- 25 Ağustos 2014
- 20.987
- 50.115
- 798
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
deneyeyim...ya istedigin kadar bunu yap dermanin olmayinca kolunu kaldiracak bi ise yaramiyor.icim gezmek,dolasmak istiyor beden yapamiyor.bezgin bekir gibiyimNamaz kıl dua et gulumse.. Guzel bakmaya guzel gormeye guzel dusunmeye calis ki hayatindan lezzet alasın..
yapacagim oglenBizim buralarda da abdest alıp namaz kılınca yüzün nurlanır derler.
Hayırlısı...him yanlis yere konu actim sanirim.banlamazlar umarim.
cirkinlik degil nur yok yuzumde ya nasil desem hapishane kaxkini gibi bakiyorum
Sagliginla ilgilen o zaman.. Gerekenleri uygula, Rabbimden şifa dile.. Sonrasinda da maneviyata agirlik verirsin, sevdigin seyleri yaparsin.. Emin ol, en guzel kadin mutlu kadin..deneyeyim...ya istedigin kadar bunu yap dermanin olmayinca kolunu kaldiracak bi ise yaramiyor.icim gezmek,dolasmak istiyor beden yapamiyor.bezgin bekir gibiyim
büyü derkenYa batıl batıl fikirlerle ortalığı bulandırmayın. Bu forumu lise çağındaki kız da okuyor. Güzellik duasından mı bahsediyorsun büyü mü istiyorsun belli değil. He var, aynanın karşısında okudukça yüzüne çarpan ışık huzmesi seni Angelina Jolie yapacak. Sen zihniyetini, kendine bakışını, kendini görüşünü değiştirecek dua ara. Yüzündeki ağız, burun şekli, yüz büyüklüğü vs. dışında fiziksel olmayan bir çirkinlikten bahsediyorsan -ki nur yok diyorsun, nur soyut bir şeydir- bu senin içinle alakalıdır dışınla değil.
evet mutlu olmak onemliSagliginla ilgilen o zaman.. Gerekenleri uygula, Rabbimden şifa dile.. Sonrasinda da maneviyata agirlik verirsin, sevdigin seyleri yaparsin.. Emin ol, en guzel kadin mutlu kadin..
Güzellik duası ne kadar saçma ise o da o kadar saçma işte.büyü derken
Evli misin? Coluk cocuk var mi? Evliysen esinle durumlar nasil, anlasabiliyor musunuz?m
evet mutlu olmak onemli
degilimEvli misin? Coluk cocuk var mi? Evliysen esinle durumlar nasil, anlasabiliyor musunuz?
Kac yasindasindegilim
32degilim
Ya sıfatıma ya nur nedir ya,krize girdimbir bardak suya ya sıfatıma ya nur okuyun sabah akşam yüz kere asdasasaddd
konu dışı içerikten uyarı almıyım
dua da dini içerik oluyor dove sabun kullanın
Hahaha ilahi. Cübbeli hoca geldi aklıma. Guzelleşmek için yüzüne hıyar süreceğine gece kalk abdest alıp teheccüd namazı kıl diyor. Yani manevi tarafı bir yana da ben güzelliğine güzellik katılan görmedim yinede.varsa bana bi yollasaniza yuzumde nur yok benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?