Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

kizlar baska zaman digerleride koyarim ama simdi yikamaya gidicem esyalari ,ben makinaya atmaya kiyamadim daha ilk yikamada ,bir legene yumusaticiyla su yapip suda biraz yikayip suzdurucem yani sIKmIYCaM,sonrada asip kurusun utulerim ..biraz ugrasli olucak ama olsun ..belki sonra besiginin resminide koyarim ,gerci ilk oglumun besigi yeni degil ama olsun :)

Son düzenleme:

evet ya bendede var o dert nasıl yapsak diye kara kara düşünüyorum bende hacı şakirle elimde yıkayıp yumuşatıya basıcam sen gibi sonrada ütüleriz:sm_cool:

bu arada herşeyin çok güzel Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşaalh odalarınıda bi yapsak ohhh ne güzel olur

arzucum meleğinin herşeyi çok güzel olmuş
Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cvanımmmm

benim kızıma en son aldıklarımı ve ablamın aldıklarını paylaşayım sizlerle kızlar
artık 6-12 aylık olanları almaya başladık:)

sıradakiler kızımın teyzesinden:)
[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Kızlar hepinizin aldıkları çok güzeller inşallah aldığımız cicileri bebişlerimiz güzel günlerde kullansınlar,bende bugün oto koltuğunu banyosunu biberon emzik tarağını falan aldım bi ara eklerim...

Saolasın canım teşekkür ederim senin kızın kıyafetleride harikaymış yaa erkek oldumu hep tek tip ama kızda çeşit çeşit maşallah Allah güle güle giymeyi nasip etsin kuzunaa.s.

resimlerini bekliyoruz bende banyosunu felan almadım daha fikir olsun :teytey:

sarikanarya aldıkların çok güzel.allah güle güle kullanmayı nasip etsin bebişine

kizlar baska zaman digerleride koyarim ama simdi yikamaya gidicem esyalari ,ben makinaya atmaya kiyamadim daha ilk yikamada ,bir legene yumusaticiyla su yapip suda biraz yikayip suzdurucem yani sIKmIYCaM,sonrada asip kurusun utulerim ..biraz ugrasli olucak ama olsun ..belki sonra besiginin resminide koyarim ,gerci ilk oglumun besigi yeni degil ama olsun :) [/QUOTE]

kızlar yıkama konusunda bebek kıyafetlerini bizim kullandığımız yumuşatıcılarla yıkanmaması gerektiğini biliyorum biliyosunuz içinde kimyasallar var onun yerine sabun tozuyla yıkarsanız bile yumuşacık oluyomuş yada marketlerde bebek kıyafetleri için satılan özel deterjanlar var dalinin bi de yumuşatıcısı olduğuu biliyorum hepinize kolay gelsin aldıklarınızı güle güle giydirin bebeklerinize işallah

Merhaba,dolabın modeli çok hoşuma gitti nereden aldınız acaba?

Hayırlı günlerde kullanın inşallah.

Beğenmene çok sevindim.. Dolap kelebek mobilyanın sade bir dolabıydı.. Ben üzerinde azcık oynadım.. yerimseniben
Kulpları değiştirdim ve üst tartaftaki dolabın içinde raf ayarlaması yaptım..

Kızlar bebişin eşyalarını yıkamakta kararsız olanlar...
Ben makine de yıkadım.. Omo baby ile.. yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım.. Bir de özellikle ilave durulama yaptırdım... doktorum böyle yapmamı tavsiye etti.. Ne kadar elinizde yıkasanızda tam durulayamayabilirsiniz... Hiç de bozulmadı aldıklarım. Bir de güzel ütüledikten sonra... Missler gibi oldular....

Bu arada tatil de de boş durmadım.. bişiler aldım oğluşuma onlar ıda bir ara eklerim...
a.s.

kızlar ceylanda ucuzluk vardı %50 bi bakın isterseniz ben 1-2 bişi aldımda durun koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…