aysucum hepsi birbirinden güzel birbirinden cici harika seçimler yapmışsınopuyorumnanaktan
özellikle idil baby nin ürünlerinden çok memnun kalacaksın yıka yıka kullan hiçbirşey olmuyor
inşallah meleğin sağlıkla gelir ve sağlıkla giyer eskitir bu cicileriniŞeniz
annesi çok zevkli şanslı bir prenses o :1hug:
resimleri tek tek açtım daha rahat bakılır diye canım öpüyorum seniŞeniz
bu arada hamileliğinin tadını çıkar emiaklinialirimsmile
demetcim sanada ayrı teşekkür ederim canım böyle yüklemeyi bilmediğim için diğer türlü yüklemiştim sende kolaylık yapmışsın çok sağol canımm benim.senide güzel kızınıdaa öpüyorumm... opuyorumnanaktan
canım henüz almadım onu almayı düşünüyorum sadece:)biraz pahallı uzun sürede kullanılacak bir ürün değil ama onu almak istiyorum belkide yapılırsa yaptırıcam canım.Veobaby Bambu olarak geçiyor adı google yazıp bakabilirsin sende..
cnm güle güle giysin bebişin.hepside çok güzel şeyler.nekadara mal oldu acaba.baya bi şeyler almışsın.benimde kızım olcak.daha pek birşey alamadım.zamanla inşallah.bayanssulusmile
bak olmadi simdi...banada hep dendiki ilk aylar fazla bisiy alma doguma 2 ayim falan kaldi....senin aldiklarini görünce benimkiler az geldi gözüme....bilerekmi fazla aldin yoksa gereklimiydi canim??
demett hanım sizin resimleri açtığınızı resimleri tek tek açıp baktıktan sonra gördüm:)
ekrana nasıl böyle koyuyoruz resimleri acaba??
buarada bebeğinizin bütün cicicleri çok zevkli seçimmler sağlıklı günlerde giysin inş..
demetcim sanada ayrı teşekkür ederim canım böyle yüklemeyi bilmediğim için diğer türlü yüklemiştim sende kolaylık yapmışsın çok sağol canımm benim.senide güzel kızınıdaa öpüyorumm... opuyorumnanaktan
arkadaşlar sizde güle güle kullanın her şeylerinizi inşallah.bazı arkadaşlarım hepsi gereklimi diye sormuş cevaplayım aslında gereğinden biraz fazla çok çabuk küçülüyolar ama giydiriyosun çeşit çeşit ve her gün iki sefer kıyafet değiştiriyorsun yani benim gibi heveslenenler alsın çünkü bu ikinci çocuğum kapanışım muhteşem olacak bir daha istesemde alamam kaydirigubbakcemile3