Valla iç sesim tam olarak onu dedi, yapacak birşey yokÇok özür diliyorum ama örnek ve iç ses biraz sıvayıcı olduğundan bitiriş cümlesindeki vurgu ortadan kaybolmuş.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla iç sesim tam olarak onu dedi, yapacak birşey yokÇok özür diliyorum ama örnek ve iç ses biraz sıvayıcı olduğundan bitiriş cümlesindeki vurgu ortadan kaybolmuş.![]()
Ama beğenelim veya beğenmeyelim öyledir işte toplumda algı, güzellik bir artı sayılır ve yeterince güzel bulunmayan bir hatun yakışıklı biriyle evlenirse insanlar şaşırır. Aynı önerme güzel kadın-yakışıklı olmayan adam durumunda geçerli değil ama. Güzellik bir artı ama bu durum daha az güzel olanın adamsız kalacağı anlamına gelmiyorÇok özür diliyorum ama örnek ve iç ses biraz sıvayıcı olduğundan bitiriş cümlesindeki vurgu ortadan kaybolmuş.![]()
Öyle canım. Ben güzellik kavramı büsbütün önemsizdir çöpe atalım önemli olan karakterdir asla demiyorum. Sadece standart güzellik algısı beni deli eder. Sevdiceğim gözüme güzel gelsin isterim. Yani en klasik örnektir. Kıvanç. Hakikaten töbe est. geliyo bana mesela. Ne bileyim eskiden minik ağızlı kadınlara şiirler yazılırmış. İşte bele kadar sırma saçlar filan. Ya da ne bileyim şu an ombre olayı var. Allahım deliriyorum herkesin kafası aynı. Koca ağızlı insanlar bana hep güzel gelmiştir ama botoksla şişmiş dudakları hiç sevmem. Uzun saç erkeklere daha çok yakıştırırdım hani doksanlar sonu rakçı beybi oğlanlar var ya onlar misal. Gibi gibi...Ama beğenelim veya beğenmeyelim öyledir işte toplumda algı, güzellik bir artı sayılır ve yeterince güzel bulunmayan bir hatun yakışıklı biriyle evlenirse insanlar şaşırır. Aynı önerme güzel kadın-yakışıklı olmayan adam durumunda geçerli değil ama. Güzellik bir artı ama bu durum daha az güzel olanın adamsız kalacağı anlamına gelmiyorilişki matematiği tam böyle yürümüyor, ondan karakter özgüven vs diyoruz.
Sen şey değil misin ya? Romantikli filmlerde en süper kaslı yakışıklı oğlanın duru güzelliğinden etkilendiği saçı topuz olan görl.Tövbe bismillah...
25 yaş sence de görücüye fotoğraf göstermek için küçük bir yaş değil mi ya? Şu korona bitsin, çık gez dolaş sosyalles. Kendi sevgilini kendin bul ^^
Güzellik konusuna da her zaman yazarım. İnsana sevdiği güzel gorunur.
Benim eski sevgililerim beraberken bana inanilmaz yakışıklı gelirlerdi. Bakmaya doyamazdim. Ama ayrılığın üstünden birkaç yıl gecince fotolar karşıma çıkınca aynen şöyle oluyorum; 'bu yanımdaki Habeş maymunu kim yaa?'
Beraberken İskoç erkeğine benzettigim biri turuncu sakallı, tombul yanaklı biriymiş. Beni her fırsatta sırtına alıp taşıdığı için hayalimde sporcu fizikli kalmış biri aslında çırpı bacaklı adammış, pantolonu düşüyor her fotoda g.tünden...amerikali bir sevgilim vardı, çok havalı konuşurdu, kıyafeti tarzı,kovboy şapkasıyla gezmesi falan. Hayrandım resmen adama , ama sonradan gerçekle yuzlestim ki adamin suratı kırış kırışmış. Yanımda babam gibi duruyormuş ki dhaa otuzlarindaydi..
Bir sevgilim slavdi, sarı saçlar mavi gözler o biçim. Çok beğenirdim. Ama bildiğin kırmızı suratli, akneli ciltli,spordan nasibini almamış bir adammış.
