slm ben yeni üyelerdenim başlığınızı yeni gördüm sayfa bayağa çok olduğundan hepsini okuyamadım çünkü derdim çok büyük ve acil yardıma ihtiyacım var benim cildim çok hassas alerji yapmayan hassas cilt ürünleri bile alerji yapıyor eee bende her bayan gibi cilt bakımı yapmak istiyorum hassas cilt için bildiğiniz bitkisel karışımlar maskeler varmı birde tek tük arada sivilce çıkıyor elimi bile sürmesem hassaslıktanmıdır bilmem izi kalıyor onun içinde önerileriniz varsa sabırsızlıkla bekliyorum ya ben hep böyle kızarık kalmak istemiyorum nolur yardım edinsenağlamasenağlamasenağlama
Ciltteki cukurluklar icin ypicak hic birsey yokmu arkadaslar(
benimde bir sorum olacak gizemcim.bu imex sabun hakkinda bir bilgin varmi acaba.ben ilk kullandigimda acaip iyi gelmisti bir haftada sivilceleri gecirmisti ama simdi 4. kalip sabundayim banamisin demiyorlar.hergün sabah nurtopu gibi bir sivilceyle uyaniyorum.yoksa butp seyler uzun süre kullanilinca bagisiklikmi kazaniyor devamli degisik seylermi kullanmak lazim.beni aydinlatirsan sevinirim canim.hoscakalll.
slm ben yeni üyelerdenim başlığınızı yeni gördüm sayfa bayağa çok olduğundan hepsini okuyamadım çünkü derdim çok büyük ve acil yardıma ihtiyacım var benim cildim çok hassas alerji yapmayan hassas cilt ürünleri bile alerji yapıyor eee bende her bayan gibi cilt bakımı yapmak istiyorum hassas cilt için bildiğiniz bitkisel karışımlar maskeler varmı birde tek tük arada sivilce çıkıyor elimi bile sürmesem hassaslıktanmıdır bilmem izi kalıyor onun içinde önerileriniz varsa sabırsızlıkla bekliyorum ya ben hep böyle kızarık kalmak istemiyorum nolur yardım edinsenağlamasenağlamasenağlama
Canım ben de aynı dertten muzdaribim malesefKimyasal ve bitkisel peelingi öneriyolar.Doktora gittim,bitkisel peelingi önerdi.Amaa çookk pahalı ve yazın yapılamıyo.Yazın yapılan bitkisel kürler varmış,peeling kadar olmasa d bi etkisi oluyormuş.İstersen sen de bi doktorla konuş.
merhaba ben aranıza yeni katıldım tüm forumu okuyamadıgım ıcın sorumu buraya yazıyorum inşallah cevap alabilirim. bugün gittiğim güzellik merkezinde yüzümdeki akne izleri ve kılcal damarlar için REJUVİ marka aha içerikli krem önerdi çok iyi geleceğini sedef gibi olacagını söyledi:) .yaşım 23 bu ürün bana uygun mu ve gercekten o kadar para vermeye değer mi? cevap alabilirsem cok sevınırım sımdıdden cok tesekkurler.
Benim sorumda botoxla ilgili olacak. Benim kaşlarımın arasında mimik çizgisi var ama her geçen gün derinleşiyor henüz 28 yaşındayım yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi gittiğim yer yaşın ilerleyince ne yapacaksın dedi hatta bana garip geldi bu şu an çok dein olmamasına rağmen beni rahatsız ediyor artık o gittiğim yerede güvenim kalmadı çünkü kirpik ektirdim ve hepsini kaybettim. Botoks hakkında bilgi verebilirmisin ve yaşla bi ilgisi varmıdır bunun
Teşekkür ederim
arkadaslar icinizde isotrexin kullanip sivilcelerine veda eden varmi acaba cok merak ediyorum lütfen bana yardimci olursaniz sevinirim.bu ilacin icerigi bildigimiz rouctanne ilaci ile ayniymis.bende tam olarak bilmiyorum ama sitede öyle yaziyor.dr.um verdi ama kullanmakta tereddütteyim cünkü benim icin dr un yazmis olmasi önemli degil kullanan ve tavsiye edenlerin yorumlari daha önemli.en azindan yarari hakkinda bilgi almis olurum.lütfen birileri cevap yazsin.
benimde bi sorunum war yardımcı olursanıs çok sewinirim . Çok beyaz tenliyim ayrıca oldukça yağlı we hassas bi cildim war. we bronzlaşmak istiyorum. hangi kremi kullansam bi türlü istediğim gibi olamıyorum. cildim kırmısı oluyo ama ben kararmak istiyorum =) bana yardımcı olurmusunus önereceğinis bi krem bi yağ war mı? havuç yağı we kakao yağını karıştır diyolar çewremdekiler faydası olur mu? :S şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?