Tövbe bismillah...
25 yaş sence de görücüye fotoğraf göstermek için küçük bir yaş değil mi ya? Şu korona bitsin, çık gez dolaş sosyalles. Kendi sevgilini kendin bul ^^
Güzellik konusuna da her zaman yazarım. İnsana sevdiği güzel gorunur.
Benim eski sevgililerim beraberken bana inanilmaz yakışıklı gelirlerdi. Bakmaya doyamazdim. Ama ayrılığın üstünden birkaç yıl gecince fotolar karşıma çıkınca aynen şöyle oluyorum; 'bu yanımdaki Habeş maymunu kim yaa?'
Beraberken İskoç erkeğine benzettigim biri turuncu sakallı, tombul yanaklı biriymiş. Beni her fırsatta sırtına alıp taşıdığı için hayalimde sporcu fizikli kalmış biri aslında çırpı bacaklı adammış, pantolonu düşüyor her fotoda g.tünden...amerikali bir sevgilim vardı, çok havalı konuşurdu, kıyafeti tarzı,kovboy şapkasıyla gezmesi falan. Hayrandım resmen adama , ama sonradan gerçekle yuzlestim ki adamin suratı kırış kırışmış. Yanımda babam gibi duruyormuş ki dhaa otuzlarindaydi..
Bir sevgilim slavdi, sarı saçlar mavi gözler o biçim. Çok beğenirdim. Ama bildiğin kırmızı suratli, akneli ciltli,spordan nasibini almamış bir adammış.
Şimdiki konuştuğum çocuk da okyanus gibi gözleri var, saçlar sapsarı dalgalı, kaslar desen her hafta birkaç gün spora gider. Bana inanılmaz yakisikli geliyor. Ama geçen instaya hikayeye attım, bir kişiden bile olumlu yorum görmedim

büyük ihtimalle bunun tip de tırt ama şu an aşkımdan göremiyorum

Yani sözün özü ; insana sevdiği güzel gelir.
Çirkin insan yoktur az sevgi vardır.
Ben de mesela. Kendimi çok beğenirim ama iş arkadaşlarıma sorsan bakımsız,kendi halinde pasaklı bir kızım

çünkü onlar her gün moda defilesine gelir gibi ise gelirler, her gün Trendyol kargoları gelir boy boy. Bense alışverişten nefret ederim,her gün kot+kazak işe gelirim,topuklu ayakkabı giymem, Saçlarımı tepeden tollik toplarım, Sevgilimle bulusurken makyaj yapmayı geç gittiğim kamp tatilinde su gormemekten saçlarım düğüm olur sevgilime actitirim

yani kesinlikle çoğu insana göre güzel, şık ya da bakımlı değilim. Ama sevgililerime sorsan benden güzeli yok. Ne iltifatlar ne iltifatlar

O yüzden takılma bile bir fotodan kız beğenen erkeklere.
Gerçek bir ilişki bul kendine