Guzel vaktinizi ayirip su degerli kardesinize bir akil verir misiniz ablalarim kardeslerim arkadaslarim?

Bende bunu dusunuyorum yani diyorum ki demek ki ne bana ne ailemin fikirlerine saygisi yok. Gerci onun isyerinde benim arkadasim calisiyor onunla konusmus benim telefonda o a ettigim lafa bozulmus. Milletin laf yapmasini takip ona ataranmisim gibi bahsetmis kavgamizdan.

Diplomasi var oda okumus iki senelik bir okul. Suanki iside marketleri var onu yonetiyor. Hep gorusuyoruz biz aslinda ayni yerde yasiyoruz zaten haftada bir iki bazen daha fazla hep beraberiz

Evlilik için planı nedir ? Siz çalışacak mısınız , çalışmanıza dair görüşü nedir ?

Aileniz gerçekten okul biter bitmez evlenmenizi destekliyor mu ?

Anneme anlatamiyorum bunlari anneme anlatsam kadinda diyecek ki sana boyle baski yapan biriyle olmaz. Ama 8 aydir be cektigimi bir ben biliyorum

Evlilik için planı nedir ? Siz çalışacak mısınız , çalışmanıza dair görüşü nedir ?

Aileniz gerçekten okul biter bitmez evlenmenizi destekliyor mu ?
Calisacagim oda istiyor calismami. Ailem durumu biliyor zaten okulunu bitir once sonra bakariz diyorlar. Ya birde benim isim de hazir gibi birsey o yuzden

Fikirlerinize değer vermeyen, hoşgörülü davranmayan bir erkek evlenince daha fena olacak unutmayın.
Aramayın bence artık.Telefona cevap
veremeyecek denli büyük bir olay yok ortada.Aklınca şimdi her dediğimi yaptırırım ona kafasına bürünmüş o.Aramayın onun size dönmesini bekleyin.Küsen erkek de hiç çekilmez.

Biz hep kavga ediyorduk bu konulardan ama hic boyle cevap vermemezlik yapmazdi. Arkadasima demis o aramiyor yazmiyor bende aramam. E kac kere aradim bugun asla cevap yok

Psikolojimin bozukluğunu hissediyorum artik ama o kadar da seviyorum ki hala kendimi yiyorum neden cevap vermiyor diye
İşte amaçta o merak et. Neden de ?neden bitti de. Sorgula . Zira bunu yaratan her erkek, kadını kendine bağımlı yapıp; her istediğini kabul ettirir. Bırak bunu ;tabi ilerde boşanmakta bir durum. Ne istediğine karar var. Mutlu huzurlu bir yaşam mı. Yoksa sorun mu. Sorun istiyorsan aramaya devam et.

Anneme anlatamiyorum bunlari anneme anlatsam kadinda diyecek ki sana boyle baski yapan biriyle olmaz. Ama 8 aydir be cektigimi bir ben biliyorum
İşte ben de ailemden uzun süre sakladım. Artık yüzümden anlamaya başladılar. Bir gün oturdum herşeyi anlattım. Kesinlikle bu ilişkinin bitmesi gerektiğini ama son kararı benim vermem gerektiğini söylediler. Ben de arkama ailemin desteğini de alarak ayrıldım. Çok da iyi oldu. Zaten bu durumu kime anlatsanız ayrılın diyecek. Annenin yüreği dayanır mı. Ayrıca düzelir diye bekliyor olabilirsin ama düzelmiyor. Düzelmeyecek. Evlilik okul durumunu halledip evlensen bile başka problemler çıkaracak bu çocuk sana. Sorun senin okulun ya da gerçekleşemeyen evliliğiniz değil. Sorun o çocuğun kendisi. Bir başkası ile olsa yine aynısını yapacak. Sorunlu insanlar sorunlu devam ediyor hayatlarına. Sana daha fazla vakit kaybettirmesine izin verme bence

Diplomasi var oda okumus iki senelik bir okul. Suanki iside marketleri var onu yonetiyor. Hep gorusuyoruz biz aslinda ayni yerde yasiyoruz zaten haftada bir iki bazen daha fazla hep beraberiz
Çocuğun bu denli evlilik istemesi seni fazlaca arzulaması mı acaba diye düşünüyorum bir yandan da. Hani aranızda cinsel boyutta bir şey geçmediyse bir an önce evlenip o raddeye gelmek istiyor gibi. Ama bunu baskılayarak yapıyor. Çok yanlış. Seni kendine bağımlı hale getirmiş.

Biz hep kavga ediyorduk bu konulardan ama hic boyle cevap vermemezlik yapmazdi. Arkadasima demis o aramiyor yazmiyor bende aramam. E kac kere aradim bugun asla cevap yok
O aramıyor yazmıyor ben de aramam, direkt ego savaşı. Bu evlilikten bir yol olmaz. Sevgide karşılık beklenmez. Yoksa ego çatışmasına döner bu hal.

Bi bit yeniği vardır detayları bilmediğim için yorum yapamıyorum laftan anlamaz takıntılı insandan kurtul derim hayat çok daha güzel şeyler çıkaracak karşına

8 ayda bunlari yapan evlendiginizde dert edip takmak icin illa ki bir gundem olusturur kendisine.
Bu sevgi degil dupeduz suclamak.Kusuru karsindeki kisiye yuklemek.Ustelik ortada bir kusur da yokken.
Ben yerinde olsam dikkat ederim.
Her olumsuzluk icin bir bahane uretenlerle,her fikir ayriliginde bir suclu arayanlarla yola cikilmamali.
Ben guvenemedim bu kisiyi.
Uc gun sonra bir anlasmazlik olsa aranizda bu kisi net bir tavirla butun hatayi sana yuklemeye meyilli gibi hissettim ben.

Bi bit yeniği vardır detayları bilmediğim için yorum yapamıyorum laftan anlamaz takıntılı insandan kurtul derim hayat çok daha güzel şeyler çıkaracak karşına
Benimde aklima gelmiyor degil biliyor musun diyorum bunun altinda baska bisey mi var sonra konduraniyorum sacmalama diyorum

Konu o kadar saçma geldi ki. Sanki evlenmek istemiyorum falan demişsin ne kadar boş tavırları var ayrıca 25 yaşındaymış beklesin 2-3 sene ne var bunda. Şimdi böyleyse evlendiğinizde daha büyük olaylarda sen bununla nasıl anlaşacaksın, çok yorucu.

Birde sıkıntı su kendide diyor ben biraz erken davrandim galiba teklif konusunda. Eee bunun farkinda ama hala bana yukleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…