Erkek İnfertilitesi güzel şeyler duymak istiyorum:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhabalar eşimdede malesef varikosel var acaba bu kür fayda edermi bizim doktorumuz ameliyatı tavsiye etmiyorum dedi ama değerlerimiz nasıl ameliyat olmadan düzelirki bilmiyorum yol arıyoruz

merbaha cnm sayımız 1 milyonn ...ameliyat olduk 2 ay önce....doktor neden önemiyor..varikosel ilaçla tedavisi yoktur..

merbaha cnm sayımız 1 milyonn ...ameliyat olduk 2 ay önce....doktor neden önemiyor..varikosel ilaçla tedavisi yoktur..

mrb canim sizin sayınız 1 milyonken nasıl amliyat yaptılarda bize tavsiye etmediler 1 milyondan kaça yükseldi sayınız ameliyattan sonra gebelik oldumu? bizim sayımız 7 milyon denildi yükselse yükselse %100 artar ancak 15 milyon olur bu da gebelik için yeterli değil denildi önce alternatif yolları deneyin denildi bilmiyorum ne yapacağız

mrb canim sizin sayınız 1 milyonken nasıl amliyat yaptılarda bize tavsiye etmediler 1 milyondan kaça yükseldi sayınız ameliyattan sonra gebelik oldumu? bizim sayımız 7 milyon denildi yükselse yükselse %100 artar ancak 15 milyon olur bu da gebelik için yeterli değil denildi önce alternatif yolları deneyin denildi bilmiyorum ne yapacağız

mrb cnm..ewet sayımız 1milyon ama sayı düşükken başka şasımız yok zaten ne aaşılama olur ne de tüp...hem ameliayttan sonra ikisni olursak da şnsımızdaha yüksek..ewet bizede önce ayınız en fazla 7 milyon falan olur dedi.o doktoru değiştirdik...varikoselle mücaddelmiz başlıyor konu ya gel..orda 15 milyondan 150 milyona yükseln zrkadşalrımız var..bn doktora yükseln arkadaşarın var dediğim de oloabilir tab aallahın işi dedi..aama bünyeye bağlı..ilk adım varikosel meliyatıı onu olduk şimdi de ssayımızı yükseltecez...

mrb kızlar oncelikle tesadüfen gordüm baslıgı benm eşimdede aynı problem vardı ilk testte 6 milyon fln cıktı hareket % 10 du sonra ilaç tedavisine basladı bu soylediklerim cok uzun zaman once değil hala ilaç içiyor ama ben 6 haftalık hamileyim. nasıl oldu ne oldu bilmiyorum ama ilac tedavisi dahi bitmedi henüz önce Allahtan sonrada sürekli ikimizde keçiboynuzu pekmezi yiyorduk bence cok cok faydasını gördük gelecek ay yine testi var bakalımm. umudunuzu kaybetmeyin biranda beklemediğiniz< zamanda bebişi karnınızda hissedeceksiniz bence yumurtlama günlerinizide boş gecmeyin derim benmki tam yumurtlama donemimde oldu.Sevgilerrrr

mrb kızlar oncelikle tesadüfen gordüm baslıgı benm eşimdede aynı problem vardı ilk testte 6 milyon fln cıktı hareket % 10 du sonra ilaç tedavisine basladı bu soylediklerim cok uzun zaman once değil hala ilaç içiyor ama ben 6 haftalık hamileyim. nasıl oldu ne oldu bilmiyorum ama ilac tedavisi dahi bitmedi henüz önce Allahtan sonrada sürekli ikimizde keçiboynuzu pekmezi yiyorduk bence cok cok faydasını gördük gelecek ay yine testi var bakalımm. umudunuzu kaybetmeyin biranda beklemediğiniz< zamanda bebişi karnınızda hissedeceksiniz bence yumurtlama günlerinizide boş gecmeyin derim benmki tam yumurtlama. donemimde oldu.Sevgilerrrr
Senin adına çok sevindim. Ben de öyle olurum umarım. Morfoloji kaç?

Merhaba, Forumlardan kendi adıma çok şey öğrendim ve tecrübemi de paylaşmak istiyorum belki birisine faydası olur. Yaklaşık 1.5 yıldır çocuk istiyorduk ama bira türlü olmadı prolaktin değerim hafif yüksekti o nedenle olmuyor zannettik taki hsg testinden sonra doktor spermiyogram isteyene kadar.... Sonuç: ml de 3.5 milyon sperm sayısı %60 ölü. Ileri hareket %30 ve %1 morfoloji değerleri ile şoka uğradık. Ml 5milyon olmayınca aşılama bile önermiyorlar teorik olarak. Sonra araştırmalar başladı. Doktorun yazdığı ilaç Prokseed plus ile birlikte sabah akşam keçi boynuzu kürü içti yine akşamları ceviz, incir yedi. Keçiboynuzu pekmezi bir kaşık aç karnına içti. Her akşam meyve sıkıp içtik ve ben allahıma çok şükür hamileyim. Tüp bebek merkezine bile gitmişsen görüşmeye; sadece 2. Ayda hamile kaldım ve 3 ay sonra yapılması gereken spermiyogramı yapmadık ama inanın çok merak ediyorum değeri sırf bunun için eşimden test yaptırmasını rica ettim. Umudunuzu kaybetmeyin...

