Güzellik çirlinlik

Bu tamamen nasil hissettiginle alakali. Ama madem maddi durumun iyi. İyi bir merkeze gidip ben bambaska olmak istiyoeum dersen inan ki seni dunyanin en guzel kadinina cevirirler. Ne islemler yapiyorlar hepsi bir paraya bakiyor. Seni daha iyi hissettirecekse denemelisin. Ama bence kendini guzel bulmak tamamen icinden gelenle alakali.
Ailem estetiğe karşı maalesef.bir de insanlar estetik yaptırdığımı anlayınca gülünç duruma düşmekten de korkarım.bilmiyorum küçük mucizevi dokunuşlar istiyorum sanırım ben.önerebileceğiniz bi merkez doktor vs var mı

Gözlerim çok çirkin dedin ya, asla inanmam. Gözler her insanda özel ve güzeldir bence. Kendini sev. Dış güzellik değişe bilendir. Asıl mesele, sen kendini nasıl görüyorsun. Her insanın farklı güzelliği vardır. Kendindekini bul sadece.

Son düzenleme:
Ailem estetiğe karşı maalesef.bir de insanlar estetik yaptırdığımı anlayınca gülünç duruma düşmekten de korkarım.bilmiyorum küçük mucizevi dokunuşlar istiyorum sanırım ben.önerebileceğiniz bi merkez doktor vs var mı
Malesef merkez konusunda öneri yapamam. Cunku bilmiyorum :) ama su yazdiginiz pek hos degil. Yani insanlarin ne düşündüğüne bu kadar önem vermeyin. Estetik yaptirmak, ufak dokunuslar yaptirmak , kötü, utanilacak seyler degil. Hele gülünç hic degil. Ben yaptiracak olsaydim bunu gururla söylerdim her yerde. Daha mutlu olacaksaniz dilediginizi yapin. Kimsenin ne düşündüğünü umursamayin.

Estetiğin bu durumda çözüm olacağını sanmam.Çünkü sen neden rahatsız olduğunu,seni mutsuz eden görüntünün kaynağını tam çözmemişsin bu durumda defalarca estetik yaptırsan da doyumsuzca yaptırmaya devam edersin mutlu olana kadar...Bence sana kendini güzel,değerli hissettirecek biri olmadığı için böyle düşünüyorsun,kendinde en güzel yeri keşfet ve onu ön plana çıkaracak şeyler yap.Hepimizin kusuru olduğu gibi çok güzel bi yerimiz illa ki var

Estetiğin bu durumda çözüm olacağını sanmam.Çünkü sen neden rahatsız olduğunu,seni mutsuz eden görüntünün kaynağını tam çözmemişsin bu durumda defalarca estetik yaptırsan da doyumsuzca yaptırmaya devam edersin mutlu olana kadar...Bence sana kendini güzel,değerli hissettirecek biri olmadığı için böyle düşünüyorsun,kendinde en güzel yeri keşfet ve onu ön plana çıkaracak şeyler yap.Hepimizin kusuru olduğu gibi çok güzel bi yerimiz illa ki var
evet parça parça çok büyük bi kusurum yok belki ama bütün olunca güzel durmuyor işte Eda dedikleri şey bu herhalde

Estetik fln yaptirma her kadin guzeldir bakmasini bilene ayrica guzellik karin doyurmuyor kendini sevmeyi ogren... Dudaklarin icin netten arastir dolgunlastirici kullan...spora basla gobek gider.. Dolgulu sutyen kullan ayrica kilo verince kucuklugu belli olmaz... Sacarini percem ben begenmiyorun ama onden katli bi model yap

