Güzel olmak vs çirkin olmak

Güzellik konusunda kendinizi sorgulamaya başlamanızın altında bir sebep olduğunu düşünüyorum ( görücü usulü tanışılacak kişi dışında ). Hayatınızda eksikliğini hissettiğiniz şeylerin- duyguların sebebini dış görünüş olarak adlandırmak anlaşılabilir bir durum, ama kolaya kaçmak bence. Kendimize net sorular sorup, cevapları masaya yatırmalıyız. Hayatımda eksik olan neler var, nasıl kendimi daha iyi daha mutlu ve daha başarılı hissederim, ve bu duygular içerisinde onceliklerim neler; para, başarı, popülerlik, duygusal tatmin gibi. Mesele dış görüntü - kendini daha güzel hissetmek mi, tamam o zaman ne yaparsam kendimi daha iyi hissedeceğim? Örneğin sac rengimi değistirsem- kilo alip versem- stilimi yenilesem - vücudumda x organım su sekilde olsa kendimi daha konforlu hissederim vb. Bunlar yapılabilir şeyler, amac vardır, ve bu uğurda girişimlerle sonuç elde edilir. Kişisel gelişim, insan ilişkileri mi? Tamam o da olur, yine araştırır kişisel gelişim atölyeleri, kurslar vb seyler olur, hobiler elde edilir, kendi ruhunuzu güzelleştirecek uğraşlar öğrenilir keman çalmayı öğrenmek, dil öğrenmek, yemek kursu, baristalık eğitimi, balkon bahçeciliği, sanatsal işler falan. İnsan ilişkileri içinde yenilikler, yakın bulunan insan karakterlerinin çoğunlukta olduğu gruplara dahil olmak ( dans kursu, kitap klupleri, bisiklet gruplari artık her ne ise vb )
*Mesele bir başkası değil, kendimiz. Her ne yapıyorsak kendimiz için yapmalıyız ki sonrasında kendimize yaptığımız yatırımlarla beraber daha doğru insanları hayatımıza sokalım, onlar bizim bir parçamız haline gelsin.
İnsanın kalbine hayatına bir eş arayışı çok insani bir duygu olmakla beraber, kişinin ihtiyaćlarını gidermesi için bir araç olmaması gerekir diye düşünüyorum. Kendini bulmuş iki ruhun bir araya gelmesi ise dünya içinde bir cennet bence...
Umarım kendini ve ruh esini arayan herkes bulur🙏

Merhaba herkese

Aklıma takılan bir konu var.Ben artık güzel olmadığımı düşünmeye başladım.Zaman zaman kendimi beğenirdim fakat özellikle son zamanlarda da farkettim ki aslında pek güzel değilmişim.

Bunu tetikleyen bir şey daha oldu.Birilerinin aracı olması vesilesiyle bir kişiyle tanıştırılacaktım fotoğraflar atıldı sonra da görüşmek için sözleştik geleceklerdi fakat daha sonra karşı taraftan hiç ses çıkmadı üzerinden 3 hafta geçti artık olumsuz olduğunda kanaat getirdik.

Evet herkes herkesi beğenmek zorunda değil fakat ben artık birini karşılıklı beğenmek ve yuva kurmak istiyorum.Mesleğim de var.

Çok güzel biri olsaydım bu ana kadar kapımı çalanlar olurdu diye düşünüyorum.Görücü usulü hala var mesela ama beni soran yok.Bazen diyorum ki estetik furyasına mı katılayım sonra da vazgeçiyorum.
Yaşım 25 evet çok geç değil ama bazen yalnız kalırım diye tedirgin oluyorum.
25 yaşında görücü usulü birileriyle tanışacak duruma gelmek için nasıl bi hata yapmış olabilirim, neden benim çevremde beni bi bütün olarak tanıyıp ilgilenebilecek hic adam yok diye düsünürdüm ben olsam. (25 yasında evde kalıcam kaygısı yaşayacak hale niye geldim, bu mu benim hayat amacım diye de sorarım ben tabi, hatta bu kısım icin cok daha fazlasını sorarım ama neyse)

Hayır zaten görücü usulü tanısma dediginiz sey tezgahtan karpuz ya da Tinder dan partner secmek gibi bi sey. Hadi karpuzu kesersin, tadı güzel degilse gönderirsin çöpe. İnsanlar Tinder dan bile sadece fotografına bakarak adam seçmiyo yahu, siz niye seçip okey veriyosunuz buluşalım diye... Tanıstırmak isteyen ortak ortam yaratsın tanıştırsın. Ya da begendiyseniz o tanıdıklar nickini versin, kasmadan bi sosyal medya kanalı üzerinden bi istek gönderin bakalım noluyo. Yoksa al vesikalıklarını ver vesikalıklarımı diye tanıstırma mı olur :olamaz:

Merhaba herkese

Aklıma takılan bir konu var.Ben artık güzel olmadığımı düşünmeye başladım.Zaman zaman kendimi beğenirdim fakat özellikle son zamanlarda da farkettim ki aslında pek güzel değilmişim.

