Doğuma Hazırlık Güzel kızıma aldığım cicileri:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aminnn arkadaşlarım Allah olmayan herkese nasip etsin bu güzelliği cicileri almakta ayrı bir zevk tabiii.hepinize çokkk teşekkür ederim....

demetcim sanada ayrı teşekkür ederim canım böyle yüklemeyi bilmediğim için diğer türlü yüklemiştim sende kolaylık yapmışsın çok sağol canımm benim.senide güzel kızınıdaa öpüyorumm... opuyorumnanaktan

birde şu en sonnda ki sepeti nereden adlın canım çokk ciciymişş

canım henüz almadım onu almayı düşünüyorum sadece:)biraz pahallı uzun sürede kullanılacak bir ürün değil ama onu almak istiyorum belkide yapılırsa yaptırıcam canım.Veobaby Bambu olarak geçiyor adı google yazıp bakabilirsin sende..

Ayyy hepsi birbirinden güzel yawww opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla giysin cicilerinii :Saruboceq:

Böle bıcır bıcır şeyleri gördüğümde evlenip hemen çocuk yapasım gelio snra yok yok evliliğimn tadını çıkarym diorm :roflol:

cnm güle güle giysin bebişin.hepside çok güzel şeyler.nekadara mal oldu acaba.baya bi şeyler almışsın.benimde kızım olcak.daha pek birşey alamadım.zamanla inşallah.bayanssulusmile

ya bana alınan giysiler çok fazla geldi yoksa olması gereken kadar mı almış konunun sahibi arkadaş ben daha yeni anne olacağım biraz acemiyim de

ayy çok tatlılarrr.... biz de dün oğluşumun cicilerini ütüledik... inşallah sağlıkla gelirlerrr...

bak olmadi simdi...banada hep dendiki ilk aylar fazla bisiy alma doguma 2 ayim falan kaldi....senin aldiklarini görünce benimkiler az geldi gözüme....bilerekmi fazla aldin yoksa gereklimiydi canim??

rica ederim aysucum ne demekŞeniz

kızlar bakın bu sayfada ayrıntısıyla anlatılıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

arkadaşlar sizde güle güle kullanın her şeylerinizi inşallah.bazı arkadaşlarım hepsi gereklimi diye sormuş cevaplayım aslında gereğinden biraz fazla çok çabuk küçülüyolar ama giydiriyosun çeşit çeşit ve her gün iki sefer kıyafet değiştiriyorsun yani benim gibi heveslenenler alsın çünkü bu ikinci çocuğum kapanışım muhteşem olacak bir daha istesemde alamam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…