Güzel Köylü - Star Tv

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Tam bir şehirli olarak yetişen Gül İstanbul’un yoğun temposundan sıkılıp küçük bir Ege kasabasıne gelir ve hayatı tamamen değişir.

İstanbul’dan Muğla’ya uzanan eğlenceli bir aşk hikayesi...

Mustafa Şevki Doğan’ın yöneteceği dizinin senaristleri Baykut Badem ve Filiz Ekinci.

Başrollerinde Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Ali İpin gibi oyuncuların oynadığı "Güzel Köylü" de İstanbul'un keşmekeşliğinden sıkılan ve üstüne üstlük evlenmek üzere olduğu sevgilisi tarafından da aldatıldığını düşünen Gül'ün, Muğla'ya Güzelköy adlı bir köye gitmesi ve orada başına gelenler konu ediliyor...

Ben çok sevdim bu diziyi ya. Başta önyargılı yaklaşmıştim ama komik ve eğlenceli:)

bende sevdim cok eğlencelii..

gizem karaca da gözüme pek batmadı bu dizide.

kara para aşk başlayınca nolacak bakalım. :26:

Baba ocagi, duuyenin Güğümleri dizilerinde gordugumuz oyuncuların bir kismi bu dizide de rol almis. Henuz sive tam oturmasa da eglenceli bir ege dizisi. Elbette yaz bitince bitecek. Bundan önceki benzer diziler de cok tutulmadi yaz dizisi olarak izlenebilir ama bir ulan istanbul kadar kaliteli ve izlenilir degil.

Baba ocağından sonra tüm ege dizileri bana çakma gibi geliyor zevk alamıyorum o yüzden izlerken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel, eğlenceli bir dizi olmuş. Gizem Karaca'yı izlemeye bir türlü alışamadım, sevemedim oyunculuğunu. Berk Cankat'ı da Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde izlemiştim, sevmemiştim ama buraya yakışmış. Şiveyi de becermiş bence.

nereden üretiyorlar böyle saçma dizileri..hiç seyretmiyorum..kanal karıştırırken önüme çıkıyor..beni o zaman bile sıkıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…