Güzel Meleğim Defdef'imin 1.Yaş Günü Partisi ;)

pnrhlt

DEFNE'm Güzel Meleğim
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
7.149
210
363
İyi Geceler bacılar a.s.

Nihayet güzel kuzumda kardeşleri gibi 1 yaşını doldurdu. Bizde ona elimizden geldiğince bir parti hazırladık. Çok ama çok eğlenceli geçti. Hem misafirlerimiz , hem biz, hemde kuzumuz çok keyif aldı.

Sağolsun herkes gönlünden koptuğunca hediyeler getirmiş. Bizde onlara ufak armağanlar verdik.

Kızımın üzerindeki güzel elbiseyi Sibel teyzesi aldı. Tekrar tşk ederim canım. En sonda eklediğim elbise ve güzel tokaları ise Esen kardeşim yollamış. Çok da güzel bir mektup yazmış ama Defdef bulup yırtmasın diye sakladım hemen. Çok tşk ediyorum Esen'ciğim. Mahcup ettin beni a.s.

Gecenin sonunda insan hüzünlenmeden edemiyor. Ne çabuk geçirdik koskoca 1 seneyi. Önce emmelerini dert ettik. Sonra ek gıdalarını. Emekledi, dişi çıktı, yürüdü derken 1 yılı bitirdik. Kimbilir bundan sonraki yıllar nasıl bir hızla akıp gidicek. Yanımızdan ayrılıverecekler ne acı ki... Tek temennim Rabbim tüm kuzularımıza herşeyin hayırlısını nasip etsin. Onlar büyüsün, büyüdükçe biz anne babaları, teyzeleri olarak kol kanat gerelim onlara...

Ne mutlu ki bu güzel yolculuğun en başında tanıdım sizi... Öyle güzel mesajlar yazmışsınız ki hepsinde tek tek ağladım inanın. Umarım bundan sonrada hep yanımızda olursunuz. Tüm kuzularımı ve sizi çok seviyoruz opuyorumnanaktan

Buyrun bakalım partimize a.s.

265.jpg

267.jpg

282.jpg

277.jpg

284.jpg

287.jpg

292.jpg

294.jpg

299.jpg

302.jpg

295.jpg

352.jpg

298.jpg

304.jpg

308.jpg

309.jpg

311.jpg

315.jpg

319.jpg

320.jpg

323.jpg

325.jpg

328.jpg

canım benim nekadar güzel geçtiği belli oluyor allah mutluluklarını daim etsin herşey harika gözüküyor tekrar nice yaşlara diyelim:)) cicilerinizide gülerek kullanın...

Ayy maşallah herşey ne kadar güzel olmuş.:ecrin_bebek:
Nice senelere inşallah .:nazar:
Hediyelerinizi güle güle kullanın .:emir_bebek:
Ayrıca kapı süsü harika :lepi:

iyide sende bizi aglattin be pinar :) canim ya ne kadar içten yazmişsin :)

cok cok cok tatli olmus gül yüzlü kuzummmm :) Rabbim nice mutlu huzurlu saglikli yillar yasatsin inşaAllah totikime :) hayirli,salih evlat olsun herzaman :)

ikinizide cok seviyoruzzzzzzz

canım herşey mükemmel olmuş defnem tam prenses gibi beyazlar içinde Allah nice yaşlarını göstermeyi nasip etsin pınarcım :)))))) defnemi kocaman öpüyorum iyi ki doğdu meleğimmmmmmm

hersey cok guzel gorunuyor pinarcim bir omur hepbirlikte mutlu olursunuz insallah canim

hediyelerinizide gule gule kullanin canima.s.

çok guzelll resımlerrr pınarcımmm gulen yuzunuz hıc solmasın ınsallahhhhh ıyıkı dogdun kuzucum cok opuyorus duruyla senııı

Canım benim herşey çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Kızımda ayrı bir güzel.Allah nice senelerini görmeyi nasip etsin.ıçim bi tuhaf oldu yaaa :(

Gözlerim dolu dolu okudum pınarcım...gercekten duygu dolu sozler yazmışsın...iyiki doğurmuşsun bu cimimeyi ve iyiki bizde tanımışız senii...Allah ömür boyu mutluğunuzu daim etsin nice güzel yaşlar gecirinn...öpüyoruz sizi cokkkkkk...

pınarcım herşey çok güzel görünüyor.hele melek dene harika olmuş.allah nice uzun ömürler versin canım.inşallah ilkgünelri gördüğümüz gibi yıllar geçsin onların her güzelliklerine hep ebraber görelim.iyiki doğdunn melek defne...gülen yüzün hiç solmasınn

herşey muhteşem görünüyor pınarcığım herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm ...

ve sen defne eşin ne ladar mutlusunuz gülerken gözleirnizin içide gülüyor işte gerçek mutluluk ve mutluluğun resmi bu...

yüreğin o kadar güzelki pınarım hayatının her zerresinde bu güzelliğin mükafatını alacaksın .eminim buna ben...zaten şimdiden hayat sana bunu sundu harika bir evlat ve mükemmel bir eş..
herşeyin en güzelini hakeden arkadaşım ..iyikitanıdım seni, iyiki doğurdun defdefiii sizi çok seviyorum :))

pınarcımm
herşey mükemmel olmuş canım benim
inşallah mutlu ve sağlıklı daha nice mutlu yıllar getirir Rabbim sizlere
cok öpüyorum defnemi ve senii

ellerine sağlık canım nice yaşlarını görmek nasip olur inşallah çok güzel geçtiği resimlerden belli allahım hayırlı ömürler versin doğum günün kutlu olsun prenses..

çok güzel olmuş herşey bende haziran annesiyim pastanıza bayıldımm

canım benim, tam beklediğimiz gibi çok güzel bir parti olmuş:)) sen çok özenli bir annesin, ince düşüncelisin. o sebeple senden böyle cici bir doğum günü bekliyordum. işte aynen öyle olmuş:)) tekrardan nice nice yıllar bebeğim!!

Ailenle birlikte daha nice mutlu yaşlara cnm , d.günün kutlu olsun prenses :)))

Back
X