Şimdiki konuştuğum çocuk da okyanus gibi gözleri var, saçlar sapsarı dalgalı, kaslar desen her hafta birkaç gün spora gider. Bana inanılmaz yakisikli geliyor. Ama geçen instaya hikayeye attım, bir kişiden bile olumlu yorum görmedimbüyük ihtimalle bunun tip de tırt ama şu an aşkımdan göremiyorum
![]()
Yani sözün özü ; insana sevdiği güzel gelir.
Çirkin insan yoktur az sevgi vardır.
Ben de mesela. Kendimi çok beğenirim ama iş arkadaşlarıma sorsan bakımsız,kendi halinde pasaklı bir kızımçünkü onlar her gün moda defilesine gelir gibi ise gelirler, her gün Trendyol kargoları gelir boy boy. Bense alışverişten nefret ederim,her gün kot+kazak işe gelirim,topuklu ayakkabı giymem, Saçlarımı tepeden tollik toplarım, Sevgilimle bulusurken makyaj yapmayı geç gittiğim kamp tatilinde su gormemekten saçlarım düğüm olur sevgilime actitirim
yani kesinlikle çoğu insana göre güzel, şık ya da bakımlı değilim. Ama sevgililerime sorsan benden güzeli yok. Ne iltifatlar ne iltifatlar
O yüzden takılma bile bir fotodan kız beğenen erkeklere.
Gerçek bir ilişki bul kendine![]()
Hahahaha kendimi hep romantik filmde yaşıyor gibi hissederim zaten ya, metrobuste tanıştığım adamla operaya gitmisligim varSen şey değil misin ya? Romantikli filmlerde en süper kaslı yakışıklı oğlanın duru güzelliğinden etkilendiği saçı topuz olan görl.![]()
Ben sana 2. Basamağı söylüyorum o zaman. 2. Buluşma nikah masasında olan bazı tipler var ya. Belki öyle olur senin de.Hahahaha kendimi hep romantik filmde yaşıyor gibi hissederim zaten ya, metrobuste tanıştığım adamla operaya gitmisligim var![]()
her yer dolu diye masasına oturduğum turistle masadan beraber kalkıp yola beraber devam etmisligimiz falan
Ama işte o kaslı adamlar aslında mecnun'un hayalindeki gibi tuzluk cikiyorlar sonradan.
Yani benim yaşarken gördüğümü sandığım adamlarla aradan yıllar geçince fotoğraflarimizda gördüğüm adamlar kesinlikle aynı değil.
Bu sorunu aşamadan evlenmekten çok korkuyorum, açıkçası![]()
Yedin tüm rızkımızı yeter anlatma artık...Tövbe bismillah...
25 yaş sence de görücüye fotoğraf göstermek için küçük bir yaş değil mi ya? Şu korona bitsin, çık gez dolaş sosyalles. Kendi sevgilini kendin bul ^^
Güzellik konusuna da her zaman yazarım. İnsana sevdiği güzel gorunur.
Benim eski sevgililerim beraberken bana inanilmaz yakışıklı gelirlerdi. Bakmaya doyamazdim. Ama ayrılığın üstünden birkaç yıl gecince fotolar karşıma çıkınca aynen şöyle oluyorum; 'bu yanımdaki Habeş maymunu kim yaa?'
Beraberken İskoç erkeğine benzettigim biri turuncu sakallı, tombul yanaklı biriymiş. Beni her fırsatta sırtına alıp taşıdığı için hayalimde sporcu fizikli kalmış biri aslında çırpı bacaklı adammış, pantolonu düşüyor her fotoda g.tünden...amerikali bir sevgilim vardı, çok havalı konuşurdu, kıyafeti tarzı,kovboy şapkasıyla gezmesi falan. Hayrandım resmen adama , ama sonradan gerçekle yuzlestim ki adamin suratı kırış kırışmış. Yanımda babam gibi duruyormuş ki dhaa otuzlarindaydi..
Bir sevgilim slavdi, sarı saçlar mavi gözler o biçim. Çok beğenirdim. Ama bildiğin kırmızı suratli, akneli ciltli,spordan nasibini almamış bir adammış.
