• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellık Göreceli midir

sosyal medyada maalesef öyle bir tip ilgi görüyor, hurra herkes elinde foto bende buna benzemek istiyorum diye estetik peşinde koşuyor. bu da bir tercih meselesi .

peki sizin için güzellik kriterleri neler yada başkasının güzellik kriterlerine uyamamış olmak , beğenilmemek özgüveninizi azaltıyor mu?
Dıs görünüsüm icin yorum yapıldıgında azaltıyor. Kendimi fazla ellestirmemme sebep oluyor bu da. Begenirim kendimi ancak kusurumun farkındaym. Sanki diyorum bi cesaret estetik olsam guvenım cogalaacak ama hangi bi yerime yapayım biri bitinc ediğeri baslayacak 😂

Evet malesef kesfette gördüklerim sebebiyle daha takıntılı oldum. Gerci ben burnumu ve dudaklarımı instagram acmadan once yaptırmıştım 😂 pisman da degilim. ama ah bu keşfet guzelleri yokmu😂
Sen de çok takilma acikcasi sonu da gelmiyor çünkü. Simdi de başka yerlerime taktim mesela.. Sana estetik tavsiye eden kişi sevgilin mi? Yani konusu mu gecti de oyle dedi gerçi durduk yere dememiştir sanırım
DOgru bildiniz :D hayatımda ki kisi demisti ve bi arkadaş daha. . İyisin ancak yaptırırsan şuralarını daha iyi olacaksın bak sanada iyi gelecek gibi gibi şeyler. :D iyi de. yapmıssın güzelliğine eminim yaptırmadan önceki icinde:). Ben de diyorum kendime bir bosver yaptırma devamı gelirse yanarsın diyorum :D

Bende dışardan nasıl göründüğüme bu aralar çok taktım. Aynadaki gibi olamaz ters görüntü o. Kameradaki gibi de olamaz gözümüzün pikseli daha yüksek..
Nasıl göründüğümü merak ediyorum..
Güzel olduğumu söylüyorlar..ama bana arka Kameradaki ben değişik geliyor.. Bunun sebebi belkide aynadaki ters görüntüye gözüm alıştığı içindir..
Ayna olan gozumuz gordugu icin pikseli gercek olan mi acaba. Dur kafanı karıstırıyım mı kıızmazsan:D ya aynaların kalitesi de gözümüzden farklıysa :D ayna gibi gorunsek. Çünkü tel de ki arka kamera görüntüsü feciiiiiiiii :D tek ben garip buldugumu sanıyordum :D ön de ayrı arka kemeraada iyice ayrı gorunuyorm

kendimi her halimle beğenmem öncelikle. sivilce takıntım var, ergenken çıktığında hayatı kendime ve anneme zehir ederdim bu ne zaman geçecek diye hdhfhhf birde dudaklarım minik biraz. bir işlem yaptırmıyorum ama işleme karşı değilim. insan kendini nasıl güzel buluyorsa, nasıl mutlu oluyorsa öyle olmalı. ama onların dışında beğenirim, sosyal medyadaki güzellik algısı beni kendimde bir şeyler yapmaya itmiyor ama filtre deneyince insan bir yaptırsam mı acaba oluyor tabi:-)
En iyi fiiltreyi başa sabitle. Canın çekince aç izle. BEn öyle yapıyorum :D doğallık isteyince ayna estetik için filtreye bak tatmin olma yontemim bu

Dıs görünüsüm icin yorum yapıldıgında azaltıyor. Kendimi fazla ellestirmemme sebep oluyor bu da. Begenirim kendimi ancak kusurumun farkındaym. Sanki diyorum bi cesaret estetik olsam guvenım cogalaacak ama hangi bi yerime yapayım biri bitinc ediğeri baslayacak 😂
kusursuz insan yoktur ve siz dünya güzeli de olsanız yine kusur bulunur hiç merak etmeyin :)
bu yüzden birinin sizi güzel ya da çirkin bulmasının pek bi değeri yok.
ayrıca güzel olmak tek kıstas olsaydı dünyadaki en güzel kadınlar aldatılmazdı
ben bu halimle güzelim diyorsanız güzelsiniz. estetiğe karşı değilim tabi ki , ama bunu başkasına güzel görünmek için değil kendi istediğiniz için yaptırmalısınız

