• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel kizla tatlı kız arasındaki fark nedir?

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
35
Bugüne kadar erkekler bana hep tatlı kizsin çok tatlı kizsin vs derler ama güzelsin diyen çok nadirdir güzel kızla tatlı kız arasındaki fark nedir?

tatlı mı :kk77:

güzel = çekici
tatlı = iyi hoş falan filan galiba.

gerçi benim için bi erkek yakışıklı da olabilir tatlıda olabilir. üf ne bileyim çok saçma.
durup dururken mi tatlı diyolar?

Kimi kadın güzeldir ama seksi değildir dikkat çekici değildir.. kimi kadın çok güzel değildir ama seksi ve dikkat çekicidir.. kimi kadın da tatlılık masumluk çocuksuluk vardır

• Beğen
Reactions: KV_
Karizmatik - yakisikli erkek arasindaki fark gibi sanirsam

bende böyle düşündüm. sonra doğru değil dedim yani doğru değil bu erkekler içinde geçerliyse.

çok karışık bence

Ama su var nasil gorunden bagimsiz olarak mesela birisi "falanca kizi nasil buluyorsun" diye sordugunda begeniyorsa "guzel kizmis" diyorlar. Cokta begenmiyorsa "tatli kizmis canim. Ama... " ile baslayan cumleler kuruyorlar.

• Beğen
Reactions: KV_
bence yüzü güzel ve güleç kızlara tatlı kız deniyor.

güzel olmak için sadece yüz güzelliği yeterli değil.

Aynen yüzü güleç sevimli kızlara tatlı diyorlar. Mesela banada hep tatlısın derler insanlarla iyi geçinen sempatik kızlara tatlı diyorlar. Ama şu da var ki hiçbir erkek çirkin bır kıza tatlı demez çünkü itici gelir.

Back
X