Güzel rüyamdan uyanmak üzereyim..

şekerciğimbence sözlün evlilik stresine girmiş.erkeklerde genelde oluyor.benimkinde de olmuştu.sözlendikten sonra hele de evlilik yaklaşınca biraz uzatsak mı demeye başladı.soğuk davranıyordu bazen morali bozuk oluyordu.ama ben pabuç bırakmadım "kusura bakma ben ilişki yaşayamam ya evleniriz ya da biter "dedim.ağlamaklı oldu hehekaydirigubbakcemile3 sonra da iki ayda kafesledim.kanatlarını da kırdım bir daha uçamadı.yani bu senden soğuduğu ya da oh zaten artık benim diye düşünmesinden kaynaklanmıyor.zaten şu an sadece sözlüsünüz her an seni kaybedebilir,o evlilikten korkuyor,strese girmiş canım.

canım bak bizde ayrı şehirlerdeydik ve o normalde ayda 1 gelirdi. hafta sonu için bile olsa gelirdi 12 saatlik yoldan. ama düğüne 6 ay kala artık o yol masrafı bile kardır diye düşnümeye başlamıştık. ve bir keresinde tam 3 ay görüşmedik. evet çok zordu ama dayandık. şimdi mükemmel bir evliliğim var allah nazarlardan saklasın herşey çok yolunda 8 aylık evliyim. :) ama onun dışında ki gerginlik konusunda bir fikir yürütemeyeceğim çünkü bizde olmadı. en ufakk limon sıkacağı bile alsam fotosunu çekip heycanla gönderiyordum ona internetten. o heycanı birlikte yaşamalı birbirinizi ortak etmelisiniz. sözlenmek nişanlanmak sıkıcılıktan çıkıp eğlenceli bir hal almalı. çok fazla detaylara takılmayın bak dönüp naktığında bu günleri sıkıntıyla anacaksın sonra. bunu kendine yapma... Güzel anılarınız olsun şu döneme ait. ve bazı şeyleri çok ciddiye alma. :teselli:bırak hayatı akışına. mesela düşün ben nikahıma bisikletle kot pantolonla gittim belkide görmüşsündür resimlerini. İnanılmazzz eğlendikkk.:sm_cool: yaptığınız şeyleri formalite ve sıkıcı protokoller gibi görmekten öte keyif almaya çalışın. nacizane tavsiyem....:kedi:

Ayrılık çanlarının çaldığını belli et ve 4-5 gün görüşme ciddi oldugunu düşünsün buda bi taktik genellikle işe yarar -tatlicadiarzu-

şekerciğimbence sözlün evlilik stresine girmiş.erkeklerde genelde oluyor.benimkinde de olmuştu.sözlendikten sonra hele de evlilik yaklaşınca biraz uzatsak mı demeye başladı.soğuk davranıyordu bazen morali bozuk oluyordu.ama ben pabuç bırakmadım "kusura bakma ben ilişki yaşayamam ya evleniriz ya da biter "dedim.ağlamaklı oldu hehekaydirigubbakcemile3 sonra da iki ayda kafesledim.kanatlarını da kırdım bir daha uçamadı.yani bu senden soğuduğu ya da oh zaten artık benim diye düşünmesinden kaynaklanmıyor.zaten şu an sadece sözlüsünüz her an seni kaybedebilir,o evlilikten korkuyor,strese girmiş canım.

Canım evlilikten korktuğunu sanmıyorum ki benim başımın etini yiyen o zaten hadi ne zaman gelicez isticez seni diye evlenelim artık ayrı kalmak istemiyorum bla bla bla.. Evlilikten korkmak değilde bu sanırım benim artık nasıl olsa diye düşünüyor CADIARZU

bence bu sıkıntılarını düşündüklerini açık açık konuş sonrada kendini biraz geri çek bakalım ne yapıyor enişte bey ben bu taktiği sürekli kullanırım.ama memnuniyetsizliğini içindekileri konuş bunlarda kaydirigubbakcemile5odunluk var söylemeyince anlamıyorlar

