biraz,açılıp saçılmadan şık giyin,bakımlı görünür müsün mesela.. Ben gençlik yıllarımda güzel olmama rağmen pek bakımlı ve şık değildim mesela..Biraz da soğuktum galiba,yapı meselesi..Ben gençlik yıllarımda bulamamamı ona bağlıyorum..Ama benim beğendiğim biri de olmamıştı bir kişi haricinde..Ona da kendimi gösterememiştim..Benden daha az güzel ama daha şık ,işi daha sıradan bir kızla çıkmıştı..

Yoksa bekleyeceksin şekerim,bazen vakti saati gelmemiş oluyor..Yaşın daha genç,hiç üzülme..Çoğu kişiye oluyordur bunlar..Erkekler biraz daha ağır artık galiba..

Son düzenleme:
8.sayfaya kadar okudum,yoruldum.Genelde kızın üstüne çullanılmış.Ben mi iyi niyetliyim yoksa ben de aynı dertten muzdarip olduğumdan mı bilemedim arkadaşlar gibi yaylım ateşe tutamıyorum..Kızın derdi kendine yeter,acıyın yahu:)

Şimdi konu sahibine gelince..Şekerim bu mantık önermesi doğru bir önerme değil:)Yok öyle birşey..Güzellikle alakası yok..Başka şeylerle vardır alakası..

Güzellik çeken birşeydir,bu herkesçe bilinen birşey.Ama yeterli de değil...Mesela kendimden pay biçiyorum,istediğim kişi hoş olacak,anlayışıma denk düşecek,konuşması güzel olacak,kafadar olacak vs vs..
Yakışıklı olsa da anlayışıma tersse bakarım ama yaklaşmak istemem mesela..Ha dersin ki,burda aynı anlayışlardayız falan ..Onu bilemeyeceğim pek ama vardır bir uzak tutan sebep,bir anlayış farklılığı..Soğuk duruşun belki onların anlayışına ters..Bazısına göre soğuk duruştur bu bazısına göre ;ağır duruştur..Aynı anlayışta birine denk geldiğin zaman;aa hem ağır hem de güzel kızmış deyip yaklaşmaya çalışacaktır..
Kendi çizgini ,ağır duruşunu bozmadan biraz daha nazik,iletişimci davran bakalım..Bazen konuşurken uygun zamanda çapkınca değil ama masumca bir gülümse bakalım..Değişen birşey var mı?..Belki beni beğenmez diye de düşünebilirler..Reddedilme korkusu falan..Beğendiğin biri var mı?Beğendiğin biri yoksa hiç takma kimin ne yaptığını..
Kıyafetlerine dikkat et bakalım biraz,açılıp saçılmadan şık giyin,bakımlı görünür müsün mesela.. Ben gençlik yıllarımda güzel olmama rağmen pek bakımlı ve şık değildim mesela..Biraz da soğuktum galiba,yapı meselesi..Ben gençlik yıllarımda bulamamamı ona bağlıyorum..Ama benim beğendiğim biri de olmamıştı bir kişi haricinde..Ona da kendimi gösterememiştim..Benden daha az güzel ama daha şık ,işi daha sıradan bir kızla çıkmıştı..

Yoksa bekleyeceksin şekerim,bazen vakti saati gelmemiş oluyor..Yaşın daha genç,hiç üzülme..Çoğu kişiye oluyordur bunlar..Erkekler biraz daha ağır artık galiba..

abartmadan yani boya küpüne düşmeden güzel bir makyaj yapıp şık giyinirim yani öyle güzel olucam diye takıp takıştrıp kötü bir görünüm sergilemem yani onu da beğenirler:S bende ki sorun şu galiba cok kasılıyorum kız olsun erkek olsun tanımadıklarımın yanında.

kendini olmadığın halde güzel sanabilirsin, güzelsin diye kandırılmış olabilirsin, türlü ihtimaller var :37:

değil mi ama ? güzel ama kime göre neye göre. güzellik cidden çok göreceli. kimi çok güzel bulur kimi ise çok itici. çok örneklerini gördüm.

hem bu kadar çok güzelim demek yerine resmini koyda biz karar verelim:34:

