"Güzelim"

HiGuyz

Olsundu..
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
858
1.884
Kızlar merak ediyorum verdiğim karar ne kadar doğru size anlatıp fikir almak istedim.

İstanbulda güvenlikli bir rezidansta oturuyorum kız arkadaşımla. 7/24 güvenlik var 6 kişi sanırım dönüşümlü olarak duruyorlar. Genel olarak selamlaşır, yaşlı amcalarlada canları sıkılmasın diye ayaküstü sohbet ederiz. Ama buraya taşındığımız günden beri bir tanesi var ki bakışlarıyla resmen yiyor adamı. Örneğin kız arkadaşım önümde yürüyor ben arkasındayım ve güvenlikçinin arkadaşımın arkasından neresini izlediğini görebiliyorum. Bunları kız arkadaşımlada konuştuk sonrada dedik ki günahını almayalım bize öyle geliyo olabilir. Neyse bu durum böyle gidiyordu. Eve yemek siparişi verdiğimizde,misafirimiz geldiğinde vs daire numarasını çevirerek arayıp soruyorlar size mi geldi diye onay alıp o şekilde yolluyorlar. Herneyse biz yemek siparişi vermiştik telefon geldi arayan güvenlikçiye evet bize geldi yollayabilirsiniz dedim sonrasında "tamam güzelim" cevabını aldım. Baya şaşkın kaldım öyle ama telefon kapanmıştı zaten cevap fırsatı kalmadan. Herneyse saat geç olduğu için inmedim ertesi gün başka bir güvenlikçiye dün gece şu saatte kim duruyodu diyerek sorup öğrendim adamın adını ve önceki izlenimlerimizin ne kadar doğru olduğunu gördük. Aynı adam. Yöneticinin numarasını alıp aradım ve durumu anlattım. Yöneticinin bana cevabı "eee?" Oldu. Bende "ne demek ee? Nasıl bir devam bekliyosunuz, güvenlikçiler sizin evinizi aradığında eşinize telefonu kapatırken nasıl güzelim diyemiyorsa bana da söyleyemez ben burda o kadar aidatı güvenlikçim bana güzelim desin diye vermiyorum böyle sakin karşıladığınız olay benim için bi taciz ve iki kız kalmamızdan alınan gücü gösterir kimse evli bi kadına o şekilde kapatamaz mesela" dedim. Ben sert çıktığımda adam hemen haklısınız tabiki terbiyesiz falan moduna girdi. Neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın sonuca geliyorum bizi çağırdılar ve atılıp atılmaması hakkında ne düşündüğümüzü,onu ikaz ettiklerini,hasta çocuğunun olduğunu ama eğer istemezsek gönderebiliceklerini söylediler. Sadece çocuğundan dolayı içim elvermediğinden tekrarı olursa atma seçeneğini düşünürüz,kalsın dedim. Acaba böyle böyle mi güç veriyoruz bu tip adamlara diyede düşündüm sonrada. Bu arada güvenlikçimiz öyle kulübede değil resepsiyonda olduğundan her giriş çıkışımda onun nöbet sırasında ister istemez yüz yüze geliyoruz. Kararımızın doğruluğunu tartışıyorum kafamda anlayacağınız. Sizin sergiyeleceğiniz tavrı merak ettim.

Haklısınız.

Madem hasta çocuğu var o zaman adam gibi davransın ekmek kapısına saygı duysun. Pislik yaparken rahatlar, başları derde girince bahaneleri hep hazır zaten, karısı hasta, çocuğu var vs vs.

Benimde kızdığım nokta bu yani ben düşünüyorumda senin hasta çocuğunu sen ne diye düşünmüyosun. Yaparken sorun yok dediğiniz gibi. Yaptıktan sonra kem küm.

fazlaca laubali, genel olarak bizim insanımızda var bu, senin insani sohbetini laçkalığa çeviriyolar, ille höt zöt olacaksın bazılarına

Sohbet etmediğim tek güvenlikçide bı aslında en başından beri. Bakışları bi tuhaf geldiğinden dolayı. Yani hiç muhabbetim olmadığı halde yaptı bu cıvıklığı.

Hasta çocuk kısmına kadar sinirlendim ama babasının densizligini çocuğuna ödetmeye gerek yok diye düşünüyorum

Doğru karar vermissiniz bence

Bugün buna benzer bir konu açtım, benimkisi taciz sayılamaz, sürekli gelen kargonun hakaretiydi.. Daha önce de bir kaç kez yapmıştı tepki vermemiştim. Bugün bardağı taşırdı kendisiyle muhattap olmadım, genel merkeze ve şikayet sitesine yazdım. Yaparken de üzüldüm acaba ekmeğiyle mi oynuyorum diye, ama hakediyor bazıları. Eğer tekrar aynı rahatsız edici davranışı sergilerse gönderilsin derim.

