Güzel Meleğim Defdef'imin 1.Yaş Günü Partisi ;)

Tekrar mutlu yıllar prenses Defnem.Ve o kadar sanslı geldın kı bu dunyaya.Muhtesem bı aıle tablosu goruyoruz burdan.Allah bır omur boyu mutlu etsın sızı.

Pınarcım emeğine sağlık hersey cok guzel görünüyor.Yıne duygulandım ben ya.Bıtsın artık su mayıs ayı:))

PINARCIM YAZDIKLARINI OKURKEN İNAN ÇOK DUYGULANDIM BENDE :1hug:
BİZDE SENİ İYİKİ TANIMIŞIZ CANIM (YÜZYÜZE GÖRÜŞEMEMİŞ OLSAKTA)
İYİKİ 2009 MAYIS ANNESİ OLMUŞUZ :nazar: MAŞALLAH DEFNE KUZUMA İYİKİ DOĞURMUŞSUN BU CİMCİMEYİ NİCE MUTLU YILLARA CANIM GELİNLİĞİNİ GÖRMEYİDE NASİP ETSİN ALLAH SİZLERE..

çok güzel olmuş doğumgününüz maşallah defneyede senin o kanatlarını yerim şeker şeyopuyorumnanaktan

Hersey öyle özenli görünüyor ki! Gözlerinizdeki mutlulugu görünce duygulanmamak elde degil. Hep böyle gülsün yüzünüz canim. Nice nice yillara...

Güzel meleğimiz Defne doğum günün kutlu olsun nice yaşlara.Anneside çok güzel hazırlamış ellerine sağlık Allah sağlık sıhat ve uzun ömürler versin mutlulukla inşallah

Hepinize güzel mesajlarınız ve dilekleriniz için tek tek tşk ederim kızlar. Beğenmenize çok sevindim a.s.

ay canım yeni gördüm çok güzel olmuş herşey,geç oldu ama doğum günü kutlu olsun küçük meleğin,öp benim yerime

gözlerım doldu bızde görcezmı bu gunlerı allahım ne kadar guzel bır duygu bu ya,allah uzun ve saglıklı ömurler nasıp etsın bır ömur boyu yavrunuzla..

gözlerım doldu bızde görcezmı bu gunlerı allahım ne kadar guzel bır duygu bu ya,allah uzun ve saglıklı ömurler nasıp etsın bır ömur boyu yavrunuzla..

Çok tşk ederim canım Allah sizede nasip etsin inşallah a.s.

Çok tatlı bi kızın var gülerken gözlerinin içi gülüyor maşallah, bizimde az kaldı biraz sizlere bakayım dedim neler yapılıyor diye kaydirigubbakcemile3 tüyolar alıyorum.Temmuzun 5'inde bizimde inş. Allah uzun,sağlıklı ömürler versin yavruna bi ömür mutlu olsun

Çok tatlı bi kızın var gülerken gözlerinin içi gülüyor maşallah, bizimde az kaldı biraz sizlere bakayım dedim neler yapılıyor diye kaydirigubbakcemile3 tüyolar alıyorum.Temmuzun 5'inde bizimde inş. Allah uzun,sağlıklı ömürler versin yavruna bi ömür mutlu olsun

Ayyy geç kalmışım görmekle ya kuzunun geçmiş doğum günü kutlu olsun canım a.s.

Back
X