ya bu işlerin güzellikle alakası yok ki. hatta ben benim özellikle tipime iltifat edenlere ayrı sinir oluyorum. çünkü genelde kof çıkıyorlar. zekama ya da karakterime edilen iltifat benim için daha değerli. benim de hiç doğru düzgün ilişkim olmadı. uzun hele hiç olmadı. bak son konumu oku, ne gibi salaklarla karşılaşmışım sen de gör
ben de son dönemde iyi bişeyler olsun diye uğraşıyorum, çok sayıda kişiyle görüştüm ama sonuç sıfır. her defasında da hayal kırıklığına uğruyorum. etrafımdaki ilişkiler de dört dörtlük değil ama emin ol. saçma sapan, takıntılı, sorunlu, düzgün gitmeyen ilişkiler mesela. gerçekten doğru düzgün birbirini bulan az var benim çevremde. insanlar yalnız kalmamak için ne saçmalıklara katlanıyor. kendi arkadaş ve tanıdık çevremi baz alıyorum tabii bunu söylerken. bir süredir bir arkadaşın hikayeleri gözüme çarpıyor mesela. uzun bir ilişkisi vardı, herkes evlenirler derken ihanet sonucu bitti. geçen bi baktım yeniden barışmışlar etraf mutluluk pozları, aşk storyleri dolu. dün de gezmişler yemiş içmişler mutlu mesut bişeyler paylaşmışlar. yahu dedim bu ilişki zamanında ihanet gördü, hatta araya giren kadınla uzun bir süre beraber oldu bu oğlan, sonra ondan ayrılınca bu kıza geri geldi. bu nasıl ilişki, insan bi daha nasıl güvenir, nasıl affeder diye düşündüm. ben olsam en ufak bi hatasında yine aynı şeyleri yaşıyorum diye düşünüp konuyu aşamazdım. tuhaf yani böyle saçma bi ilişkim olacağına hiç olmaması daha iyi bence.