• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Ve Değişik Fikirlere İhtiyacım Var

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Merhaba Hanımlar,

Elbette ki bununla alakalı konular çok açıldı ancak ben fayda bulamadım.. Sizden birebir fikir öneri bekliyorum..

Sevgilimin doğum günü yaklaşıyor.. Beraber kutlayacağımız ilk doğum günü olacak bu..

Yaklaşıp 2 ay önce benim doğum günümdü.. Bir takı markasından çok hoş bir kolye aldı bana..

Ben de kendisine güzel hoş anlamlı klasik olmayan bir hediye almak istiyorum..

Bu konuda görüşlerinizi rica ediyorum..

Benim kafamdan geçen hediye biraz uçuk sanırım..

Ciddi manada tuttuğu takıma bağımlılığı vardır. Maçları kaçırmaz vs. Ben kendisine takımının formasını almayı düşündüm..İmzalatıp, hatta imzalarken futbolcular rica edip videoya çekip, sevgilimin doğum gününü kutlatacaktım her biri imzalarken.
Önce videoyu izletecektim, sonra işte o meşhur forma bu deyip formayı verecektim..

Sanırım uçuk bir fikir.. İlk doğum günü olacak birlikte kutlayacağımız dediğim gibi.

Sizce ne yapmalıyım? Fazla klasik olmayan, hoşuna gidecek birşey.. Bu arada saat asla takmaz :31:

Beşiktaşın formasını al ve siyah beyaz top,şeklinde bir pasta yaptır...Bence güzel olur...Nette çok güzel örnekler var çıktısını alıp pastaneye göster yapan yer zaten bulursun...

Back
X