kusursuz insan yoktur ve siz dünya güzeli de olsanız yine kusur bulunur hiç merak etmeyin :)
bu yüzden birinin sizi güzel ya da çirkin bulmasının pek bi değeri yok.
ayrıca güzel olmak tek kıstas olsaydı dünyadaki en güzel kadınlar aldatılmazdı
ben bu halimle güzelim diyorsanız güzelsiniz. estetiğe karşı değilim tabi ki , ama bunu başkasına güzel görünmek için değil kendi istediğiniz için yaptırmalısınız
Coooook doğru ! Öyle pozitif ve güzel konuşmuşsunuz ki..ferahlandım okudukça ..aynen öyle ben de öyle diyorum kendime artık “bak bak estetik yokken guzelim bide olsam aaauğğ fazla güzel olurum gerek yok :D “ diyorum (isin şakası tabi ancak güzel tolere ediyorum duygumu :D ) Çok güzel bi kadınsınız. . Yazdıklarınıza teşekkür az 😍 Gerçekten dışınıza eminim içinize de..kalbi güzel olmak önemli aslında. Gerçekten burada olmaktan mutluyum sizlere aklıma takılanları sorduğumda hep pozitif enerji ile doluyorum mutluluk oluyorum. Siz de beni çok mutlu ettiniz keske hepiniz hep olsanız ☺️ (Bu arada bir şey sorabilir miyim? Hiç ezanın sesini ezan okunmayan bi saatte duydunuz mı? Bir yarım saattir bu durum içerisindeyim de..psikoloji olarak etkiledi sormak istedim nette arastırdıgıma göre vakitsiz duyanlar varmış gerçekten 😳)

Coooook doğru ! Öyle pozitif ve güzel konuşmuşsunuz ki..ferahlandım okudukça ..aynen öyle ben de öyle diyorum kendime artık “bak bak estetik yokken guzelim bide olsam aaauğğ fazla güzel olurum gerek yok :KK70: “ diyorum (isin şakası tabi ancak güzel tolere ediyorum duygumu :KK70: ) Çok güzel bi kadınsınız. . Yazdıklarınıza teşekkür az 😍 Gerçekten dışınıza eminim içinize de..kalbi güzel olmak önemli aslında. Gerçekten burada olmaktan mutluyum sizlere aklıma takılanları sorduğumda hep pozitif enerji ile doluyorum mutluluk oluyorum. Siz de beni çok mutlu ettiniz keske hepiniz hep olsanız ☺️ (Bu arada bir şey sorabilir miyim? Hiç ezanın sesini ezan okunmayan bi saatte duydunuz mı? Bir yarım saattir bu durum içerisindeyim de..psikoloji olarak etkiledi sormak istedim nette arastırdıgıma göre vakitsiz duyanlar varmış gerçekten 😳)
Teşekkür ederim, çok tatlısınız 💜💜💜

Evet duyduğum oldu. Ama bunun anlamını yalnızca ilim sahipleri bilirler. Çünkü yaşanılan olaylar, hisler kişiye ve onun enerjisine özeldir. Yani bana iyi yorumlanan bir olay başkasına kötü yorumlanabilir. Lütfen netteki bilgilere güvenmeyin, nerdeyse hepsi eksik ve asılsız.
Gündelik hayatta ve rüyalarda işler yolunda ve huzurlu iseniz sorun yok 🌸🌸

guzel görür müsünüz kendinizi her halinizde @
Guzellık takntsı galıba ozellıkle belırlı yas gruplarında fazla oluyor gozlemledgım bu. Tek dert bu degıl hayatmzda ancak insan bu kendnı takıntılarla yiprandiriyor. Guzel goruyorsun kendini ama bi ertesi gun kotu goruyorsun. Tutarsız. Bazen kendıme karsı acımasız elestırıden alamıyorum hıslerımı. Sosyal mecraların guzellık anlayısı sizinde kendınızı begenmenızı etkılıyor mu. Zaten belli yasa geldıgımde gececek bunlar. bıde ben mi arızalıysam gercekten benden kucukler bıle bnden buyuk gorunuo :KK70: ınsan dıyo acaba sorun mu var. Kucukler dahı cocuk gozuyle bakıyor gorunus babında.
Valla güzelliğin ilk adımı bakımdan geliyor. Ne kadar bakımlı olursan kendini o kadar güzel hissedersin.

Ben kendime baya aşıktım,beğenmek ne kelime...ergenlikte çoğu zelzele içinde debelenirken dış görünüşünden ötürü
ben kendimle kalp kalp
21 22 yaş civarı normale döner gibi oldum
son 6 aydır falan yine bi yükseldim kendime,hayırdır inşallah 😄

Back
X