Güzellik konusunda kendinizi sorgulamaya başlamanızın altında bir sebep olduğunu düşünüyorum ( görücü usulü tanışılacak kişi dışında ). Hayatınızda eksikliğini hissettiğiniz şeylerin- duyguların sebebini dış görünüş olarak adlandırmak anlaşılabilir bir durum, ama kolaya kaçmak bence. Kendimize net sorular sorup, cevapları masaya yatırmalıyız. Hayatımda eksik olan neler var, nasıl kendimi daha iyi daha mutlu ve daha başarılı hissederim, ve bu duygular içerisinde onceliklerim neler; para, başarı, popülerlik, duygusal tatmin gibi. Mesele dış görüntü - kendini daha güzel hissetmek mi, tamam o zaman ne yaparsam kendimi daha iyi hissedeceğim? Örneğin sac rengimi değistirsem- kilo alip versem- stilimi yenilesem - vücudumda x organım su sekilde olsa kendimi daha konforlu hissederim vb. Bunlar yapılabilir şeyler, amac vardır, ve bu uğurda girişimlerle sonuç elde edilir. Kişisel gelişim, insan ilişkileri mi? Tamam o da olur, yine araştırır kişisel gelişim atölyeleri, kurslar vb seyler olur, hobiler elde edilir, kendi ruhunuzu güzelleştirecek uğraşlar öğrenilir keman çalmayı öğrenmek, dil öğrenmek, yemek kursu, baristalık eğitimi, balkon bahçeciliği, sanatsal işler falan. İnsan ilişkileri içinde yenilikler, yakın bulunan insan karakterlerinin çoğunlukta olduğu gruplara dahil olmak ( dans kursu, kitap klupleri, bisiklet gruplari artık her ne ise vb )
*Mesele bir başkası değil, kendimiz. Her ne yapıyorsak kendimiz için yapmalıyız ki sonrasında kendimize yaptığımız yatırımlarla beraber daha doğru insanları hayatımıza sokalım, onlar bizim bir parçamız haline gelsin.
İnsanın kalbine hayatına bir eş arayışı çok insani bir duygu olmakla beraber, kişinin ihtiyaćlarını gidermesi için bir araç olmaması gerekir diye düşünüyorum. Kendini bulmuş iki ruhun bir araya gelmesi ise dünya içinde bir cennet bence...
Umarım kendini ve ruh esini arayan herkes bulur
*Mesele bir başkası değil, kendimiz. Her ne yapıyorsak kendimiz için yapmalıyız ki sonrasında kendimize yaptığımız yatırımlarla beraber daha doğru insanları hayatımıza sokalım, onlar bizim bir parçamız haline gelsin.
İnsanın kalbine hayatına bir eş arayışı çok insani bir duygu olmakla beraber, kişinin ihtiyaćlarını gidermesi için bir araç olmaması gerekir diye düşünüyorum. Kendini bulmuş iki ruhun bir araya gelmesi ise dünya içinde bir cennet bence...
Umarım kendini ve ruh esini arayan herkes bulur