Güzel kapak oldum

Ay bi yorum okudum bi gülesim geldi. 🤣🤣🤣 yetişkin 🤣
Salla konu sahibi salla..

Başkasıyla konuşmasına takılmam, olabilir sorun değil ama kendime kızıyorum aman kırgınlık olmasın derken o birden bitirdi konuşmayı 😅😅
Boşver , şimdi merak edip yazarsın adamın burnu tavana değer; peşinden koştun öldün bittin iması ile karşılaşabilirsin. Kaldırabilecek misin mesele o.

Merhaba iyi akşamlar

Konu açmıştım konuştuğum çocuğun bana garip gelen konuşmalarıyla ilgili. Konuşmayı kesmeyi düşünüyorum bu konuşmalardan sonra. İkimiz de soğuk konuşuyorduk sonra o hiçbir şey demeden bir daha mesaj atmadı. Ben de atmadım çünkü haksız olduğumu düşünmüyorum.

İşyerinde de benim olduğum yerlere inatla gelmemeye çalışıyor. Hatta müdür yardımcısıyla bir işi vardı ben onun yanındayım diye müdür yardımcısının yanına gelmedi. Amaç ne hiçbir şey demeden konuşmayı bitirmesi çok anormal değil mi?

Bir de isterse başkasıyla konuşuyor olsun bu hiç umrumda değil. Ben konuşmak istemiyorum aramızda bir şeyler olsun da istemiyorum. Kendimi yediğim nokta insan bi konuşmayı keselim der başka bi şey der. Normal naber vs diye konuştuk sonra bir daha mesaj atmadı. Aşağı yukarı 3_4 aydır konuşuyoruz insan ayıp olmasın diye söyler 😅😅😅😅

Amaç ne olabilir, hiçbir şey demeden konuşmayı bitirdiği için böyle bi değersiz gibi hissediyorum

Sizce konuşmak istemediğini söyleyebilirdin gibi bir mesaj yazsam mı? Böyle normal konulurken bitmesi çok saçma geliyor ama mesaj atıp sanki hala konuşmak istiyor gibi görünmek de istemiyorum
Adami bosverin, bir psikolog bulun kendinize. Size bir baskasinin davranisiyla kendinize deger bicmemeyi ogretsin.

bu arada konuşmayı kesme biçimi çok yaygın görülen bir muhabbet kesme şekli zaten. kimse kimseye açıklama yapmıyor. kadın olsun erkek olsun. günümüz ilişkileri böyle. yazmayarak, hiç mesaj atmayıp arayıp sormayarak bitti o iş mesajı veriyorlar zaten her şey çok yüzeysel olduğu için. o yüzden siz de yazmayın bir şey.
Aynen öyle. Benim de bu şekilde biten ilişkilerim çok oldu. Her gün bulusulan, sevgi sözcükleri soylenen bir ilişkide tabii ayrılık cümlesi, ayrıliga alışma zamanları, üstüne defalarca konuşma falan olur. Ama flortlerde, takılmaca ilişkilerde,var mı yok mu belli olmayan şeylerde, ya da sadece 'bulusunca sevgili' olunan durumlarda ne açıklama yapılacak ki? Ben gecen sonbaharda birine aşik oldum,anın gazına gelip ara ara buluşup konuştuğum herkesi engelledim mesela,içimden öyle geldiği için:) ne bir açıklama ne bir şey. Aynısını onlar da bana yapabilirler, açıklama beklemem. Sonuçta gerçek bir ilişki bile değil, tercih edilme sebebi de bu rahatlığı...

Back
X