Hoşgeldinn arkadaşım... :) bnm de zayıflamam gerek şuan hedefim bir 18 kilo vermek bunun 12 kilosunu vermiştim ama malesef geri aldım ve başladığım yere geri döndümneyse olan oldu artık bugün ve bundan sonrası önemli..ben de bugün yeniden başladımmm destek için her zaman hazırım :)
Bismillahirrahmanirrahim
mrb arkadaşlar çoğunuz gibi bende fazla kilolarımdan şikayetciyim ve buna şu anda dur demek için burdayım...
Aslında bundan 6 ay kadar önce dukan diyetiyle çok zayıflamıştım tüm evrelerini tamamlayamadan evlendim.Evlendikten sonra o diyeti yapmam mümkün olmadı dolayısıyla verdiğim tüm kiloları geri aldım.
Tekrar zayıflamak göbeğimden kurtulmak eski kıyafetlerimi giymek istiyorum
10 kg kadar fazlam var
bu yolda benimle beraber yürümek isteyen azimli asla pes etmeyecek yol arkadaşları varsa kabul edilir
bende geldim bendeee 13 kg fazlam vaar
kolay gelsın kızlar.suyu bastacı etmeyı unutmayın.hergun de 40dk yuruyus
Kaç kiloyla başlıyorsun misstemel. Ben eskiden ekmek yemeyi unuturdum sofrada. Ekmeksiz yerim sebze yemeklerini yanında pilav makarna hiçbirşey aramıyorum. Salata ve yemek olsun bana kaşık kaşık yerimne olduysa bu yaz oldu iştahım kabardı 6 kilo aldım. Aldıklarımı geri vericem. 1 kilosunu düşebildim daha. Çok özenli diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?