- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
Çok geçmiş olsun. Büyük badire atlatmışsınız. Yaşadım okurken adeta.kızlar 3 saat önce ömrüm boyunca yasamadıgım korkuyu yasadım allah kimseye yasatmasın.20 aylık olan oglum yer fıstıgı yerken agzında biriktirmiş bende farketmedim ama süreki yer hani böle bişi olmamıstı,bugun cok kötü oldu yavrum babasının cuzdanını almıs dagıtmıs bende elinden aldım dur seni babaya sölücem deyip arkamı döndum agladı ben tekrar arkamı döndüm oglum boguluyordu elim ayagıma dolandı.kurtarma metodunu ögrenmiştm tv den lazım olur die,denedim vurdum ettim yok hala elim titrio nefes alamadıkca morardı,nasıl bagırıyorum esim oan yukarda annesine cıkmıs geldi vee ben yerlerdeyim cıkarmayı basaramıyorum yada basarmısım tekrar nefes alınca içine tekrar cekiyor cıkanı elimle almadıgım için.en son esime verdigimde gözleri kaymıstı baya aklıma geldikce gözleri ölüyorum inanın.oan allahım dedim kurtar oglumu sadece bunu diyebildim fakat bu kadar uzun sürünce allah korusun umudum gitti gözlerini o halade görünce dedim allahım alma benden oglumu dedim kesin kurtaramıcaz cünki baya uzun sürdü ve sonunda bi sekilde nefes alıyo dedi esim görümcem var bekar 35 yaslarında o parmagını soktu agzına belkide ondan bilmiyorum tek hatırladıgım son hali,cok sükür allahıma yarım saat oglumu kucaklayamadım ellerim ,bacaklarım titriyordu.cok büyük bir acıydı inanın hala aglıyorum 2 saat agladım sadece sükrettim rabbime .kızlar allah kimseyi evladıyla sınamasın sadece bu kadarı bile bana neleri yasattı anlatamam,allah hepmizin bebişlerini anasına babasına bagıslasıın. ben birsey mrk ettim bu fıstık parcaları cigerine gitmişmidir nasıl anlarım .simdi uyuttum yavrumu.cocuklarınıza kızmayın sadece pişmanlık kalıo insandalütfen dikka edin yavrularınıza...anlatmak istedim sadece belki okuyupta belki vereceksede vermeyen olur cocuguna böle gereksiz seyleri cok üzgünüm cok benim yüzümden nerdeyse ......evlat baska birsey kıymetini daha cok bilecem bundan sonra
Bu tarz boğazına kaçabilecek besinler verdiğinizde gözetim altında tutun bence.
Içiniz rahat etmiyorsa doktora götürün.