• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Narkoz süper bişey. Nasıl uykulu oluyorsun anlatamam :) gözlerimi zor açtım narkozdan sonra. Bıraksalar uyurdum yıllarca öyle ağırlık yapıyor. Yani gözünü yumucaksın bi rüya göreceksin sonra hiçbirşey kalmıcak. Tıp çok ilerlemiş çok :)

benimkileri 10 yil once tamamen uyutup 4ünü de almislardi ameliyatla. Cok kisa suren bir ameliyatti ta o zaman bile. Sadece ameliyattan sonra 2-3 hafta iyilesme süresi var agzimda dikislerim vardi. Kati seyler pek yiyemedim yanaklarim sismisti ve morarmisti fazla buz koymaktan. Sonrasinda iyilesti iste. Korkulacak birsey yok yani ömründe gecirecegin tek ameliyat olmasi dilegiyle :)

2.5 saat nedir yaa, 2.5 saat o agiz acik canmi dayanir ona, benim igneyi vurup uyustuktan sonra dis cekme islemi (gomulu disim) 20 dak surmedi bile.
gömülü diş var gömülü diş var.. benimki sağ çene kemiğime gömülüydü ve ucu sinire dayanıodu.. ince çalışmasa sinire değse tehlikeliydi onun için uzun sürdü..

Narkoz süper bişey. Nasıl uykulu oluyorsun anlatamam :) gözlerimi zor açtım narkozdan sonra. Bıraksalar uyurdum yıllarca öyle ağırlık yapıyor. Yani gözünü yumucaksın bi rüya göreceksin sonra hiçbirşey kalmıcak. Tıp çok ilerlemiş çok :)
Haklıymışsın narkoz cidden süper bir şeymiş :KK45:

Öncelikle hepiniz içimi ferahlattınız teşekkür ederim :KK68:
Ayetel kürsü, inşirah okuyarak yola çıktım ameliyathaneye girdim. Sıfır heyecan, sıfır korku bi donukluk geldi ki bana.
Damar yolum açıldı masaya güle oynaya yattım bir iğne yapıldı hop gözler gitti
Bir saat sonra ameliyattan çıkmışım çıkar çıkmaz hemen uyandım asla sersemlik yoktu üzerimde.
Kalkıp fittiri fittiri toplu taşımayla eve döndüm. Sürekli buz uyguladığım için şişlik ödem morarma ağrı hiç olmadı. Tedbir amaçlı İlaçlarımı kullanıyorum 24 saat sonra diş bile fırçaladım. Ohh bee dünya varmış dedim. Çektirmek isteyenler hiç beklmesinler. En büyük korkum narkozdu ama bana sorun çıkarmadı çok şükür

Back
X