• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Rabbim başka dert vermesin sağlık çok önemli bilhassa diş ağrısı,diş işleri zordur bilirim az çok..umarım acısız,sancısız,sızısız geçer çabucak siz bile şaşırırsınız (dualarım sizinle)
Çok teşekkür ederim bunları duymak çok güzel

20lil diş benim bildiğim çekimi en kolay diştir. Benim de çok kolay çekildi. Narkoz falan gerek var mıydı? Normalde benim koklerim sağlamdır yer yerinden oynar diş çekerken ama 20lik resmen 1 saniye sürmüştü. Geçmiş olsun korkmayın

korkma canim ben 15 yasimdaydim bu ameliyati oldugumda benimde 4 tane vardi narkozla uyutuldum daha yasiyorum kizzz bakk :KK70: :KK70: :KK70: bisey olmaz canim korkma. yurtdisindayim ben burda dondurma falan verdiler ameliyattan sonra :) :) guzel olmustu korkma :) meyve puresi corba gibi seyler yiyosun bikac gun. ama temizligine dikkat et yeter ameliyatta uyuyacagin icin aciyi hissetmeyeceksin. ameliyata girmedende bol bol ayetel kursu oku. uyuyana kadar oku. allaha emanet olarak girer cikarsin insallah simdiden gecmis olsun
Çok güzel moral verdin canım teşekkür ederim içim ferahladı tek ben değilmişim

Bilemedim. Hepsini 1ayda her hafta cektirdim. Sadece uyusturucu igneyle.

benim gömülü dislerimin 4ünüde narkozsuz lokal anestesi ile cektiler böyle bir imkan varmi?

20lil diş benim bildiğim çekimi en kolay diştir. Benim de çok kolay çekildi. Narkoz falan gerek var mıydı? Normalde benim koklerim sağlamdır yer yerinden oynar diş çekerken ama 20lik resmen 1 saniye sürmüştü. Geçmiş olsun korkmayın

Benim farklı bir sorunum var ön dişimi yaptırdım hiç sıkıntı çekmedim ama arka dişleri fırçalarken bile öğüyorum, hele o aletler oraya girince doktorun elini tutup çekmeye çalışıyorum o yüzden narkoz zorunlu oldu maalesef. Yoksa iğneden korkmuyorum

Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir devam eden 20 lik diş çekimiyle ilgili son kararı verdik 4 dişimi birden narkozla uyutup alacaklar. Dişlerim gömük değil. Çok korkuyorum ve açıkçası iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, korkusu mideme vuruyor.
Narkoz, narkozdan uyanmayla ilgili duyduğum olumsuz şeylerin etkisi altındayım ama başka çarem yok.
Olumlu enerjiniz, dilekleriniz,ve dualarınıza talibim ve tabi ki içime su serpecek yorumlarınıza. Şimdiden teşekkür ederim
Ameliyattan korkma canım

Ayyyy benimde antibiyotigim yarin bitiyo benimde ikisi birden cekilecek biri gomukdigeride kirilmis bu nedir ya cokkk korkuyom ama igneyle yaptiricam uyanik olmaliyim

Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir devam eden 20 lik diş çekimiyle ilgili son kararı verdik 4 dişimi birden narkozla uyutup alacaklar. Dişlerim gömük değil. Çok korkuyorum ve açıkçası iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, korkusu mideme vuruyor.
Narkoz, narkozdan uyanmayla ilgili duyduğum olumsuz şeylerin etkisi altındayım ama başka çarem yok.
Olumlu enerjiniz, dilekleriniz,ve dualarınıza talibim ve tabi ki içime su serpecek yorumlarınıza. Şimdiden teşekkür ederim

kardesim yaptirdi cok sukur sorunsuz uyandi, sonraki 1 haftada yuz sisligi ve sivi beslenme olacak tabi.
Madem gomulu degildi yavas yavas 2-3 ay arayla normal cektirseydiniz neden ameliyat tercih ettinizki ?
Genelde zor vakalarda tercih ediliyor cunku.

canım nie komple narkoz alıyorsun ki?? gömük olmayanlar her biri ortalama 20 dk.da çıkıyor.. narkoz vücut için çok sağlıklı değil diye biliyorum.
ben hamilelik planlarken 2 tane gömük olmayanı aynı anda 1 tane gömük olanı da 1 hafta sonra aldı.. gömük olmayanlar yarım saatte bitti, gömük olan 2,5 saat sürdü ama yine de komple narkoz almadım..

2.5 saat nedir yaa, 2.5 saat o agiz acik canmi dayanir ona, benim igneyi vurup uyustuktan sonra dis cekme islemi (gomulu disim) 20 dak surmedi bile.

Seni narkozla uyutup dışını alacak hastahane neresi. Benimde dişlerin çekilecek korkudan gidemiyorum.ama benimki tipik doktordan korkma durumu diş cektirmekten degil

Merhaba arkadaşlar
bende gitcem yakında cektirmeye.birde egri benimkiler tel yaptırmıcam ama ortodonti yaptırcam senin nasıl

Ben diş fırçalarken bile zorlanıyordum ağzıma o aletleri sokunca öğürüyorum doktorun elini tutup çekiyorum filan. O yüzden 4 ünü birden uyutup alalım dedi. başka doktorlar da benim durumumda olanlara uyutmanın daha doğru olduğunu söylediler. Hepsi aynı şeyi söyleyince güvenip tamam dedim. İnşallah pişman olmam

Uyuşturunca zaten öğürme veya acı hissetmeyeceksin genel narkoz almana gerek kalmayacak. İğne yapılana kadar her şey.

kardesim yaptirdi cok sukur sorunsuz uyandi, sonraki 1 haftada yuz sisligi ve sivi beslenme olacak tabi.
Madem gomulu degildi yavas yavas 2-3 ay arayla normal cektirseydiniz neden ameliyat tercih ettinizki ?
Genelde zor vakalarda tercih ediliyor cunku.
Çok öğürdüğüm için

Merhaba arkadaşlar

hic korku duymayin, ben de operasyon gecirdim 20'likten, bugune dek niye bekledim diye uzuleceksiniz :)

bende gitcem yakında cektirmeye.birde egri benimkiler tel yaptırmıcam ama ortodonti yaptırcam senin nasıl
Benim 20 likler çekilip başka çürüklerime dolgu yapılacak ama dolgu ne zaman olur bilmiyorum. Eğrilik bende de oluştu ama tel düşünmüyorum şimdilik

Back
X