- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
bi kere bu sebeple ban almıştım kaşınıyorum bazenYa sıfatıma ya nur nedir ya,krize girdim
varsa bana bi yollasaniza yuzumde nur yok benim.
gül suyuna 2000 tane Ya Vedud oku. onunla sabah akşam yüzünü temizle. Dua grubundan bir arkadaşın tavsiyesidir. Denenmiştir.varsa bana bi yollasaniza yuzumde nur yok benim.
cok cok sagolun.ozelden bir arkadasta yazmis.yapacagim.gül suyuna 2000 tane Ya Vedud oku. onunla sabah akşam yüzünü temizle. Dua grubundan bir arkadaşın tavsiyesidir. Denenmiştir.
zencefil taze nerede satiliyor aktarda miHa bir de bakim yaptir cildine. Ama karacigerini de temizle. Her sabah zencefil ve zerdacalla yapacağın cayi icebilirsin. Bi sure sonra cildin guzellesecek ve vucudun dinc olacak, saglikli olacaksin insallah.. zencefilin iyi gelmedigi bir sey yok. O yuzden muhakkak tavsiye ederim. Ama taze zencefil olsun. Zerdacal tozunu kullanabilirisn..
veriyorum ne zaman sadaka kutusu gorsem bos gecmem aslinda.biri bisi istese veririmAbdest alYa o yuzdeki nurun kalpten geldigine inaniyorum ben. Iyilik yapiyor musunuz? Ozellikle sadaka veriyor musunuz? Bu cok onemli. Sadaka her belayi defettigi gibi yuzunuze de inanilmaz bir guzellik verir.
zencefil taze nerede satiliyor aktarda mi
yapayim hep hastayim zaten iyi gelir.zencefil ve zerdacal cayi him tamam.zerdacal toz halinde olmuyor mu ama nasil cay yapayim onlari neyse bakarim netten cok sagolAslinda marketlerde manav reyonlarinda satilir. Bizim burda oyle mesela. Muhakkak aliskanlik edin. Zencefil cok faydali...
yapayim hep hastayim zaten iyi gelir.zencefil ve zerdacal cayi him tamam.zerdacal toz halinde olmuyor mu ama nasil cay yapayim onlari neyse bakarim netten cok sagol
tamamdir cok tesekkurler cok sagolunBak canim taze zencefili rendele kabugunu soyup. Ama oyle cok rendeleme. Kucuk recel tabagi kadar. Sonra bi cay kasigi da zerdecal koy. Toplamda 3 su bardagi su koy ve kaynatmaya basla. Kaynadiktan 3 dakika sonra altini kapat 5 dakika demlensin. Sonra da suzerek ic. Ha icine limon da sık.
Lekeler pekihamama gidin gerçekten iyi bir hamama gittiğinizde yüz maskesi de yaparlar
çil mil hiçbirşey kalmıyor
dinç hissediyorsunuz kendinizi, buhar sinüslerinizi de açıyor sonuçta 4-5 saat kalınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?