Bunu tetikleyen bir şey daha oldu.Birilerinin aracı olması vesilesiyle bir kişiyle tanıştırılacaktım fotoğraflar atıldı sonra da görüşmek için sözleştik geleceklerdi fakat daha sonra karşı taraftan hiç ses çıkmadı üzerinden 3 hafta geçti artık olumsuz olduğunda kanaat getirdik.

Evet herkes herkesi beğenmek zorunda değil fakat ben artık birini karşılıklı beğenmek ve yuva kurmak istiyorum.Mesleğim de var.

Çok güzel biri olsaydım bu ana kadar kapımı çalanlar olurdu diye düşünüyorum.Görücü usulü hala var mesela ama beni soran yok.Bazen diyorum ki estetik furyasına mı katılayım sonra da vazgeçiyorum.
Sen de azcik bombastik ol o zaman
Zaten yüze değil g..te bakıyorlar bu zamanda.
Aklını değil g..tunu kullan dicem artık ne diyeyim
Çok mu vahim durumun 😟

Merhaba herkese

Vallahi 30 lu yaslardayim herzman sordugum kisiler 24 25 gosterdigimi soyler. Dudaklarimda hafif dolgu var. Alnima kesinlikle duzenli olarak 6 ayda bir botoks yaptriririm. Ayna gibi isiltili durdugu icin fresh bir gorunum sagliyor.bu ikisini yaptiriyorum. Duzneli cilt bakimimi yaparim. Herzman fahriye evcen makyaji yaparim hafif ve dogal. Dogalligim gayet cirkindir. O yuzden genel olarak her daim saclarim dumduz belimde. Yuzum bebbbekk gibi estetiklerle😂😬 evlendim ama evlwnmeseydim yine bekar kalmazdim bence yani esim almasa baskasi mutlaka alirdi. Cirkiniz mirkiniz ama auram cok yuksektir👌😂

Tövbe bismillah...
25 yaş sence de görücüye fotoğraf göstermek için küçük bir yaş değil mi ya? Şu korona bitsin, çık gez dolaş sosyalles. Kendi sevgilini kendin bul ^^
Güzellik konusuna da her zaman yazarım. İnsana sevdiği güzel gorunur.
Benim eski sevgililerim beraberken bana inanilmaz yakışıklı gelirlerdi. Bakmaya doyamazdim. Ama ayrılığın üstünden birkaç yıl gecince fotolar karşıma çıkınca aynen şöyle oluyorum; 'bu yanımdaki Habeş maymunu kim yaa?'
Beraberken İskoç erkeğine benzettigim biri turuncu sakallı, tombul yanaklı biriymiş. Beni her fırsatta sırtına alıp taşıdığı için hayalimde sporcu fizikli kalmış biri aslında çırpı bacaklı adammış, pantolonu düşüyor her fotoda g.tünden...amerikali bir sevgilim vardı, çok havalı konuşurdu, kıyafeti tarzı,kovboy şapkasıyla gezmesi falan. Hayrandım resmen adama , ama sonradan gerçekle yuzlestim ki adamin suratı kırış kırışmış. Yanımda babam gibi duruyormuş ki dhaa otuzlarindaydi..
Bir sevgilim slavdi, sarı saçlar mavi gözler o biçim. Çok beğenirdim. Ama bildiğin kırmızı suratli, akneli ciltli,spordan nasibini almamış bir adammış.
Şimdiki konuştuğum çocuk da okyanus gibi gözleri var, saçlar sapsarı dalgalı, kaslar desen her hafta birkaç gün spora gider. Bana inanılmaz yakisikli geliyor. Ama geçen instaya hikayeye attım, bir kişiden bile olumlu yorum görmedim 🤪🤪 büyük ihtimalle bunun tip de tırt ama şu an aşkımdan göremiyorum :halay: :halay:
Yani sözün özü ; insana sevdiği güzel gelir.
Çirkin insan yoktur az sevgi vardır.
Ben de mesela. Kendimi çok beğenirim ama iş arkadaşlarıma sorsan bakımsız,kendi halinde pasaklı bir kızım🤪 çünkü onlar her gün moda defilesine gelir gibi ise gelirler, her gün Trendyol kargoları gelir boy boy. Bense alışverişten nefret ederim,her gün kot+kazak işe gelirim,topuklu ayakkabı giymem, Saçlarımı tepeden tollik toplarım, Sevgilimle bulusurken makyaj yapmayı geç gittiğim kamp tatilinde su gormemekten saçlarım düğüm olur sevgilime actitirim 😂😂 yani kesinlikle çoğu insana göre güzel, şık ya da bakımlı değilim. Ama sevgililerime sorsan benden güzeli yok. Ne iltifatlar ne iltifatlar 🥰
O yüzden takılma bile bir fotodan kız beğenen erkeklere.
Gerçek bir ilişki bul kendine En Büyük KK
Gece gece yatagimda uzanmis okurken kahkaha attim yemin ediyorum 😂

Merhaba herkese

Daha yolun başındasınız bu ne acele ?

