güzel oglum az kalsın ......

kızlar 3 saat önce ömrüm boyunca yasamadıgım korkuyu yasadım allah kimseye yasatmasın.20 aylık olan oglum yer fıstıgı yerken agzında biriktirmiş bende farketmedim ama süreki yer hani böle bişi olmamıstı,bugun cok kötü oldu yavrum babasının cuzdanını almıs dagıtmıs bende elinden aldım dur seni babaya sölücem deyip arkamı döndum agladı ben tekrar arkamı döndüm oglum boguluyordu elim ayagıma dolandı.kurtarma metodunu ögrenmiştm tv den lazım olur die,denedim vurdum ettim yok hala elim titrio nefes alamadıkca morardı,nasıl bagırıyorum esim oan yukarda annesine cıkmıs geldi vee ben yerlerdeyim cıkarmayı basaramıyorum yada basarmısım tekrar nefes alınca içine tekrar cekiyor cıkanı elimle almadıgım için.en son esime verdigimde gözleri kaymıstı baya aklıma geldikce gözleri ölüyorum inanın.oan allahım dedim kurtar oglumu sadece bunu diyebildim fakat bu kadar uzun sürünce allah korusun umudum gitti gözlerini o halade görünce dedim allahım alma benden oglumu dedim kesin kurtaramıcaz cünki baya uzun sürdü ve sonunda bi sekilde nefes alıyo dedi esim görümcem var bekar 35 yaslarında o parmagını soktu agzına belkide ondan bilmiyorum tek hatırladıgım son hali,cok sükür allahıma yarım saat oglumu kucaklayamadım ellerim ,bacaklarım titriyordu.cok büyük bir acıydı inanın hala aglıyorum 2 saat agladım sadece sükrettim rabbime .kızlar allah kimseyi evladıyla sınamasın sadece bu kadarı bile bana neleri yasattı anlatamam,allah hepmizin bebişlerini anasına babasına bagıslasıın. ben birsey mrk ettim bu fıstık parcaları cigerine gitmişmidir nasıl anlarım .simdi uyuttum yavrumu.cocuklarınıza kızmayın sadece pişmanlık kalıo insandalütfen dikka edin yavrularınıza...anlatmak istedim sadece belki okuyupta belki vereceksede vermeyen olur cocuguna böle gereksiz seyleri cok üzgünüm cok benim yüzümden nerdeyse ......evlat baska birsey kıymetini daha cok bilecem bundan sonra
Çok geçmiş olsun. Büyük badire atlatmışsınız. Yaşadım okurken adeta.
Bu tarz boğazına kaçabilecek besinler verdiğinizde gözetim altında tutun bence.
Içiniz rahat etmiyorsa doktora götürün.

