• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

dingindeniz

Yeni bir hayat kurdum
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
2.216
2.253
83
Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir devam eden 20 lik diş çekimiyle ilgili son kararı verdik 4 dişimi birden narkozla uyutup alacaklar. Dişlerim gömük değil. Çok korkuyorum ve açıkçası iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, korkusu mideme vuruyor.
Narkoz, narkozdan uyanmayla ilgili duyduğum olumsuz şeylerin etkisi altındayım ama başka çarem yok.
Olumlu enerjiniz, dilekleriniz,ve dualarınıza talibim ve tabi ki içime su serpecek yorumlarınıza. Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir devam eden 20 lik diş çekimiyle ilgili son kararı verdik 4 dişimi birden narkozla uyutup alacaklar. Dişlerim gömük değil. Çok korkuyorum ve açıkçası iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, korkusu mideme vuruyor.
Narkoz, narkozdan uyanmayla ilgili duyduğum olumsuz şeylerin etkisi altındayım ama başka çarem yok.
Olumlu enerjiniz, dilekleriniz,ve dualarınıza talibim ve tabi ki içime su serpecek yorumlarınıza. Şimdiden teşekkür ederim
Cok gecmis olsun
Olacagin tek ameliyat bu olsun canim

Gömük değilse niye çektiriyosun, doktorların geneli 20 likleri çekelim der nedense
Çok geçmiş olsun 20 lik çektirme ne ki sen ilerde nasip olursa çocuk doğuracaksın
Ön dişlerim kırılmaya başladı baskı yaptığı için o yüzden bütün doktorlar çektir dedi zaten ufaktan çürüme de başlıyor

Canımm ya bende birkaç sene önce çektirdim Yirmilik dişlerimi kökleri düzgündü o yüzden çekim esnasında da sonrasında da hiç sorun yaşamadım korkmanı gerektiricek bişey yok rahat ol :KK49:

Canımm ya bende birkaç sene önce çektirdim Yirmilik dişlerimi kökleri düzgündü o yüzden çekim esnasında da sonrasında da hiç sorun yaşamadım korkmanı gerektiricek bişey yok rahat ol :KK49:
Çok sevindim çünkü doktor benimkine de yarım saatte hepsini çekeriz demiş. İnşallah benimki de sorunsuz olur. Narkozdan korkuyorum nasıl bi duydu olduğunu bilmediğim için ama inşallah her şey yolunda gider

Hepsi aynı anda mı çekildi bayılttılar mı

Hepsi aynı anda mı çekildi bayılttılar mı

Benim sadece alt çenemdeki yirmiliklerim çkmıştı canım 2 tane yani. Onları da farklı zamanlarda çektirdim sanırım 1 ay kadar araylaydı. İnan korkulucak hiçbişey yok. Doktor iğneyle uyuşturmadan önce uyuşturucu bi sprey sıkıyo suyla çalkalıyosun ağzını yanii iğneyi bile hissetmiyosun :KK39:çekimden sonrada uyuşuk olduğun için ağrı filan hissetmiyosun. doktor bana biraz kanama olabilir tükürürsen yarayı zorlarsın geç iyileşir o yüzdennn yutkun demiştii beni bitek yutkunmak zorladı malum kan tadı berbat bişey o_Oiki çekimde de tek sıkıntım bu oldu ama zaten aynı gün içinde kanama duruyo ertesi gün yara iyileşmye başlıyoo:KK6:
Bide ben hiç bayıltılan duymadım sana bunu doktormu söyledi??o_O

Benim sadece alt çenemdeki yirmiliklerim çkmıştı canım 2 tane yani. Onları da farklı zamanlarda çektirdim sanırım 1 ay kadar araylaydı. İnan korkulucak hiçbişey yok. Doktor iğneyle uyuşturmadan önce uyuşturucu bi sprey sıkıyo suyla çalkalıyosun ağzını yanii iğneyi bile hissetmiyosun :KK39:çekimden sonrada uyuşuk olduğun için ağrı filan hissetmiyosun. doktor bana biraz kanama olabilir tükürürsen yarayı zorlarsın geç iyileşir o yüzdennn yutkun demiştii beni bitek yutkunmak zorladı malum kan tadı berbat bişey o_Oiki çekimde de tek sıkıntım bu oldu ama zaten aynı gün içinde kanama duruyo ertesi gün yara iyileşmye başlıyoo:KK6:
Bide ben hiç bayıltılan duymadım sana bunu doktormu söyledi??o_O
Ben diş fırçalarken bile zorlanıyordum ağzıma o aletleri sokunca öğürüyorum doktorun elini tutup çekiyorum filan. O yüzden 4 ünü birden uyutup alalım dedi. başka doktorlar da benim durumumda olanlara uyutmanın daha doğru olduğunu söylediler. Hepsi aynı şeyi söyleyince güvenip tamam dedim. İnşallah pişman olmam