Merhaba, Forumlardan kendi adıma çok şey öğrendim ve tecrübemi de paylaşmak istiyorum belki birisine faydası olur. Yaklaşık 1.5 yıldır çocuk istiyorduk ama bira türlü olmadı prolaktin değerim hafif yüksekti o nedenle olmuyor zannettik taki hsg testinden sonra doktor spermiyogram isteyene kadar.... Sonuç: ml de 3.5 milyon sperm sayısı %60 ölü. Ileri hareket %30 ve %1 morfoloji değerleri ile şoka uğradık. Ml 5milyon olmayınca aşılama bile önermiyorlar teorik olarak. Sonra araştırmalar başladı. Doktorun yazdığı ilaç Prokseed plus ile birlikte sabah akşam keçi boynuzu kürü içti yine akşamları ceviz, incir yedi. Keçiboynuzu pekmezi bir kaşık aç karnına içti. Her akşam meyve sıkıp içtik ve ben allahıma çok şükür hamileyim. Tüp bebek merkezine bile gitmişsen görüşmeye; sadece 2. Ayda hamile kaldım ve 3 ay sonra yapılması gereken spermiyogramı yapmadık ama inanın çok merak ediyorum değeri sırf bunun için eşimden test yaptırmasını rica ettim. Umudunuzu kaybetmeyin...[/QUOTE
Paylaşımın için teşekkür ederim. o ilacın etkili olduğunu okumuştum. Bakalım bizim ilaçlarda etki eder umarım. Bebeğin hayırlı olsun.

mrb cnm..ewet sayımız 1milyon ama sayı düşükken başka şasımız yok zaten ne aaşılama olur ne de tüp...hem ameliayttan sonra ikisni olursak da şnsımızdaha yüksek..ewet bizede önce ayınız en fazla 7 milyon falan olur dedi.o doktoru değiştirdik...varikoselle mücaddelmiz başlıyor konu ya gel..orda 15 milyondan 150 milyona yükseln zrkadşalrımız var..bn doktora yükseln arkadaşarın var dediğim de oloabilir tab aallahın işi dedi..aama bünyeye bağlı..ilk adım varikosel meliyatıı onu olduk şimdi de ssayımızı yükseltecez...

Sizede Geçmiş olsun arkadaşım şurayı anlamadım arkadaşım varikosel ameliyatı olduktan sonra sayıyı arttırmak için başka bir tedavidemi olacağız yani varikosel ameliyatı sayıyı arttırmıyormu?

sizede geçmiş olsun arkadaşım şurayı anlamadım arkadaşım varikosel ameliyatı olduktan sonra sayıyı arttırmak için başka bir tedavidemi olacağız yani varikosel ameliyatı sayıyı arttırmıyormu?

kendi kndine düzelme şansı var ama ilaçkullanırsanız daha kısa sürede gerçekleşir....biz bir arimidex diye bir hap kullnıyoruz...

merhabalar, 3 ay önce yazmıştım ...toplam sayı 12 milyondu, morfoloji %1 .. vemax vermişti doktorumuz. 6 ay kullanacaksınız 3 ay sonra tekrar test yaptırın demişti .. dün test yaptırdık sayı 23 milyona çıkmış, morfoloji % 2 ye yükselmiş. Sevindim tabi:) doktor devam edin ilaçlara dedi, beklediğimden iyi dedi. Ben de sevindim ovulasyon testi aldım bu heyecanla:) sizce nasıl değişiklik

merhabalar, 3 ay önce yazmıştım ...toplam sayı 12 milyondu, morfoloji %1 .. vemax vermişti doktorumuz. 6 ay kullanacaksınız 3 ay sonra tekrar test yaptırın demişti .. dün test yaptırdık sayı 23 milyona çıkmış, morfoloji % 2 ye yükselmiş. Sevindim tabi:) doktor devam edin ilaçlara dedi, beklediğimden iyi dedi. Ben de sevindim ovulasyon testi aldım bu heyecanla:) sizce nasıl değişiklik

iyi canım ilaçlar demek ki fayda ediyor devam edin ilaçlara normal değerlere gelir inş. bende bu ay ovulasyon anlım iyi oluyor gözünle görüyorsun hangi gün çatladığını.

iyi canım ilaçlar demek ki fayda ediyor devam edin ilaçlara normal değerlere gelir inş. bende bu ay ovulasyon anlım iyi oluyor gözünle görüyorsun hangi gün çatladığını.

Evet ya, fayda etmesini görmek çok iyi oldu, boşa kürek çekmediğini anlıyor insan en azından.. Bide tereddütlüydüm burda hep başka ilaç isimleri geçiyor bizimkini hiç duymamıştım.. doktor bugün dediki benim en güvendiğim ilaç bu, tıbbi ilaçta verirdim ama (bizimki bitkisel) yükseğe çıkarıp bırakınca birden dibe vuruyor onlar dedi.. ilaç dışında arısütü+bal+polen kullandık. Morfolojinin yükselmesine de sevindim % 2 olmuş:8:

Back
X