Kendimi her halimle beğenemiyorum açıkçası. Yani ne bileyim sivilcelerim varsa kocaman mesela, saçım yağlıysa, veya kendimi kötü hissettiğim bir kilodaysam örneğin, ay çok güzelim diyemiyorum. Ama sosyal medyadaki estetikle gelen güzellik kavramına göre de yaşamıyorum.guzel görür müsünüz kendinizi her halinizde @
Guzellık takntsı galıba ozellıkle belırlı yas gruplarında fazla oluyor gozlemledgım bu. Tek dert bu degıl hayatmzda ancak insan bu kendnı takıntılarla yiprandiriyor. Guzel goruyorsun kendini ama bi ertesi gun kotu goruyorsun. Tutarsız. Bazen kendıme karsı acımasız elestırıden alamıyorum hıslerımı. Sosyal mecraların guzellık anlayısı sizinde kendınızı begenmenızı etkılıyor mu. Zaten belli yasa geldıgımde gececek bunlar. bıde ben mi arızalıysam gercekten benden kucukler bıle bnden buyuk gorunuoınsan dıyo acaba sorun mu var. Kucukler dahı cocuk gozuyle bakıyor gorunus babında.
Ben kendimi hep çok beğendimguzel görür müsünüz kendinizi her halinizde @
Guzellık takntsı galıba ozellıkle belırlı yas gruplarında fazla oluyor gozlemledgım bu. Tek dert bu degıl hayatmzda ancak insan bu kendnı takıntılarla yiprandiriyor. Guzel goruyorsun kendini ama bi ertesi gun kotu goruyorsun. Tutarsız. Bazen kendıme karsı acımasız elestırıden alamıyorum hıslerımı. Sosyal mecraların guzellık anlayısı sizinde kendınızı begenmenızı etkılıyor mu. Zaten belli yasa geldıgımde gececek bunlar. bıde ben mi arızalıysam gercekten benden kucukler bıle bnden buyuk gorunuoınsan dıyo acaba sorun mu var. Kucukler dahı cocuk gozuyle bakıyor gorunus babında.
ben 31 yaşındayım ve bir süredir olaya şu şekilde bakıyorumguzel görür müsünüz kendinizi her halinizde @
Göreceli oldugum bir konuda telefonun ön ve arka kamerasıGüzellik bana göre de göreceli bir kavram
Ayrıca bende kendimi güzel yada tatlı bulurum.Falan Filan 'ın da dedigi gibi güzel hissetmek kendimize yaptığımız bakımla da ilgili diye düşünüyorum kendimi bakımsız hissettiğim zaman güzel de hissetmem
HahahaGöreceli oldugum bir konuda telefonun ön ve arka kamerasıneden farklı cıkar insan ikisinde anlamıyorum yav.
Ben soramıyorum da :ddHahahaaynen öyle etrafımdaki insanlara soruyorum bu ben miyim böyle mi gözüküyorum diye fotoğraf konusunda takıntılıyım biraz
Size katiliyorum bazi kadinlar o kadar guzelki su gibi.herkes tarafindan begeniliyordurHem göreceli hem değil.
Yeni bir öğretmen geldi okulumuza mesela
İlk günden beri herkesin dikkatini çekti özellikle kadınların
Cidden çok güzel kadin.
Saçı başı yüzü fiziği.
Bu kadına birinin güzel değil deme ihtimali aşırı zayıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?