cok sagol canim verdigin bilgiler icin opuyorumnanaktanbende deneyimlerimden bişeyler yazayım sizlere kızlar nacizanee :) sivilce izleri ve lekelerine birebir kendimi kobay olarak kullanan biri olarak kesinlikle yosun yağı diyorum.. sabah akşam temizlediğiniz yüzünüze 3-5 damla yosun yağıyla masaj yapın ne sivilce izi ne leke nede sivilce kalıyor..birde güneş koruması içeren ii bir nemlendirici sürmeniz gerekiyor..
birde esma 64 arkadaşıma bir önerim olacak bol limonlu havuç salatası yemen vede kırmızı turuncu renkli meyve sebzeleri bol tüketmen canım..gerçekten çok ciddiyim içerden beslemezsen cildiniz yaptığın maske krem benzeri şeyler çok geçici çözümler v e bunun yanında kan dolaşımı arttıran içerisinde hakiki bal bulunan maskeler yapman cnm :)
maske falan yokmu kuru ve solgun ciltler icin cildim sapsari hasta gibi duruyom cANLILIK sifir yardimd lütfen
Bende siyah noktalardan nasil kolayca kurtulacagim onu merak ediyorum.Ozel bantlar var burnun ustune yapistirmak icin ama pek faydali olmadi.Onerilerini bekliyorum..
cevap yazan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?