Güzel kapak oldum

Hislerinizde çok haklısınız bende olsam oha yaa ne oluyoruz derdim açıkçası.. Ama hiç de mesaj falan atmazdım.. Hangi kafayı yaşıyorsa bırakın onu yaşamaya devam etsin 😁

Zaten aklı başında bir adam olsa, olabilir yani konuştuktan sonra belki devam etmek istemeyebilir ya da bi fikriniz ona uymamış gibş birşey olabilir ama size söylerdi bunu.. Demek ki aklı başında bir yetişkin değil.. Böyleleri de adamız diye geziniyor ortalıkta..

Ben de mesaj atmak istmeyiğrım ama şeytan mı ne dürtüyor galiba 😅

Hayir sormanizi falan beklemiyor, iletisim kurmak icin bahane aramayin, hirs yapmissiniz. Size aciklama yapacak kadar deger vermiyormus size, bu kadar basit

(eski konunuzu bilmiyorum)

Hırs yapmadım gerçekten konuşmayı devam ettirmek gibi bir isteğim yok ama haklısınız ya mesaj atsam ne diyecek ki konuşmak istemiyorum dese ne ifade edecek

Merhaba iyi akşamlar

Konu açmıştım konuştuğum çocuğun bana garip gelen konuşmalarıyla ilgili. Konuşmayı kesmeyi düşünüyorum bu konuşmalardan sonra. İkimiz de soğuk konuşuyorduk sonra o hiçbir şey demeden bir daha mesaj atmadı. Ben de atmadım çünkü haksız olduğumu düşünmüyorum.

İşyerinde de benim olduğum yerlere inatla gelmemeye çalışıyor. Hatta müdür yardımcısıyla bir işi vardı ben onun yanındayım diye müdür yardımcısının yanına gelmedi. Amaç ne hiçbir şey demeden konuşmayı bitirmesi çok anormal değil mi?

Bir de isterse başkasıyla konuşuyor olsun bu hiç umrumda değil. Ben konuşmak istemiyorum aramızda bir şeyler olsun da istemiyorum. Kendimi yediğim nokta insan bi konuşmayı keselim der başka bi şey der. Normal naber vs diye konuştuk sonra bir daha mesaj atmadı. Aşağı yukarı 3_4 aydır konuşuyoruz insan ayıp olmasın diye söyler 😅😅😅😅

Amaç ne olabilir, hiçbir şey demeden konuşmayı bitirdiği için böyle bi değersiz gibi hissediyorum

Sizce konuşmak istemediğini söyleyebilirdin gibi bir mesaj yazsam mı? Böyle normal konulurken bitmesi çok saçma geliyor ama mesaj atıp sanki hala konuşmak istiyor gibi görünmek de istemiyorum
Sakın atmayın. Peşimden koştu der

Merhaba iyi akşamlar

Konu açmıştım konuştuğum çocuğun bana garip gelen konuşmalarıyla ilgili. Konuşmayı kesmeyi düşünüyorum bu konuşmalardan sonra. İkimiz de soğuk konuşuyorduk sonra o hiçbir şey demeden bir daha mesaj atmadı. Ben de atmadım çünkü haksız olduğumu düşünmüyorum.

İşyerinde de benim olduğum yerlere inatla gelmemeye çalışıyor. Hatta müdür yardımcısıyla bir işi vardı ben onun yanındayım diye müdür yardımcısının yanına gelmedi. Amaç ne hiçbir şey demeden konuşmayı bitirmesi çok anormal değil mi?

Bir de isterse başkasıyla konuşuyor olsun bu hiç umrumda değil. Ben konuşmak istemiyorum aramızda bir şeyler olsun da istemiyorum. Kendimi yediğim nokta insan bi konuşmayı keselim der başka bi şey der. Normal naber vs diye konuştuk sonra bir daha mesaj atmadı. Aşağı yukarı 3_4 aydır konuşuyoruz insan ayıp olmasın diye söyler 😅😅😅😅

Amaç ne olabilir, hiçbir şey demeden konuşmayı bitirdiği için böyle bi değersiz gibi hissediyorum

Sizce konuşmak istemediğini söyleyebilirdin gibi bir mesaj yazsam mı? Böyle normal konulurken bitmesi çok saçma geliyor ama mesaj atıp sanki hala konuşmak istiyor gibi görünmek de istemiyorum
Öyle bir mesaj atmayın iyice tribe girer. Bence salın kalsın böyle kendi kaçsın dursun. Medenilikten nasip alamamış vahşi erkek hareketleri.

