guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

:) ben de cevap verecektim ama geyiğe dönmüş cidden :D
eşin seni beğeniyor ki evlenmiş ve yanında, ama bunu kadın duymak ister sürekli olarak,

aşkııım ben güzel miyim faan deyebilrisin şumarık şmarık. söylemezse daha da sımar ya da nasıl yapıyorsan- ama kötü bır durummuş

:) ben de cevap verecektim ama geyiğe dönmüş cidden :D
eşin seni beğeniyor ki evlenmiş ve yanında, ama bunu kadın duymak ister sürekli olarak,

aşkııım ben güzel miyim faan deyebilrisin şumarık şmarık. söylemezse daha da sımar ya da nasıl yapıyorsan- ama kötü bır durummuş

yapiyorum onu :))) hiii diyor.. tabi her kadin duymak ister..iltifat guzel sözler..diger kadinlari görüyorum yani yanlis anlasilmasin ama guzel bile degiller ama kocalari nasil pesindeler.canim cicim..bunu ben basaramadim gittii..esim kaba saba bir insan degil aslaama ruh yok yaa ruh yok :(

Dün iltifat duymamaktan yakınırken bugün "kişnediğimi" duydum, ne kadar güzel değil mi?

eşlerinden şikayeçi olan bayanlar,eşlerinizin ve kendinizin burcunu söylermisinissss birkaç tavsiye verebilirim burçkolik şahıs olarak.)

Ben terazi oda yengeç :37:

canım senın esınde mı yengec benımkıde yengec bende yay adamı dısarı cıkarmak cok zor valla abımde yengec burcuydu ev kusuydu oda evlenmeden evvel abımı kandırırdım abı kız arkadaslarım gelıcek sen bıyerlere gıt derdım:27:adam anında hazırlanır kacardı evden yengeclerı evden cıkarmak cok zor

Aynennnn bugün yalvardım yakardım hayır çıkamadık maleseff :37:

bitanede bende var :) ben guzel bir kadinim herkezde begenir ama evde bile suslensem silliga benzemissin diyor duzgun birsey giy diyor disardan iceri gorunuyorya ondanmi bilmiyorum.yada diyoki guzel olmasan almazdim seni :)

ceronimo cirkin denen kadınların pesınden kocası koşuyor o konuya laf etme üstüme alınırım wallaha :)

daha cok verıcı olmaa na gerek yok sureklı ona ıltıfat etmene de gerek yok ki karsılıgın ı almak ıcın,
eşine cırkınım galıba de

ayy bu kadın benden guzel ben onun kadar olabılsem keşke de
bük dudaklarını
bakalım ne dıyecek

belkı sen daha guzelsın askım falan der.
hem de cırkın bır kadın ıcın de bunu...

Back
X