canım bak bizde ayrı şehirlerdeydik ve o normalde ayda 1 gelirdi. hafta sonu için bile olsa gelirdi 12 saatlik yoldan. ama düğüne 6 ay kala artık o yol masrafı bile kardır diye düşnümeye başlamıştık. ve bir keresinde tam 3 ay görüşmedik. evet çok zordu ama dayandık. şimdi mükemmel bir evliliğim var allah nazarlardan saklasın herşey çok yolunda 8 aylık evliyim. :) ama onun dışında ki gerginlik konusunda bir fikir yürütemeyeceğim çünkü bizde olmadı. en ufakk limon sıkacağı bile alsam fotosunu çekip heycanla gönderiyordum ona internetten. o heycanı birlikte yaşamalı birbirinizi ortak etmelisiniz. sözlenmek nişanlanmak sıkıcılıktan çıkıp eğlenceli bir hal almalı. çok fazla detaylara takılmayın bak dönüp naktığında bu günleri sıkıntıyla anacaksın sonra. bunu kendine yapma... Güzel anılarınız olsun şu döneme ait. ve bazı şeyleri çok ciddiye alma. :teselli:bırak hayatı akışına. mesela düşün ben nikahıma bisikletle kot pantolonla gittim belkide görmüşsündür resimlerini. İnanılmazzz eğlendikkk.:sm_cool: yaptığınız şeyleri formalite ve sıkıcı protokoller gibi görmekten öte keyif almaya çalışın. nacizane tavsiyem....:kedi:

Canım görmezmiyim gördüm resimlerinizi tabiki opuyorumnanaktan hayran kaldım açıkçası :asigim: Bizde öyleyiz ben ne alsam eve ballandıra ballandıra anlatırım yani zemuszemus Aile yapılarımızdan kaynaklanan sorunlarımızda var sanırım bizim aslında düşündükçe anlamaya başlıyorum gibi.. Ailelerimiz öyle tabular üzerine kurulu ki..:1no2: Yoksa bende sizinki gibi eğlenceli ve farklı yaşamak isterdim gelecek mutlu günlerimi.. boshayallersmile

Arkadaşım resimlerinizi gördüm..

Maşallah diyorum başka da birşey demiyorum.Acayip yakışmışınız :1hug:

ailen için mi birliktesin bunu anlayamadım ...iyi düşün bence...seni cepte görüyor ki gelmiyor 2 aydır ..hep aynı ilgiyi de bekleme bence rahat ol..

canım bence çok takma kafaya bende nişanlıyım bugün 45gün oldu görüşmeyeli ve geleceği yerde 3 4 saatlik mesafede bazen herşey istediğin gibi gitmeyebiliyor bende akışına bıraktım istediği zaman özlediği zaman çıkıp gelir bizler çok duygusalız ama bundan sıyrılmamız lazım üzülen biz oluyoruz keyifleribilir ya.....:teselli:

Kızlarrrrr tekrar merhaba..

Sözünüzü dinleedimmm kendimi ağardan almaya başladım :kahve: Aramadım, mesaj bile atmadım sanki hiçbir anormallik yokmuş gibi devam ettim :hulya:

Kızlar anladı birşeyler olduğunu dün gitmiş benim telefona kont. yüklemiş sen ne zaman istersen ara bitanem dedi Şeniz Sonra bu hafta sonu yanına gelicem seni görmem lazım dedi :içelim: 2 gündür arıyor deli gibi ilgi gösteriyor güzel sözler mailler felan kaydirigubbakcemile3 Kızzzlarrr hiçyapmadığı birşey yaptı Facebook ta benim için videolar paylaşmış kimse yorum yapmasın Aşkım'a bu şarkılar opuyorumnanaktan demiş..

Ay ay ay bir şımartılmak bir ilgi alaka kızlar fenalardayım bayanssulusmile
Bu aradaaaa benim o pintiiii sevgilimmmmmmm bana nişan yüzüğünü pırlanta almaya karar vermiş... Önceden diyordu ki ''ya pahalı bişey almayalım bizimkiler laf söyler biz burda sıkıntı yaşarken sen nasıl pırlanta yüzük alırsın der'' diyordu.. Şimdi dedim sisinkiler bişey demesin dedim ''yok kimse karışamaz kimse laf söyleyemez '' dedi guclubacismile

Oy oy oy :teytey: :teytey: :dance: :dance: :asigim: :asigim:

Yardımlarııınızzzzzzz içinnn hepiniziiiii öpüyorummmmm kokulu kokulu mentol kolonyalı Şeniz Şeniz Şeniz vereliniortak kaydirigubbakcemile5

Back
X