İyi de zaten konuşmayı kesmeyi düşünüyorsanız bunun işinize gelmesi gerekmez mi?
Sizden önce o kesti diye mi sinir oldunuz?

Sakın sormayın, hiçbir şey olmamış gibi davranın, sanki hiç tanışmamışsınız gibi. Siz sorunca egosunu tatmin eder, Bazı insanlar gerçekten tuhaf

Sorulcak birşey yokki, biri bana sorsa bundan şunu çıkarırırm o hala benle konuşmak istiyor ama ben istemiyorum anlamıyor mu acaba bunu derim

Konuşarak halledilecek bir şey neden büyüttünüz anlamadım.

GZel ka
Merhaba iyi akşamlar

Güzel kapak oldum neden yazdiniz

Sizce konuşmak istemediğini söyleyebilirdin gibi bir mesaj yazsam mı?
Tabii ki yapma, iş atiyorsun,konusmaya bahane ariyorsun gibi görünür .
Bazı ilişkiler ayrılık konusmasi yapmaya değecek kadar önemli değildir. Sizinki de böyle olmuş.
Hem eski zamanlardaki gibi bir 'cikma teklifi' oldu mu ki 'ayrılık konsumasi' olsun? Öyle öyle flört etmeye başlamışsıniz,öyle öyle bitmis, hiç takılma bile

konuşma yapsa başka bir tartışma olacağını, gerileceğini düşünmüş olabilir.
doğrusu yanlışı tartışılır ama bazen insan o kadar sıkılıyor ki tek bir kelime bile etmek istemeyebiliyor. bu sizi değersiz yapmaz. o da kendini haklı görmüş demek ve uzaklaşmayı seçmiş.
bu kadar takmayın bence. herşey bizim istediğimiz gibi sonuçlanmak durumunda değil sonuçta.

Madem böyle düşüncelere girmişsiniz arayıp sormakta sorun yok bence. Kavga etmek veya hesap sormak için aramıyorsunuz ki, ''sorun nedir görüşmek istemiyorsan söyleyebilirsin'' gibisinden bir şey sıkıntı olmaz gibi geliyor.

Başkalarıyla da konuşuyordur o sırada, başka birini tercih ettiği için sizinle konuşmayı kesmiştir? Bence hiç umursamadan ve muhatap olmadan devam edip gidin.

önceki konunuz neydi ki? keşke bir link verseydiniz.
pipi muhabbeti yapan bi dallama vardı o konuydu değil mi sizin konunuz?
gevşek gevşek konuşmuş falan mesajlaşırken.
zaten bi halt olmazdı ondan. niye kapak olasınız ki?
pipisiyle mutlu olsun :D

bu arada konuşmayı kesme biçimi çok yaygın görülen bir muhabbet kesme şekli zaten. kimse kimseye açıklama yapmıyor. kadın olsun erkek olsun. günümüz ilişkileri böyle. yazmayarak, hiç mesaj atmayıp arayıp sormayarak bitti o iş mesajı veriyorlar zaten her şey çok yüzeysel olduğu için. o yüzden siz de yazmayın bir şey.

Tabii ki yapma, iş atiyorsun,konusmaya bahane ariyorsun gibi görünür .
Bazı ilişkiler ayrılık konusmasi yapmaya değecek kadar önemli değildir. Sizinki de böyle olmuş.
Hem eski zamanlardaki gibi bir 'cikma teklifi' oldu mu ki 'ayrılık konsumasi' olsun? Öyle öyle flört etmeye başlamışsıniz,öyle öyle bitmis, hiç takılma bile

İçimden sormak hiç gelmiyordu dediğiniz gibi anlardı. Ya ben kendi salaklığıma kızıyorum ben aman ayıp olmasın aman kırgınlık olmasın diye düşünürken birden konuşmayı kesti adam 😅😅

önceki konunuz neydi ki? keşke bir link verseydiniz.
pipi muhabbeti yapan bi dallama vardı o konuydu değil mi sizin konunuz?
gevşek gevşek konuşmuş falan mesajlaşırken.
zaten bi halt olmazdı ondan. niye kapak olasınız ki?
pipisiyle mutlu olsun :KK70:

Pioiili bi konu açmadım da belki hatırlarsınız bana bakarsın gibi şeyler demişti

Başkalarıyla da konuşuyordur o sırada, başka birini tercih ettiği için sizinle konuşmayı kesmiştir? Bence hiç umursamadan ve muhatap olmadan devam edip gidin.

Başkasıyla konuşmasına takılmam, olabilir sorun değil ama kendime kızıyorum aman kırgınlık olmasın derken o birden bitirdi konuşmayı 😅😅

Back
X