• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Güzelim"

Sabahtan akşama kadar oturarak para kazanıyosun tek yapacağın efendi olmak ama işte dediğiniz gibi adamın hırtlığını çocuğa ödetmemek doğru olanı sanırım gelen yorumlardanda anlaşılan.
Ortada çocuk hele de hasta bi cocuk olunca bende ipler kopuyor, attırin gitsin babası düşünmuyorsa sana ne diyemiyorum.insallah o öküz de dersini almistir

Yani gerçekten bir tarafımda bunu söylüyo Allahın hırtı naparsa yapsın diye ama işte çocuk mevzu işi karıştıran.
Böyle sapık bir adam kendi çocuğunu düşünmüyorsa ben de düşünmem açıkçası... Ama sizin bileceğiniz iş tabii ki.

Yani gerçekten bir tarafımda bunu söylüyo Allahın hırtı naparsa yapsın diye ama işte çocuk mevzu işi karıştıran.
adam kendı çozuğnu düşünmüyorsa sizde düşüneyın herkes kendı çocuğunu düşünsün haddını bılecek daha fazlasına yeltenmesi benım korkum

kesinlikle en doğru şekilde davranmışsınız.
bence bir daha yaparsa işten çıkarılması yönünde karar alın.
şu aşamada çocuğu vicdanınızı acıtmalı diye düşünüyorum.

Ortada çocuk hele de hasta bi cocuk olunca bende ipler kopuyor, attırin gitsin babası düşünmuyorsa sana ne diyemiyorum.insallah o öküz de dersini almistir

Aynen öyle oluyor insan vicdanıyla siniri arasında sıkışıp kalıyor ama dediğiniz gibi inşallah almıştır.

adam kendı çozuğnu düşünmüyorsa sizde düşüneyın herkes kendı çocuğunu düşünsün haddını bılecek daha fazlasına yeltenmesi benım korkum

Haklısınız orası öyle tabiki ama babasından bağımsız çocuğu düşününcede üzüldüm ne biliyim. Ama tekrarı olursa tabikide düşünmem. Teşekkür ederim yorumunuz için.

kesinlikle en doğru şekilde davranmışsınız.
bence bir daha yaparsa işten çıkarılması yönünde karar alın.
şu aşamada çocuğu vicdanınızı acıtmalı diye düşünüyorum.

Evet benimde düşündüğüm bu tekrarında vicdan yapmamak. Teşekkür ederim yorumunuz için

Çocuk işi hikaye de olabilir, işten atmamak için yöneticinin uydurduğu. Siz vicdan yapıyorsunuz ama bana o da yalan gibi geldi.......neyse.

Çocuk işi hikaye de olabilir, işten atmamak için yöneticinin uydurduğu. Siz vicdan yapıyorsunuz ama bana o da yalan gibi geldi.......neyse.

Yani tabi o da bi ihtimal, ben bana söylenen kadarından yola çıkabiliyorum. Eğer dediğiniz gibiysede kendi pisliklerinde boğulurlar umarım.

Yanlış yapmışsınız... Hümanizm için çok geç kalındı artık bu ülkede.

Zaten ne hikmetse ne zaman işten atılma durumuna gelseler böyle terbiyesizlik yüzünden ya bir hasta çocukları olur ya anneleri.. O zaman efendi gibi yapsınlar işlerini. Hep bir duygu sömürüsü yapılıyor insanların vicdanlarıyla oynuyorlar resmen. Madem ki çocuğu eşi var adam olsun. Kendi eşlerine biri güzelim dese namus bekçisi kesilirler, onlar başkalarına dediğinde aman ne var bunda olur.

Zaten ne hikmetse ne zaman işten atılma durumuna gelseler böyle terbiyesizlik yüzünden ya bir hasta çocukları olur ya anneleri.. O zaman efendi gibi yapsınlar işlerini. Hep bir duygu sömürüsü yapılıyor insanların vicdanlarıyla oynuyorlar resmen. Madem ki çocuğu eşi var adam olsun. Kendi eşlerine biri güzelim dese namus bekçisi kesilirler, onlar başkalarına dediğinde aman ne var bunda olur.

Dediğim gibi ben bana söylenen doğruştusunda böyle bi karar verdim ama doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyor değilim. Haklısınız ve eğer dediğiniz gibi sadece vicdan yapmam için yapıldıysa umarım kendileride yaşar aynı durumu.

Dediğim gibi ben bana söylenen doğruştusunda böyle bi karar verdim ama doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyor değilim. Haklısınız ve eğer dediğiniz gibi sadece vicdan yapmam için yapıldıysa umarım kendileride yaşar aynı durumu.
Siz takipte kalın yine de bakalım size karşı davranışları nasıl olacak ben bu tarz insanlara hiç mi hiç güvenmiyorum.. Devam ederse de yöneticiyle konuşun gereği yapılsın.

Iki kiz yanliz yasiyorya kesin araniyordur ! Zaten dunyadada erkek kalmadi sitenin evli guvenlikcisiyle kesin kacamak yasariz..nede olsa yanliz kiz ozgur genis "musait" kizdir. Ay nasil sinirlendim aksam aksam. Pis zihniyetliler

E sizde 2 kız bırılerının çocugu değil misiniz? Ne hakkı var bunu yasatmaya.

hasta çocuğu varmışmış evine gidip baktınız mı ?% 90 yalan , bundan iyi yalan söyleyemezdi, dersini almıştır umarım bir daha yeltenmez ama hiç sanmam bunların içinde var sapıklık yine yapar.

Iki kiz yanliz yasiyorya kesin araniyordur ! Zaten dunyadada erkek kalmadi sitenin evli guvenlikcisiyle kesin kacamak yasariz..nede olsa yanliz kiz ozgur genis "musait" kizdir. Ay nasil sinirlendim aksam aksam. Pis zihniyetliler

Ay dimi işte bu kafadan midem bulandı. O bana güzelim dediğine göre e bende burda yanlız yaşadığıma göre alırım adamı eve di mi beklenti bu..

Evet çok haklı bi yorum ya gerçekten. Kaldı ki öğrenciyim ve babam sadece 7/24 güvenlikci olduğu icin aklı kalmadan bırakabildigini söyledi. İroniye bakın..

Back
X