Güzel şeyler duymak istiyorum

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
Kızlar 34 haftalık hamileyim.İlk doğumum zordu travmatik bir doğum yaşadım.Normal doğum yaptım.Doğumun ikinci evresinde korku ve panikten ötürü süreci iyi yönetemedim. Doğum sonrasında dikişlerim iltihaplandı,hemoroid ağrıları başıma bela oldu.
Şimdi ikinci doğumum yaklaştıkça engel olamadığım bir korku sardı ruhumu.Sürekli aglamaklıyım,endişeleniyorum.
İkinci doğum kolay olur diyorlar bazen de ikincisi daha zor olur diyenleri duyuyorum.
Kızlar korkularımı paylaşmak için yazdım.Hepinize sağlıklı ve kolay
doğumlar diliyorum

insanlar ne kdr bosbogaz ya ikinci dogum zor olur diyen arkadasiniza sorsaydiniz neye gore bole konusuomus milletin fikri var bilgisi yok
cem yilmaz dio ya faruk eczanesiiiiii
ulan bilmiom demek bu kdr zor mu die bizde ole bi milletiz her caciktan anlariz biliriz
icinizi ferah tutun dusunmeyin bole seyleri allah yardciniz olsun ins

Ahh be kuzu oluyor bazen talihsizlikler hep üst üste.. İlk bebeğim benim de çok zordu gerek hamilelik gerek doğum gerekse bebekliği. Hoş bende çok küçüktüm ama öyle çok korktum ki ikincisi yemedi yani aradan 15 yıl geçti yine hamileyim. Ve inan çok korkuyorum. Seni anlıyorum o bakımdan. Ama bebek bebeğe hamilelik hamileliğe benzemiyor işte. İçini ferah tutmakta fayda var. Olumlu enerji yay sana dönüşü olumlu olsun. Yoga belki seni rahatlatır bi düşün istersen

Teşekkür ederim,yoga yapmayı çok isterim şimdilik günlük yarım saatlik yürüyüşler yapıyorum.
Umarım sizin için de güzel ve kolay bir doğum olur.

Çok teşekkür ederim,evet bilir kişilere (!) kulak tıkamak lazım bazen.

Teşekkür ederim,yoga yapmayı çok isterim şimdilik günlük yarım saatlik yürüyüşler yapıyorum.
Umarım sizin için de güzel ve kolay bir doğum olur.
Bi araştır istersen çünkü seni daha sakinleştirebilir. Süreci teknik olarak daha rahat hale zaten getiriyor mental olarakta iyi hissedebilirsin :) iyi olacak her şey

Öncelikle bütün olumsuz yorumlara kulaklarinizi tikayin her hamilelik ve doğum kişinin durumuna göre değişir birincisi zor olmuş olabilir ama ikinciside aynı olucak diye bişey yok öncelikle bol bol dua ve sakin kalmak önemli güzel bir doğum olucak bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alicaksiniz inşallah

o kadar stres yapmana gerek yok.ilk i normal doğum diye 2.de normal olmak zorunda değil. mis gibi sezeryan ol kurtul. hamileliğinin tadını çıkarmaya bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…