Öyle ama insan içten içe güzel de olmak istiyor.biraz mükemmeliyetçi bir insanım herhalde bir bakan dönüp bi daha baksın istiyorum
Bakanı bi daha baktıracak kadar güzel olmak doğuştan bir şanstır. Estetikle adriana lima olunmaz çakması olunur ancak onu bi kabul edelim. Ama doğuştan zeki olmak da bir şanstır sağlıklı olmak da bir şanstır hatta olumlu mutlu bir kişiliğe sahip olmak da şanstır. Size de bu şanslardan birkaçı verilmiş. Hayır ben çok güzel de olmak istiyorum olamadığım için de hayatı kendime kahrediyorum seçimini yapacaksanız kendinize edersiniz. İnsanın dış görünüşüne takması kadar boş ve yıpratıcı birşey yok

Bakanı bi daha baktıracak kadar güzel olmak doğuştan bir şanstır. Estetikle adriana lima olunmaz çakması olunur ancak onu bi kabul edelim. Ama doğuştan zeki olmak da bir şanstır sağlıklı olmak da bir şanstır hatta olumlu mutlu bir kişiliğe sahip olmak da şanstır. Size de bu şanslardan birkaçı verilmiş. Hayır ben çok güzel de olmak istiyorum olamadığım için de hayatı kendime kahrediyorum seçimini yapacaksanız kendinize edersiniz. İnsanın dış görünüşüne takması kadar boş ve yıpratıcı birşey yok

Olur mu ya hem zeki hem guzel hem zengin olucaz istedikce isticez.

Ama bedel odemeye gelince kimse odemek istemiyor.

Maddi olarak daha degerli olan seyler nasil pahaliysa guzelligin de bedeli var .Cok aci cekiceksin desek kimse istemez.

Dunyaca unlu guzellere bakin, psikolojik rahatsizligi olmayan agir depresyon yasamayan yok uyusturucu kullanmayan yok.

Psikolojik canım bu fikirlerin, zanımca. Özgüven eksikliği sebep olabilir kendini çirkin hissetmene ... Vücüduna fizikselliğine odaklanmayı kes biraz, saçında makyajında farklı şeyler dene.

Depresyondasındır muhtemelen. Olmasını istediğinden farklı şeyler oluyorsa sebebini dış güzellil zannediyor veya onunla kapatmaya çalışıyorsundur. İçsel huzuru bulamazsan naparsan yap sonu gelmez estetiğin.

Ben gercekci konusayim estetikle oyle guzel olunmuyor.Dudagina dolgu yaptiranlar dayak yemiste dudagi sismis gibi duruyor.Sadece burun estetigi gercekten degistiriyor.Onun disinda cok goze batip yaptirilacak bi yerin yok sanirim genel olarak guzel durmuyorsun galiba.Su var hepimiz makyajimizi cikaralim kacimiz gercekten guzel? Cok cok az kisi cikar bu bir gercek.Allahtan makyaj,sac,kiyafet unsurlariyla biraz ugrasinca guzel durabiliyoruz.Sen de kendine baksan cirkin felan gozukcegini hic sanmiyorum.Bi de gozunun cok cirkin oldugunu inanmiyorum.

Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte

Paraniz pulunuz varsa guzel bir sac bakimina ve spor salonuna gidin. Iyi bi kuafore saclarinizi genis anlinizi kapatacak bir model kestirin. Goz altlariniza patates ve cay iyi gelecektir.
Bir de makyaj videoleri izleyip, biraz cukurlari saklar dudaklari dogal gorunumlu kalinlastirirsaniz hic bir sorun kalmiyor.

Isterseniz silikon da yaptorabilirsiniz.
Abartiyorsunuz. 3 5 mini hamleyle toparlanacak bir haliniz var gibi geldi bana. Zaten uygun sac kesimi, bakim, duzgun makyaj olmadan bir cok kisi bu sorunlardan muzdarip.

Estetik işine hiç girmeyin derim ama maddi durumunuz iyiyse iyi bir kuaföre gidin saçlarınız için. Saç çok etkiliyor bence. Ben çok görüyorum yüz güzelliği normal ama saçını on plana çıkararak çok daha güzel görünen.

Bir de alnın geniş olması kötü bir şey mi? Kaşların üzerinden direk saç çıkmaya başlamasından iyi bence

Back
X