Ben diş fırçalarken bile zorlanıyordum ağzıma o aletleri sokunca öğürüyorum doktorun elini tutup çekiyorum filan. O yüzden 4 ünü birden uyutup alalım dedi. başka doktorlar da benim durumumda olanlara uyutmanın daha doğru olduğunu söylediler. Hepsi aynı şeyi söyleyince güvenip tamam dedim. İnşallah pişman olmam

O kadar zorlanıyosan doktorlarda uygun gördüyse sorun olmaz tabiki canım kendi kendini strese sokma yok yere :KK39:

Ben küçükken dişçiden acayip korkardım şimdi ise gitmek için can atıyorum.Doktorunuz eğlenceli biriyse inanın hiç acımıyor.Benim damağımda diş vardı.Çektirmeye gittiğimde sıranın bana gelmesini beklerken çok korkuyordum ama içerde çok komik bir kadın vardı ona gülmekten unuttum gitti.Sadece iğne yapıyorlar ya onun acısını duydum.:)

Merhaba arkadaşlar

canım nie komple narkoz alıyorsun ki?? gömük olmayanlar her biri ortalama 20 dk.da çıkıyor.. narkoz vücut için çok sağlıklı değil diye biliyorum.
ben hamilelik planlarken 2 tane gömük olmayanı aynı anda 1 tane gömük olanı da 1 hafta sonra aldı.. gömük olmayanlar yarım saatte bitti, gömük olan 2,5 saat sürdü ama yine de komple narkoz almadım..

Merhaba arkadaşlar
Rabbim başka dert vermesin sağlık çok önemli bilhassa diş ağrısı,diş işleri zordur bilirim az çok..umarım acısız,sancısız,sızısız geçer çabucak siz bile şaşırırsınız (dualarım sizinle)

Ben de dördünü birden cektirdim aynı anda.

Narkozsuz,yani tek agzımı uyusturmusdu.
Korkulacak hic te birsey yok inan. Rahat ol.

Merhaba arkadaşlar
korkma canim ben 15 yasimdaydim bu ameliyati oldugumda benimde 4 tane vardi narkozla uyutuldum daha yasiyorum kizzz bakk :D :D :D bisey olmaz canim korkma. yurtdisindayim ben burda dondurma falan verdiler ameliyattan sonra :) :) guzel olmustu korkma :) meyve puresi corba gibi seyler yiyosun bikac gun. ama temizligine dikkat et yeter ameliyatta uyuyacagin icin aciyi hissetmeyeceksin. ameliyata girmedende bol bol ayetel kursu oku. uyuyana kadar oku. allaha emanet olarak girer cikarsin insallah simdiden gecmis olsun

Ben küçükken dişçiden acayip korkardım şimdi ise gitmek için can atıyorum.Doktorunuz eğlenceli biriyse inanın hiç acımıyor.Benim damağımda diş vardı.Çektirmeye gittiğimde sıranın bana gelmesini beklerken çok korkuyordum ama içerde çok komik bir kadın vardı ona gülmekten unuttum gitti.Sadece iğne yapıyorlar ya onun acısını duydum.:)
İnşallah benim de güzel geçer :KK68:

canım nie komple narkoz alıyorsun ki?? gömük olmayanlar her biri ortalama 20 dk.da çıkıyor.. narkoz vücut için çok sağlıklı değil diye biliyorum.
ben hamilelik planlarken 2 tane gömük olmayanı aynı anda 1 tane gömük olanı da 1 hafta sonra aldı.. gömük olmayanlar yarım saatte bitti, gömük olan 2,5 saat sürdü ama yine de komple narkoz almadım..
Yani evet narkoz çok zararlı ama ben diş doktorunun elini tutup çekiyorum öğümeye başlıyorum o yüzden uyutulmayı tercih ettim. Zaten doktorlar böyle durumlarda risk almak istemiyorlar

Back
X