bir kez üniversitenin ilk yıllarında aşık oldum 2 yıl boyunca platonik olarak yaşadım kimseye söylemedim daha sonra yakın bir arkadasm vasıtasıyla arkadas olduk hem de yakın arkadas olduk.kimsenin yüzüne bakmazken onla yemeklere giderdik tiyatrolar cinemalar ama sadece arkadas olarak diğerlerinden tek farkı yanımda olmasıydı dibimden ayrılmazdı
hatta sınıfta biri yanıma otrmustu bir gün beni yakalayıp hesap bile sormuşlugu var.bana cok düzgün bir kız oldugumu söyler cok dikat cekiyorsun derdi . tabi bunlar olurken sevgilisi de varmış ayrıca baska bir kızla daha konusuyormuş bunlar olduktan sonra bana da arkadasımsın dedi gitti o dönem birlikte oldugu sevgilisini bıraktı yenisiyle cıkmaya basladı tabi ben bizim arkadaslıgımzı bitirdim sadece slmlasıyrduk sonra ondan da ayrıldı yine yanıma yanasmaya calıştı ben iplemedim sonra dondu yine yeni cıktıgına.yani ben boyle boyle 3 senemi yedim kimseye bakmadım etmedim konuşmadım o beni yanlış anlar diye sonuç ne koca bir hiç hayatımın ilk aşkı meger bir pislikten ibaretmiş.işte son yılımda yeniden baska birine birşeyler hissetmeye basladım ve bu sefer korkuyorum kendimi acmaya bir kere yaptım birşeyler bunlar oldu tekrar olmasından korkuyorum.ilk aşkım dediğim cocuk cok yakışıklıydı ama oturup iki kelime edilmezdi.bu sefer oyle mükemmel yakışıklı biri değil ama kendinden cok emin zeki ve konuşkan biri ve diğerindeki takıntılarım simdi yok.sadece o bana bazen cok iyi bazen cok kotu bazense hiç davranmıyor ben de sinirlendiğimde cok ters cevaplar veriyorum ona.galiba bu onu benden soguttu en bastaki gibi davranmıyor cunku.hatta en son gördügümde beni hiç sallamadı:Sben buna gercekten uzuluyorum ona karsı içimdeki duygular cok güzeldi cunku bana boyle yapması kafamı karıstırıyor acaba sorun ben,m davranışlarım mı diye dusunuyorum?

değil mi ama ? güzel ama kime göre neye göre. güzellik cidden çok göreceli. kimi çok güzel bulur kimi ise çok itici. çok örneklerini gördüm.

burda kimse beni tanımıyor diye bu kadar rahatım normalde bu anlattıklrımı kimse bilmez cok az kişi bilir. ben cok güzelim süperim demiyorum değilim cunku sadece cevrem oyle buluyor sadece.

bir kez üniversitenin ilk yıllarında aşık oldum 2 yıl boyunca platonik olarak yaşadım kimseye söylemedim daha sonra yakın bir arkadasm vasıtasıyla arkadas olduk hem de yakın arkadas olduk.kimsenin yüzüne bakmazken onla yemeklere giderdik tiyatrolar cinemalar ama sadece arkadas olarak diğerlerinden tek farkı yanımda olmasıydı dibimden ayrılmazdı
hatta sınıfta biri yanıma otrmustu bir gün beni yakalayıp hesap bile sormuşlugu var.bana cok düzgün bir kız oldugumu söyler cok dikat cekiyorsun derdi . tabi bunlar olurken sevgilisi de varmış ayrıca baska bir kızla daha konusuyormuş bunlar olduktan sonra bana da arkadasımsın dedi gitti o dönem birlikte oldugu sevgilisini bıraktı yenisiyle cıkmaya basladı tabi ben bizim arkadaslıgımzı bitirdim sadece slmlasıyrduk sonra ondan da ayrıldı yine yanıma yanasmaya calıştı ben iplemedim sonra dondu yine yeni cıktıgına.yani ben boyle boyle 3 senemi yedim kimseye bakmadım etmedim konuşmadım o beni yanlış anlar diye sonuç ne koca bir hiç hayatımın ilk aşkı meger bir pislikten ibaretmiş.işte son yılımda yeniden baska birine birşeyler hissetmeye basladım ve bu sefer korkuyorum kendimi acmaya bir kere yaptım birşeyler bunlar oldu tekrar olmasından korkuyorum.ilk aşkım dediğim cocuk cok yakışıklıydı ama oturup iki kelime edilmezdi.bu sefer oyle mükemmel yakışıklı biri değil ama kendinden cok emin zeki ve konuşkan biri ve diğerindeki takıntılarım simdi yok.sadece o bana bazen cok iyi bazen cok kotu bazense hiç davranmıyor ben de sinirlendiğimde cok ters cevaplar veriyorum ona.galiba bu onu benden soguttu en bastaki gibi davranmıyor cunku.hatta en son gördügümde beni hiç sallamadı:Sben buna gercekten uzuluyorum ona karsı içimdeki duygular cok güzeldi cunku bana boyle yapması kafamı karıstırıyor acaba sorun ben,m davranışlarım mı diye dusunuyorum?

aslan burcumusunuz?

diyelim ki konu sahibi öyle çok güzel bir kız değil de sıradan görünüşe sahip bir kız.

yine de makine mühendisliği gibi çok erkek olan bir bölümde güzel bulan beğenen illa ki olur.o kadar erkeğin içinde kesin onu beğenicek zevkte erkekler vardır.

biraz sıcakkanlı olsa her şey değişir.

ama aklındaki kişiyi bilemicem belki onun da aklında başka biri vardır.

Back
X