Şimdiki konuştuğum çocuk da okyanus gibi gözleri var, saçlar sapsarı dalgalı, kaslar desen her hafta birkaç gün spora gider. Bana inanılmaz yakisikli geliyor. Ama geçen instaya hikayeye attım, bir kişiden bile olumlu yorum görmedimbüyük ihtimalle bunun tip de tırt ama şu an aşkımdan göremiyorum
![]()
Yani sözün özü ; insana sevdiği güzel gelir.
Çirkin insan yoktur az sevgi vardır.
Ben de mesela. Kendimi çok beğenirim ama iş arkadaşlarıma sorsan bakımsız,kendi halinde pasaklı bir kızımçünkü onlar her gün moda defilesine gelir gibi ise gelirler, her gün Trendyol kargoları gelir boy boy. Bense alışverişten nefret ederim,her gün kot+kazak işe gelirim,topuklu ayakkabı giymem, Saçlarımı tepeden tollik toplarım, Sevgilimle bulusurken makyaj yapmayı geç gittiğim kamp tatilinde su gormemekten saçlarım düğüm olur sevgilime actitirim
yani kesinlikle çoğu insana göre güzel, şık ya da bakımlı değilim. Ama sevgililerime sorsan benden güzeli yok. Ne iltifatlar ne iltifatlar
O yüzden takılma bile bir fotodan kız beğenen erkeklere.
Gerçek bir ilişki bul kendine![]()
Iyiki kucumsememissiniz kuzumGeçen dost dediğimiz birinin nikahına gittik, erkek tarafıydık bu aradaben nikah bitene kadar bu çocuk bu kıza nasıl baktı dedim tabii içimden, meğer eşimde aynı şeyi düşünmüş ve eve gelince x y’ye nasıl bakmış yaa dedi. Yadırgamak küçümsemek değil bu, yani demek istediğim evlilik güzel yada çirkin olmak ile alakalı değil. Bazen sadece karakter güzelliği yeter, ki bence önemli olan da budur
![]()
Demek kii güzel olmamak evliliğee engel değiiilIyiki kucumsememissiniz kuzum
Allah affetsin hemşire ama çirkin kadın ve erkek vardır. Var yaniÇirkin kadın yoktur. Bakımsız ve özgüveni düşük kadın vardır. Madem işiniz gücünüz var gidin cilt bakımı, değişik saç rengi modelleri yaptırıp güzel kıyafetler alın. Salına salına gezinin eminim hayatınıza birileri girecektir. Ama her şeyin hayırlısını dilemekte de fayda var. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ay Allah aşkına evlenmeyi, yuva kurmayı, ilişkiyi güzel olmakla nasıl bağlıyorsunuz? Yaşınız daha çok genç. Yalnız kalmazsınız öyle bir şey olmuyor yok derseniz zaten kendinizi şartlamış oluyorsunuz bence biraz kendinizi bu konuda rahat bırakın. Ha saçınızı mı beğenmiyorsunuz değiştirin, makyaj tekniği öğrenin bunlar öyle çok zor şeyler değil bir perçem bir fön bir kaş bile havayı değiştiriyor: önce çok güzel olsaydım böyle olmazdı demeyi bırakın.Merhaba herkese
Aklıma takılan bir konu var.Ben artık güzel olmadığımı düşünmeye başladım.Zaman zaman kendimi beğenirdim fakat özellikle son zamanlarda da farkettim ki aslında pek güzel değilmişim.
Bunu tetikleyen bir şey daha oldu.Birilerinin aracı olması vesilesiyle bir kişiyle tanıştırılacaktım fotoğraflar atıldı sonra da görüşmek için sözleştik geleceklerdi fakat daha sonra karşı taraftan hiç ses çıkmadı üzerinden 3 hafta geçti artık olumsuz olduğunda kanaat getirdik.
Evet herkes herkesi beğenmek zorunda değil fakat ben artık birini karşılıklı beğenmek ve yuva kurmak istiyorum.Mesleğim de var.
Çok güzel biri olsaydım bu ana kadar kapımı çalanlar olurdu diye düşünüyorum.Görücü usulü hala var mesela ama beni soran yok.Bazen diyorum ki estetik furyasına mı katılayım sonra da vazgeçiyorum.
Yaşım 25 evet çok geç değil ama bazen yalnız kalırım diye tedirgin oluyorum.