wala sebamedin ne yararını ne zararını gördm diyebilirim cildm karma we çene bölgemi çok kurutuyor.nemlendirici ürüorum hemen.ama sanki gözeneklerm sıkılaştı sebamedden sona anlayamadım
bebak temzleme sütünü ve kremini hng ssırayla kullanabiliceğimi anlayamadım cnm ya=(
yüzünü yıka (sebamedden memnunsan sebamedle, değilsen tavsiye ettiğim sabunlardan cildine uygun olanıyla)
ardından bebakla sil
ve son olarak da dondurduğun gül suyu ile yüzüne masaj yap.
sitede dolaşırken yaş mayayla ilgili çok güzel şeyler okudum,bir kişi malzemeleri vermiş "bal,limon suyu,toz şeker (peeling etkisi için),yaş maya
bunları hazırlayıp yarım saat bekletiyoruz ciltte,
1 gün ara verip
yoğurt ve kabartma tozunu karıştırıp uyguluyoruz inanın bebek gibi olucaksınız.
daha sonradan çok sık olmasa da ara verip öyle uygulayın..." açıkcası ben yüzüme yağ uygulamaya korkuyorum yağ torbacıkları oluşmasından korktuğum için,bu yüzden maya bana cazip geldi kimisi limonla kimisi sütle karıştırıp yapıyor benim cildim kuru ama bu arlar sürekli sıktığım için sivilceler oluştu mayayı önerirmisin herhangi bir zararı dokunur mu?yada kuru cildime (yağ hariç) ne önerirsin?
lahana yağı inceltiyormu? yada incelten bir yağ biliyormusun? şimdiden teşekkürler
benim cildim karma ama bazı bölgeler çok yağlı..
mat gösteren nemlendirici istiyorum, ne kullansam parlıyo
bu parlamaya sinir oluyorum..
var mı arkadaslar önerebilecegnz mat gösteren bi nemlendirici??
[B
canım bi rosense shop'a gidersen yardımcı olurlar sanıyorum
cunku hatırladıgım kadarıyla bu markanın mat, parlamayı önleyen bi nemlendiricisi mevcuttu
fiyatı da uygun
ama ben yine de kalıcı çözümlerden yana olmanı tercih ederim.
cildini iyi temizle
karma ciltler için olan ciltteki yagı dengeleyici ürünler kullan[/B]
saol canım yine yardımıma koştun.. :))
rosense shop yok malesef yasadgım yerde, ancak netten sipariş verebilirim.
peki bişey daha sorsam..
kalıcı çözüm için yağ dengeleyici ürünler demişin ya, bunun için bi önerin var mı?
şimdiden teşekkür ediyorum.. :1hug::1hug::1hug:
canım benim evvela tam olarak cilt tipinin ne oldugunu bilmen lazım
T bölgesi için yağ dengeleyici kaliteli ürünler var ama inan çok maliyetli hepsi
rica etsem bana günlük bakımını yazar mısın?
neler yapiyosun yüzün için?
ARKADAŞIM BENİMDE CİLDİM KARMA..BEN DERMOLOGİCA KULLANDIM ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN.ADINDANDA ANLAŞILDIĞI GİBİ DERMOLOJİK BİR ÜRÜN.ÖZELLİKLE YAZ AYLARI İÇİN OİL CONTROL LOSYONUNU KULLANMIŞTIM,İZMİR GİBİ NEMLİ VE SICAK Bİ YERDE BİLE SÜPER YAPIYO..HİÇ YAĞLANDIRMADAN ÇOK HOŞ VE HAFİF BİR ŞEKİLDE NEMLENDİRİYO.BEN TEMİZLEME JELİ,TONİK,NEMLENDİRİCİ,GÖZ KREMİ VE MASKELERİNİ KULLANMIŞTIM.ÇOK AMA ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM..ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM..:smiley-cool:
merhaba bayanlar,
28 yaşındayım, cildimde bu sene özellikle yanak ve alın bölgemde kuruluk başladı...
çok sağlıklı beslendiğimi ve su içtiğimi söyleyemem, ayrıca öyle düzenli bir cilt bakımım da yok, sadece sebamedin gündüz nemlendiricisini kullanırım o da cildim de gerginlik hissettiğimde...
gün içinde abdest aldıktan sonra özellikle cildimde acayip bir kuruluk oluyor..nemlendirici kullandığımda ise yanma hissediyorum..sanırım yaşın ilerlemesiyle cildim hassaslaştı...
kesinlikle kozmetik kullanmaktan yana değilim, çook büyük mağazalrda bile çalışan ve ürün önerenlerin de çok profesyonel olmadıklarını düşünüyorum, zaten yaklaşsam hemen satış yapmaya çalışıyorlar.
ben cildime uygun tamamen doğal ya da dermotolojik (ama kesinlikle parfüm ve alkol içermeyen) ürün kullanmak istiyorum...çok uzun zamandır araştırıyorum ama henüz kendime uygun bir ürün bulamadım...bana tavsiye de bulunabilecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?