Yuzdeyuz haklısınız
Benimde hastanede selamlastigim bi 'abi' ve evli. Bana bi gün Günaydın güneşim dedi sastim kaldım güneş gibi parliyosun bugün ondan diyo
Her yerde bunlar her yerde.

Bende sizinle aynı şeyi yapardım. Ama bir kez bile tekrarı olsa affetmem.
Tabi isten atılmasın diye yalan da söylemiş olabilir.

Sohbet etmediğim tek güvenlikçide bı aslında en başından beri. Bakışları bi tuhaf geldiğinden dolayı. Yani hiç muhabbetim olmadığı halde yaptı bu cıvıklığı.

o zaman hepten beter, dediğin gibi iki kız kalmanız da etken olabilir, ne denir ki yaptırım uygulansın desem ekmek parası yazık diyorum, uygulanmasın desem başıma bişey gelmiyo nasıl olsa diyip iyice mi cıvıklaşır bilemedim

Hasta çocuk kısmına kadar sinirlendim ama babasının densizligini çocuğuna ödetmeye gerek yok diye düşünüyorum

Doğru karar vermissiniz bence

Sabahtan akşama kadar oturarak para kazanıyosun tek yapacağın efendi olmak ama işte dediğiniz gibi adamın hırtlığını çocuğa ödetmemek doğru olanı sanırım gelen yorumlardanda anlaşılan.

Umarim bundan sonra ders alip daha dikkatli davranir, inada bindirip rahatsiz edici baska bir davranışta bulunursa sikayet edin ve gonderin, sonucta bu insanlarla her gun muhattap oluyoruz, kapiya bile rahatca gelebilecek konumda...

Çalıştığım kurumun şoförlerini yaşları gereği hep saygıyla selamlardım hal hatır sorardım falan bigün bi baktım heeey özlem hanım diye cağırılıyorum koridorun bi ucundan bi ucuna

o zaman hepten beter, dediğin gibi iki kız kalmanız da etken olabilir, ne denir ki yaptırım uygulansın desem ekmek parası yazık diyorum, uygulanmasın desem başıma bişey gelmiyo nasıl olsa diyip iyice mi cıvıklaşır bilemedim

Kesinlikle en temel sebebi bu. Düşünsenize evli barklı kadına tamam güzelim diyecek, eşi iskele babası mı ama ne de olsa biz iki kız ne olucak yani iki sulansa.

Bence attırın işten. Dayanamıyorum böyle hanzolara. Açıkçası çocuğunu o kadar düşünüyorsa adam gibi yapsın işini. Vicdan azabı çekmeyin boş yere, çıksın bence işten.

Çalıştığım kurumun şoförlerini yaşları gereği hep saygıyla selamlardım hal hatır sorardım falan bigün bi baktım heeey özlem hanım diye cağırılıyorum koridorun bi ucundan bi ucuna

Afedersiniz ama bu böyledir yüz verirsen ayıya gelir sey yapar halıya demisler. Benim selamlastıklarım sohbet ettigim güvenlikcilerdende artık beni sohbet ederken esir almalar basladı. Demek ki bir yere kadar insan gibi davranıcaksın.

Umarim bundan sonra ders alip daha dikkatli davranir, inada bindirip rahatsiz edici baska bir davranışta bulunursa sikayet edin ve gonderin, sonucta bu insanlarla her gun muhattap oluyoruz, kapiya bile rahatca gelebilecek konumda...

Şimdilik bakmaya bile cesaret edemiyo ama insanların ruhuna işlemişse uzun vadede gizleyemez zaten. Dediğiniz gibi düşünüyorum teşekkür ederim..

bu tip hadsiz adamlar bu durum karşısında sesiz kalmayı hoşuna gıttı dıye algılayabılırler bu yuzden kesınlıkle affı olacak bişi değil uyarı falan ne gerekıyorsa yapılmalı

Bence attırın işten. Dayanamıyorum böyle hanzolara. Açıkçası çocuğunu o kadar düşünüyorsa adam gibi yapsın işini. Vicdan azabı çekmeyin boş yere, çıksın bence işten.

Yani gerçekten bir tarafımda bunu söylüyo Allahın hırtı naparsa yapsın diye ama işte çocuk mevzu işi karıştıran.

bu tip hadsiz adamlar bu durum karşısında sesiz kalmayı hoşuna gıttı dıye algılayabılırler bu yuzden kesınlıkle affı olacak bişi değil uyarı falan ne gerekıyorsa yapılmalı

Yok uyarısı yapıldı yönetici tarafından ama bakalım sonuçlarını görücez..

X