- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi kalliope82
merhabalar, ben 1,5 yıllık evliyim. 1 senedir deniyoruz, olmayınca doktora gittik. Benim normal çıktı. Eşimden sperm testi istedi. 17 milyon sperm, morfoloji %1. Bize bitkisel ilaç verdi, 6 ay kullanılıcak 3 ay sonra gel bakalım yine değerlerine dedi artma var mı diye dedi.Tahminimce 30 milyona çıkar dedi. Bu ilaçların yeterli geleceğine ve 6 aya kadar hamilelik haberinin geleceğine inanıyorum dedi..Yaşınız da uygun dedi,böyle deneyelim dedi. Ben 32 olucam, eşim 30..ama benim moralim nette yazılanları okuyunca çok bozuldu, gerçekten benimle aynı değerlerde olupta hamile kalanlar var mı?? kendimiz de bitkisel takviye yapalım mı dedim, kullanın ya da kullanmayın diyemem, karışımlardan da çok fayda gören var ama o karışımlarda bir nevi ilaç, benim verdiğim ilaçlarla fazla gelebilir dedi.
Dünden beri kafam çok karışık, başka doktora daha da gitsek mi, başka yerde test yaptırsak mı vs diye düşünüp duruyorum, eşime destek oluyorum çok üzüldü oda, stres yapmasın diye üzüldüğümü belli etmiyorum. Sizler bu süreçte naptınız, nasıl bir tedavi uygulandı
Dünden beri kafam çok karışık, başka doktora daha da gitsek mi, başka yerde test yaptırsak mı vs diye düşünüp duruyorum, eşime destek oluyorum çok üzüldü oda, stres yapmasın diye üzüldüğümü belli etmiyorum. Sizler bu süreçte naptınız, nasıl bir tedavi uygulandı
Son düzenleme: