• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelliğe bakıyorum ben.

Olur mu şimdi alır mı hiç. Bir hizmetçi ve bedava seks yaşayabileceği bir kadın var burda. Sinir etti beni bu herif.
Böyle bir evlilikten de ne verim alacaklarsa.
Sonra boşanma aşamasına hızlıca geçiş oluyor.

Canım benim için de öyle emin ol. Hatta bazen diyorum haftalarca olmasa benim açımdan sıkıntı olmaz heralde. Mesela eşimi öpüyorum sarılıyorum konu hemen cinselliğe geliyor. Diyorum ki herşeyi de ona bağlama sevgimi gösteriyorum sana. Onun sevgi dili de bu galiba :KK70:
Gerçekten sorumluluk gibi oluyor desenize.
Yine de ilgisiz olmasından iyidir aslında.
Bazen de erkekler böyle olmayınca, kadınlar şikayet ediyor.
Ben bu durumda iki tarafta da sorun görmüyorum.
Erkek olması düşkün olmasını gerektirmiyor bence.

Doğru yoldasınız. Güzel olabilirsiniz ama her zaman iyi gözükmemiz pek gerçekçi değil 🥲 Özellikle kadınlar doğumdan sonra kilo şikayetleri bir kenara vücutları deforme olabiliyor, ciltleri, saçları vs. bozulabiliyor. Bu zihniyette bir insanla hayat arkadaşı olunmaz
Tabi ki öyle.
Ben doğallığı seven biriyim.
Makyajı bile hafif yaparım.
Takma tırnak, sürekli oje sürmek, kirpik takmak gibi zevklerim yok.
Tahminimce o instagramdaki bu tip kadınlardan istiyor.
Güzellik diyor ama kastettiği daha çok kadınsı süsler bana kalırsa.
O kişi de kesinlikle ben değilim, üzerimde eğreti durur bir kere.

yurtdışıyla ilgili konular açıldığında ayrıntılı olarak yazıyorum bunları aslında
benim ilk deneyimim değil 20 senedir gidip geliyorum

giden kişinin ülkede nasıl bir hayatının olduğu ne ortamdan gittiği ne beklediği büyük fark oluşturuyor.

tr'de çok samimi bir arkadaş çevresi, iyi sosyal hayatı, kaliteli hizmet gördüğü bir lüksü olan (atıyorum mahallede iyi berberi, sucusu, temizlikçisi, çocuğuna bakanı, kalabalık sahip çıkan bir düzeni gibi gibi) her işini kendi yapmamış kişi gidince farklı.

daha bireysel yaşayan, büyükşehirde her işini kendi yapan ya da doğal yaşam seven, cinsel yönelimleri farklı olup ayrımcılığa uğrayan vs v kişi gidince farklı.

ama mesela son zamanlarda -ki sizin konudaki kişi de galiba kaçak gitmiş - kaçak gidenler iltica edenler vs. zaten ülkede tüm gemileri yakıp gidiyor. o kişilere imkan da tanıyorlar gidilen yerde..yardım alıyorlar vs. onları hissiyatı farklı.

epey su götüren bir konu aslında.

ben ne düşünüyorum
çocuğum olsa
evli çift olsam bu ülkede kalmak istemezdim --çünkü benim aldığım eğitimi ben çocuğuma sağlayamam.
ben çocuk olmadığı için ve egede yaşadığım için burada devam ediyorum

kadın-erkek ilişkisi bakımından ise
eskiden
20 sene önce yani avrupadaki türkler ağırlıkla türkiyeden evlenirdi
şimdi orada doğmuş büyümüş kişiler kolay kolay tr'den evlenmiyor
arada kültürel fark çok büyük oluyor, zorlanıyor insanlar
buradan sonradan gidenleri orada doğmuş büyümüşler tercih etmiyor genelde
o yüzden orada yetişmiş olanlar orada yetişmişleri
tr'de yetişmiş olanlar tr'e yetişmişleri tercih ediyor Türkle evlenecekse

evlilik aileler birlikte yaşamak vs. konularının avrupaya gitme, oradan biriyle ilişki yaşama ile bir alakasının olduğunu düşünmüyorum. o bu ülkenin konusu.

ben sadece cerkes arkadaşlarda gördüm bekarken ailesine bakan
anneannesine bakan bile gördüm -evet erkek ve anneannesine bakıyordu
onlarda saygı duyulan birşeymiş hatta bu sebeple bekar kalanlar bile oluyormuş

ama bununu dışında evet, bizim bekar erkeklerin hayatta tek sorumluğu berberlerine sadık kalmak bir de futbol takımlarına, başka yok.
Uzun uzun anlattığınız için teşekkür ederim.
Tespitiniz doğru, baba tarafı çerkes ve böyle çok var geç evlenen ya da evlenmeyen.
Ben kendimi çerkes olarak görmüyorum.
Bizdekinde mi sorun var bilmiyorum ama ciddi ahlaki çelişkileri var.
Anne tarafım Selanik muhaciri onlara daha yakın hissediyorum, daha aile insanları.

Avrupaya gitme arzusu bende de var. İsviçre gibi küçük, güvenli ve ekonomisi sağlam bir ülkeye ama nasip olur mu pek umudum yok.
Türkiye vahşi doğa gibi, insanlar birbirinin üzerine basarak bir yerlere geliyor gibi gözüküyor.
Bunun sebebi tabiki de belli ama ben buna uyum sağlayamıyorum, asıl sorun da bu.
Burada herkes birbirinin inisiyatifine, yardımına, torpiline kalmış durumda.

(Birde bunlar türedi geçen bir insta yorumunda kadın çocuk doğurduktan sonra pörsüyor, vücutları bozuluyor. O yüzden erkekler arada kaçamak yapabilmeliymiş. Aldatsada yine eşini sevmeye devam eder(MİŞ))
Bu adama fazla güvenmeyin. Sana seni güzelliğin için istiyorum diyen adama sen benim güzelliğime layık mısın de. Şımartmayın şu ergen, kendini geliştirememiş herifleri.

Gerçekten sorumluluk gibi oluyor desenize.
Yine de ilgisiz olmasından iyidir aslında.
Bazen de erkekler böyle olmayınca, kadınlar şikayet ediyor.
Ben bu durumda iki tarafta da sorun görmüyorum.
Erkek olması düşkün olmasını gerektirmiyor bence.
Evet hem bi yandan bir görev oluyor. Dinimizde de günah zaten hayır demek çok ciddi bi problem olmadığında hastalık vs. Ama ilgisiz olmasindansa böylesi basım gözüm üstüne

Back
X