Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

kizlar bisey soyleyecegim ama emzik kaynatmak icin degil ,bu yapilacak bisey ..ama sadece aklinizin bir kosesinde dursun ..ilk bebgimde oglumda ayni sizin gibi bebegin camasirlar bebek deterjaniyla yikandi ..cocuk ellerini bi yere surdu hemen silindi ,emzik yere dustu yine kaynatildi ,ne bileyim vs...daha bile fazlasini yaptim ..cocuk buyudu disarida yanimda islak mendil tasidim elleri kirk kere silindi ,ya agzina gotururse diye ...yanimda yedek sapkalar yelekler az ruzgar cikti kulaklari iltihaplanmasin diye hemen giydirirdim..anlayacaginiz cocuk 3 yasini gecti ama ben korumaya calisirken cocuga verdigim zarari goremedim ,ustelik o kadar korumama ragmen en cok benimki hastaydi ..
simdi 1 senedir doktor tavsiyesiyle cocuga mikroba alistiriyoruz ,ruzgarli havada sapkasiz gezmeye ,akletsiz gezicek (ki ben yedek akletlerle az terledi hemen degisir ustu oyleydi ) ve bunun gibi seylere alistiriyoruz ..1 senedir cok sey farketti ,bastan alerji oldu falan ama simdi cok saglikli..
anlatmak istedigim herseyi kararinda yapin iyilik yapmaya calisirken cocugu hasta ediyoruz.simdi yeni dogdugu icin hijyeni son duzeyde tutun ama bunu bebek buyudukce azaltin ,kararinda yapin..yoksa benim ogluma yaptigim gibi olur..ikinci bebegimde daha bilincliyim ve asirilik yok kismetse ..herseye alismaliki bu dunyada barinabilsin sonucta sadece evde durmuyorlar ,kreste ,okulda cok zorluk cekiyorlar ..sadece bir dip not olarak size soylemek istedim kizlar..

ayy hepsi pek güzel güle güle kullan bu mora battaniye var pembe nasıl nette gördümde ben peluşmu alsam ondanmı alsam karar veremedim sence basıl onu sorcaktım

Bebe mağazasına girdiği zaman kendini kaybediyo insan..(kafiyelide oldu :) )

Bebe mağazasına girdiği zaman kendini kaybediyo insan..(kafiyelide oldu :) )

ÇOK GÜZELLER GÜLE GÜLE GİYSİN BEBİŞİN

Mağza olayıda aynen valla herşeyi alasım geliyorrrr benimmm annem aldığım battaniyeleri görünce kızım üçüncüsünemi hazırlanıyon bu doğmadan dediiiiisırnaşık şey

Son düzenleme:

bu da benim minik onurumun beşiği teyzeleriii :teytey:

Fatmacım çok güzel olmuş beşiğiniz ..güzel mutlu sağlıklı günlerde mışıl mışııl uslu uslu :) uyusun içinde inşAllah onur bebiş..

ya kızlar bişi sorcam yardım edin bebek arabası almayı düşünüyoruz ama normal ağır olanlardan mı yoksa baston olanlardanmı alsam karar veremedim.biizm bebekler malum kışın olcekler ve kışın çok fazla kullanmayacağım ben şahsen çünkü oto koltuğu ana kucağı olanlardan aldım ki onu 3-5 ay kadar kullanırım çocuk büyür mayıs hazirana doğru zati yaz geliyor.dün gezdik dolaştık annemlerlede hafif olanlar çok güzel bi dolmuşla felan biyere giderken rahat kullanılır hemen kapanıyor off offf acep netsem
durun resimleri var bi bakıverin

http://www.irembebe.com/productDetail.aspx?lngProductID=326&lngCategoryID=2&name=Chicco+CT+0.5+Evolation+Bebek+Arabas%c4%b1

canım bence bu tip bi puset al.kışın çıkamayacagımıza göre.eltim geçen yıl agustos sonu doğum yaptı ve bebişine ilk baharda böyle bi puset aldı.ben de bunlardan alacağım öbürüne gerek yok.

KIZLAR BİŞİ SORUCAM Bİ TANEDE MİNDER VAR ODADA VE YÜZÜNÜ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA NE RENK KAHVELİ TONLARDA ODAMIZ YANİ HALIYA UYMASI İÇİN NE RENK OLSUN YOKSA KALSINMI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…