Evlenen herkesssler çook guzel degiill
Kocasi deger veren herkesss guuzelll degilllllllll

Cidden tip olarak ortalamanin altinda kalacak kadinlar ve erkekler evli cocuklu cevrenizde hic mi gormuyorsunuz? Hatta coğu kişinin oyle aman aman begenmeyecegi kadinlarin agzina bakan eşleri de olabiliyor. Eeee adam da ona göre oluyor zaten erkeklerin de hepsi asiri yakisikliiiiii degiller sonucta.

Bir adam görmüştüm mesela agzinda dişleri eksik ve bakimsiz, tirnaklari kirliydi ama evliydi cocugu vardi.
Birileri o adamdan bile cocuk yapabilmiş siz hayal edin artik.

Birileri sizi begenmedi diye de cirkin olmuyorsunuz ayrica herkes herkesin gozune hitap edecek degil.

Bir çizik, bir kaza, bir yangın, bir hastalık..
"Guzellik" denilen o maskeyi kaldırıp atabiliyor..

2 dk sonra başımıza ne geleceğini bilmediğimiz dünyada gerçekten başkalarını tatmin etmek için geçici ve yıpranmaya mahkum -guzelliği- bu kadar kafaya takmaya değer mi?

Güzellik ruhtadir..
Kalptedir..

Ruhunun güzelliği yüzüne yansır zaten.
Lütfen kendinizi metalaştırmayın.
Ve buna izin vermeyin.

Tövbe bismillah...
25 yaş sence de görücüye fotoğraf göstermek için küçük bir yaş değil mi ya? Şu korona bitsin, çık gez dolaş sosyalles. Kendi sevgilini kendin bul ^^
Güzellik konusuna da her zaman yazarım. İnsana sevdiği güzel gorunur.
Benim eski sevgililerim beraberken bana inanilmaz yakışıklı gelirlerdi. Bakmaya doyamazdim. Ama ayrılığın üstünden birkaç yıl gecince fotolar karşıma çıkınca aynen şöyle oluyorum; 'bu yanımdaki Habeş maymunu kim yaa?'
Beraberken İskoç erkeğine benzettigim biri turuncu sakallı, tombul yanaklı biriymiş. Beni her fırsatta sırtına alıp taşıdığı için hayalimde sporcu fizikli kalmış biri aslında çırpı bacaklı adammış, pantolonu düşüyor her fotoda g.tünden...amerikali bir sevgilim vardı, çok havalı konuşurdu, kıyafeti tarzı,kovboy şapkasıyla gezmesi falan. Hayrandım resmen adama , ama sonradan gerçekle yuzlestim ki adamin suratı kırış kırışmış. Yanımda babam gibi duruyormuş ki dhaa otuzlarindaydi..
Bir sevgilim slavdi, sarı saçlar mavi gözler o biçim. Çok beğenirdim. Ama bildiğin kırmızı suratli, akneli ciltli,spordan nasibini almamış bir adammış.
Şimdiki konuştuğum çocuk da okyanus gibi gözleri var, saçlar sapsarı dalgalı, kaslar desen her hafta birkaç gün spora gider. Bana inanılmaz yakisikli geliyor. Ama geçen instaya hikayeye attım, bir kişiden bile olumlu yorum görmedim 🤪🤪 büyük ihtimalle bunun tip de tırt ama şu an aşkımdan göremiyorum :halay: :halay:
Yani sözün özü ; insana sevdiği güzel gelir.
Çirkin insan yoktur az sevgi vardır.
Ben de mesela. Kendimi çok beğenirim ama iş arkadaşlarıma sorsan bakımsız,kendi halinde pasaklı bir kızım🤪 çünkü onlar her gün moda defilesine gelir gibi ise gelirler, her gün Trendyol kargoları gelir boy boy. Bense alışverişten nefret ederim,her gün kot+kazak işe gelirim,topuklu ayakkabı giymem, Saçlarımı tepeden tollik toplarım, Sevgilimle bulusurken makyaj yapmayı geç gittiğim kamp tatilinde su gormemekten saçlarım düğüm olur sevgilime actitirim 😂😂 yani kesinlikle çoğu insana göre güzel, şık ya da bakımlı değilim. Ama sevgililerime sorsan benden güzeli yok. Ne iltifatlar ne iltifatlar 🥰
O yüzden takılma bile bir fotodan kız beğenen erkeklere.
Gerçek bir ilişki bul kendine En Büyük KK

Sizi bir arkadasima o kadar benzettim ki. Bu arada arkadasim fistik gibi güzel bir kizdi ama bir defa bile "dış gorunus olarak" denk biriyle gormedim kendisini.
Her yeni sevgili yaptiginda cocugu ballandira ballandira anlatirdi bitiremezdi yakisikli uzun boylu diye diyyye tarif ederdi.

Soooonra tanismak için giderdim yanlarina veeeee uzun boylu dedigi adam kendisinden 1 karış uzun cikardi 😂😂😂😂Yakisiklilik kismina hiç girmiyimm... 🙄

Ayni sizin gibi ayrilinca farkederdi butun olanlari. 😁

Back
X