kızlar 3 saat önce ömrüm boyunca yasamadıgım korkuyu yasadım allah kimseye yasatmasın.20 aylık olan oglum yer fıstıgı yerken agzında biriktirmiş bende farketmedim ama süreki yer hani böle bişi olmamıstı,bugun cok kötü oldu yavrum babasının cuzdanını almıs dagıtmıs bende elinden aldım dur seni babaya sölücem deyip arkamı döndum agladı ben tekrar arkamı döndüm oglum boguluyordu elim ayagıma dolandı.kurtarma metodunu ögrenmiştm tv den lazım olur die,denedim vurdum ettim yok hala elim titrio nefes alamadıkca morardı,nasıl bagırıyorum esim oan yukarda annesine cıkmıs geldi vee ben yerlerdeyim cıkarmayı basaramıyorum yada basarmısım tekrar nefes alınca içine tekrar cekiyor cıkanı elimle almadıgım için.en son esime verdigimde gözleri kaymıstı baya aklıma geldikce gözleri ölüyorum inanın.oan allahım dedim kurtar oglumu sadece bunu diyebildim fakat bu kadar uzun sürünce allah korusun umudum gitti gözlerini o halade görünce dedim allahım alma benden oglumu dedim kesin kurtaramıcaz cünki baya uzun sürdü ve sonunda bi sekilde nefes alıyo dedi esim görümcem var bekar 35 yaslarında o parmagını soktu agzına belkide ondan bilmiyorum tek hatırladıgım son hali,cok sükür allahıma yarım saat oglumu kucaklayamadım ellerim ,bacaklarım titriyordu.cok büyük bir acıydı inanın hala aglıyorum 2 saat agladım sadece sükrettim rabbime .kızlar allah kimseyi evladıyla sınamasın sadece bu kadarı bile bana neleri yasattı anlatamam,allah hepmizin bebişlerini anasına babasına bagıslasıın. ben birsey mrk ettim bu fıstık parcaları cigerine gitmişmidir nasıl anlarım .simdi uyuttum yavrumu.cocuklarınıza kızmayın sadece pişmanlık kalıo insandalütfen dikka edin yavrularınıza...anlatmak istedim sadece belki okuyupta belki vereceksede vermeyen olur cocuguna böle gereksiz seyleri cok üzgünüm cok benim yüzümden nerdeyse ......evlat baska birsey kıymetini daha cok bilecem bundan sonra
doktora götürmende fayda var canım büyük geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin. Daha yeni bir çocuğun akciğerine balon parçası kaçtı diye haberler çıktı aman ihmal etme

çook geçmiş olsun. Allah bağışlasın herkesin evladını.
bence de dr.a götürün. belki en basitinden boğazında tahriş bile olsa tedavi edilir.
ben bir yazı okumuştum. sizin gibi bir şey yaşamış bir anne, ceviz yedirirken. doktor 5 yaşından önce çocuklara kuruyemiş gibi besinleri iyice küçültmeden vermeyin demiş. ciğerde filan hasar bırakmaması açısından. gerçi bana arkadaşlarım kızıyor 5 yaş çok diye ama olsun temkinli olmakta fayda var.
işte linki bu yazının.
http://hassasanne.com/wp/2013/11/19...e-cigerden-olmayin-hassas-annemiz-ipek-yazdi/

Çok çok geçmişolsun. En büyük korkularımdandır. Çocuklarım kocaman oldular ama hala fındık, leblebi yerken endişe ile bakarım onlara..Bazen etrafımdaki ki çocuklar yerken bile kontrol ederim...
Genelde küçük çocuklarda her annenin başına gelebiliyor malesef böyle şeyler. O anda sanırım panik yapmamak(! nasıl olcaksa ) ve çoccuğu ters çevirip başaşağı sarkıtıp elinizlede boğazından almaya çalışmak sanırım .Ben bir kaç kez bu yöntemi uyguladım..Allah korusun hepimizin evladını...

Cok gecmis olsun .. Benim ogkumda 11 aylik islak mendil paketini gozune soktu korneasi.cizildi 4 gun gozu kapali kaldi damlalar falan... Kabus gibiydi.. Neyseki iyilesti.. Meleklerimizi Allah koruyor.. Soyle bi buyusunler saglikla hep dua ediyorum...

fındık fıstık vermeyin erken daha biz kusmadan hastanede yatarken sizin çocuk yaşlarda biri geldi fıstık kaçmış soluk borusundan ciğerlerine inmiş endoskopi yapıp çıkartacaklardı üstelik 2 aydır hastane hastane dolaşıyorlarmış

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın fakat bi röntgen çekilmeli boğazında ya da ciğerinde kalmış mı diye ..

çok geçmiş olsun canım
içim cız etti
Allah bir daha yaşatmasın beterinden de korusun inşallah...

Cok gecmis olsun valla cok kotu bi durum.benim oglumda 22 aylik ben ceviz kuru uzum falan veriyorum ona ama rondodan geciriyorum oyle veriyorum.guvenemiyorum yani normal vermeye.allah korusun hepimizin cocuklarini.allah bidaha gostermesin.

Back
X